[quote=rero]
Pies wiślacki wygrał walke.... [b]Starucha[/b] mu dali, wstyd by byl jakby go niepokonał.
[/quote]
Co ? ''Starucha'' pies wiślacki obił ? To już nie siedzi na Białołęce ? Radson czytasz to ?;)
PS. Zobaczymy co będzie ze Szpilki, warunki ma niestety dobre..
-
-
Sporty walki-Temat zbiorczy!
Na koncu w wywiadzie ze szpilka bylo "shreku trzymaj sie bracie" czy mi sie wydaje?
Nie wydawało ci się, chyba że jest więcej shreków w okolicy Wieliczki...
Jednak jakoś źle mu w walkach nie życzę, chociaż wole Wawrzyka z młodych.
Z dzisiejszych walk najbardziej zaciekawił mnie polak Izuagbe Ugonoh :). Dobre warunki, ciekawe jak dalej będzie walczył. W K1 był mistrzem świata i Europy amatorów
.
a jak Wam się podobał wywiad z rzeszowską burdelmamą? :D Znów błysnął inteligencją i wspiął się na wyżyny swego krasomówstwa.
.
Nie walczy najgorzej ale ten czarnuch to jakaś totalna łajza była :) Nie oszukujmy się :) Zobaczymy czy agresywny styl przyniesie mu sukces czy się kiedyś "nadzieje"
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jednak jakoś źle mu w walkach nie życzę,
> chociaż wole Wawrzyka z młodych.
>
>
To chyba też wiślak. .
Oboje Szpilka i Wawrzyk i jeszcze jeden dosyć znany to wiślaki. co do Wawrzyka myślałem że to ploty ale widziałem go z pewną grupą z Reymonta ostatnio w Bonarce.
Przecież ten zomowiec gdyby nie poddanie się czarnucha , nie wiem czy by wytrzymał pozostałe dwie rundy. On już ledwo stał. Technikę boksowania ma słabiutką . Zresztą tak jak wyżej ktoś napisał ten murzyn pokazał straszną padake. Wystarczy popatrzyć na brzuch murzyna. Adamek pieska zmiótłby w 1 rundzie :) . Za to walka Jonaka osobiście mi się bardzo podobała . Zajebistą ma koleś prace nóg .
hahaha no napiszcie jeszcze ze Szpilka ledwo wygral :) panowie troszku obiektywizmu ...
Wawrzyk może i wiślak, nie wiem czy na mecze chodzi. Ale dwa lata temu nie miał problemu pograć w piłkę na wielickiej kiedy cześć jego drużyny w pasiakach biegała.
Cała trójka - Szpilka, Wawrzyk i Mariusz Wach są wychowankami Wisły i zagorzałymi kibicami tego klubu.
Szpilka na razie malo umie, ale ma power w tej lapie.
co do Szpilki to na pewno, ale nie widziałem żeby publicznie / w wywiadach ani Wawrzyk, ani tym bardziej Wach obnosili się z tą swoją niechlubną przeszłością
75 dni później
total KO http://www.sportfan.pl/artykul/31135/jak-z-filmu-z-chuckiem-norrisem-takiego-nokautu-nie-widziales
17 dni później
http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Hardkorowy-Koksu-wchodzi-do-ringu,wid,14176539,wiadomosc.html?ticaid=1dc31&_ticrsn=3
co tym razem Marcin złamie ? :D
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://sport.wp.pl/kat,60960,title,Hardkorowy-Koks
> u-wchodzi-do-ringu,wid,14176539,wiadomosc.html?tic
> aid=1dc31&_ticrsn=3
>
> co tym razem Marcin złamie ? :D
Cokolwiek by się wydarzyło, napewno będzie kupa śmiechu:)
Polecam dzis powtórke UFC 142 z zeszłej niedzieli na orange sport. Prze zajebista gala!
Ja chce sie wypowiedzieć na temat Krav Magi. Trenuje ją od około pół roku - fajna sprawa. Początki jak wszędzie troche nudne ale potem sie rozkreca. Sport fajny uczacy odruchow. Jedyne minusy dotycza samych treningow ktore sa dosc drogie w porownaniu do innych i mam tylko 1x w tygodniu - dwie godziny. "Rozgrzewka" dosc meczaca na wytrzymalosc i sile - zmobilizowala mnie do cwiczen w domu :).
A ja tam trenuje Shaolin Kung Fu. Jednym słowem - wypas. Dużo form,nożnych,ręcznych, sporo dźwigni, troche parteru ale głównie nacisk jest na stójke. Rozgrzewki są do przeżycia ale też troche trzeba się namachac.Moblizacja do treningu w domu też jest,ale głównie zajmuje sie doskonaleniem padów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)