Uff- dobrze ,ze ten mecz sie juz skonczyl i najwazniejsze dowiezlismy wygrana. Plan utrzymania wykonany prawie w 80% a jeszcze 2 mecze do Derbow - wiec nie jest zle.
-
-
Cracovia - Odra Wodziaław [WIKTORIA]
Panowie nie widzialem dzis meczu bo z pracy mnie zasrani angole nie puscilia widze ze Ovsiany pelne 90 minut zagral!!!??? Teraz pytanko:jak gosc wypadl i czytalem ze zamiast w ataku to na lewej flance biegal??!!
Z gory dzieki za odpowiedz!!!:)
Teraz juz na spokojnie i bez nerwow mozemy sobie reszte meczow rozgrywac co powinno przyniesc nam jeszcze duzo punktow bo bedziemy grali bez stresu:)!!!
Aleks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z pomeczowej wypowiedzi Lenczyka:
>
> ... Jestem zdziwiony, że w meczu o wszystko jest
> grupa kibiców, która pozwala sobie rzucać
> epitety pod adresem piłkarzy. Sądzę, że takich
> ludzi nie powinno się wpuszczać na nowy stadion
> Cracovii, który powstaje przy ulicy Kałuży.
> Wysłałbym ich na drugą stronę Błoń.
Panie Trenerze Lenczyk - za te słowa należą się Panu super oklaski! No miód na moje serce! :)
Agnan Napisał(a):
> Aleks Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Z pomeczowej wypowiedzi Lenczyka:
> >
> > ... Jestem zdziwiony, że w meczu o wszystko
> jest
> > grupa kibiców, która pozwala sobie rzucać
> > epitety pod adresem piłkarzy. Sądzę, że
> takich
> > ludzi nie powinno się wpuszczać na nowy
> stadion
> > Cracovii, który powstaje przy ulicy Kałuży.
> > Wysłałbym ich na drugą stronę Błoń.
>
> Panie Trenerze Lenczyk - za te słowa należą
> się Panu super oklaski! No miód na moje serce!
> :)
podpisuje sie pod tym
chcecie bluzgac to wypierdlaac na reymonta
wypier.dolić patologię na reymonta!
Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Odra stwarzała zagrożenie tylko ze stałych fragmentów gry, ale Brasilia bije je po prostu fenomenalnie. Owsiany niesamowicie szybki :), jak gazela. Super mecz Sławka Szeligi i Łukasza Merdy, profesjonaliści. Ogólnie wszyscy chyba na plus. Można było wygrać wyżej, ale Onyszko co jest w stanie wyciągnąć to wyciąga. PANY!
Tylko te bluzgi szły z sektora zajmowanego w większości przez osoby powyżej 30 roku życia...
W tym meczu najwazniejsze były 3 pkt i cel został zrealizowany.
Ps.. Tomek Moskała, dziękujemy za te lata gry w naszym klubie i życzymy powodzenia w Beskidzie Andrychów. Tomek trzymaj się !!!!!
Bardzo dobry mecz? Po za ostatnimi 10 minutami totalna kicha. Przez 80 minut patrzyliśmy jak Odra rozgrywa piłkę między sobą, a my stoimy i wyprowadzamy kontry 2 na 5. Mimo wszystko zwycięzców się nie sądzi.
Lenczyk jest zły, bo po gwizdku na przerwę ktoś wrzasnął do niego DZIADEK ZRÓB COŚ :) Zrobił i nasza gra od razu zaczęła wyglądać lepiej, do 60 minuty był piach i wy wszyscy dobrze o tym wiecie.
Ovsiannikov zagrał dziś świetnie!!!.Wywalczył rzut karny i przeprowadził kilka kapitalnych akcji ,a przy tym harował w obronie.Dla mnie absolutny MVP meczu.Cała druzyna zagrała z ogromnym poświęceniem i wydarła to zwycięstwo!!!
MUŁ!
Dzięki grze zawodników Odry wiem że może być gorzej!
rmszar Napisał(a):
> Tylko te bluzgi szły z sektora zajmowanego w
> większości przez osoby powyżej 30 roku
> życia...
Sugerujesz ,ze nasze roczniki sa wulgarniejsze od mlodziezy?
Dla mnie super zagrał Sasin i Ovsiannikov . Szczególnie ten drugi mnie zaskoczył .
W obronie super , w ataku super , zapierdziela że aż miło ;) . Takiego nam było potrzeba :D
No to walimy na mistrza!
Mecz na poziomie 3 ligowym szczególnie w 1 poł.Na wyróżnienie zasługuja jedynie Merda,Sasin I Owsiannikow.Derbich po raz kolejny pokazał
że o grze obronnej nie ma zielonego pojęcia ,Moskała ze jego czas w Cracovii juz minął a RaDEK ......pomińmy to milczeniem.
rmszar Napisał(a):
> Tylko te bluzgi szły z sektora zajmowanego w
> większości przez osoby powyżej 30 roku
> życia...
jeżeli chodzi o tzw. vip to były bluzgi typu: niech pan zmieni Moskałę bo on już ledwo żyje albo dawaj Radek dawaj, innych bluzgów nie słyszałem, myślę, że Lenczyk trochę przesadza, tzw. loża szydercówjest jak loża masońska - zawsze żywa.
Trzeba też żeby piłkarze szanowali kibiców.
mariusz Napisał(a):
> Trzeba też żeby piłkarze szanowali kibiców.
Dokladnie . ( uklon w strone Radka)
Chodzilo mi o sektor 1. Tam bylem w 2 polowie i slyszalem tyle bluzgow na pilkarzy, ile nie slyszalem w sektorze 2 przez ostatnie kilka meczow.
Izbik- nie nasze roczniki. Starsze.
Na VIPach jest cholernie nudno.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)