Ja proponuje żeby przy okazji komisja wyjaśniła w końcu kto zabił JFK. A w ramach wymiany amerykanie pomogą nam wyjaśnić katastrofę.
Całe pokolenia spiskowców zaznają w końcu spokoju.
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ta sprawa nie zostala ani w 1 % wyjasniona i
> pewnie bedzie ciezko ją wyjaśnić z wielu
> powodów o których tu juz byla mowa nie jeden
> raz, ale nasmiewanie sie z ludzi którzy robią
> cos w tym kierunku aby przyblizyc nas do prawdy
> jest czystym sku......twem.
Ja tam specjalistą nie jestem w wypadkach lotniczych ale potwierdzili podobno że samolot spadł. To już mamy 50% wyjaśnione. Teraz jest spór co do pozostałych 50% - czyli w jaki sposób. Chyba że negujesz sam fakt upadku samolotu? :)
SaNtO Napisał(a):
to tak jakby wykluczyć
> zabójstwo jakiegos chłopa pomimo że nie
> zbadało się ciała zamordowanego ani noża z
> krwią.
Znajdujesz ciało i nóż obok oraz masz nagranie z kamery która pokazuje samobójstwo jakie popełnił ten człowiek używając noża. Czy możesz wykluczyć morderstwo bez zbadania ciała i noża?
Możesz ewentualnie przypuszczać że go ktoś nakłonił ale wtedy zbadanie ciała i noża też nic Ci nie da.
-
-
KATASTROFA RZADOWEGO SAMOLOTU POD SMOLENSKIEM
Robinksc Napisał(a):
> Ja tam specjalistą nie jestem w wypadkach
> lotniczych ale potwierdzili podobno że samolot
> spadł. To już mamy 50% wyjaśnione. Teraz jest
> spór co do pozostałych 50% - czyli w jaki
> sposób. Chyba że negujesz sam fakt upadku
> samolotu? :)
No i to jest wlasnie to o czym pisalem, śmichy, chichy a konkretów brak.
pasiak od zawsze!! Napisał(a):
> No i to jest wlasnie to o czym pisalem, śmichy,
> chichy a konkretów brak.
Ale ja zamierzam tylko się śmiać z tego. Nie muszę tracić czasu na wyjaśnianie czegoś na czym sie nie znam ludziom którzy też się nie znają.
Kiedyś ta sprawa była męcząca teraz jest tylko śmieszna.
Niech wyjaśniają, opłacają specjalistów, ba nawet niech ustalą zamach - niestety bez zachodniego (najlepiej z 2 źródeł) potwierdzenia nie uwierze. Tak jak byli tacy co nie uwierzyli w katastrofę.
Nie wierzę w zamach. Jaki k zamach. Wierzę w raport ruskich. Oni zawsze mają rację . Putin nigdy nie kłamie. Putin nikogo nie zajebał. Ruskie nie zestrzelili samolotu nad Ukrainą. Ruskie nigdy nie były na Krymie. Nie ma żołnierzy Putina w Donbasie.
Samolot 4 razy podchodził do lądowania. Piloci ryczeli -tak lądują debeściaki. Z wieży mówiono do nich na kursie i na ścieżce. Protasiuk to rosyjskiego w ogóle nie znał. To jak miał zrozumieć?
Jakie śmichy chichy. Polskie ministerstwo obrony wydało opinię, były wybuchy. Antek doszedł do tego w jedną dobę działania komisji. Wyobrażasz sobie co by się na świecie działo gdyby opinie o wybuchu samolotu z prezydentem wydało ministerstwo obrony jakiegokolwiek innego kraju, Niemiec, USA, Francji? Czerwone paski we wszystkich telewizjach świata przez tydzień. Traktuj więc jak najpoważniej tą opinię o wybuchach i nie śmiej się z eksperymentu z parówek. Nie można traktować Macierewicza jak wariata w końcu :) Były wybuchy, były, parówki pękają, pękają, na ciul dalej drążyć.
Deresz do piachu w podskokach, jaruzel i kiszczak czekają, ruchy, ruchy.
A Macierewicz to oczywiście kompletny kretyn.
Macierewicz kretyn ? Hmmmm....mam trochę inne zdanie ;) Facet pokazał wielokrotnie, jak rozpierdzielać gniazda czerwonych szerszeni ;) Wierzę głęboko, że katastrofa zostanie wyjaśniona a osoby odpowiedzialne, za ochronę tej wizyty, bekną solidnie. Nie w ramach zemsty, politycznego ugrania przez jakąś stronę polityczną, dla przyszłych pokoleń, że pewne rzeczy traktuje się poważnie.
wierzę głęboko, hihi, szydłotalib, rzygam od tego zwrotu :D
Spoko komisja da rade- przeciez tam nawet byly doradca Putina sie zniescil
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-lech-kaczynski-nie-zyje/aktualnosci/news-tvp-info-jest-protokol-zniszczenia-dokumentow-z-10-kwietnia-,nId,2141103
Trzeba wyjaśnić dlaczego to zniszczono. Trzeba też wyjaśnić na jakiej podstawie Tusk oddał śledztwo Rosji-jak do tej pory nie znaleziono owego dokumentu. A wypada przypomieć że nazywano go w tamtejszych mediach "nasz człowiek w Warszawie"..
Podziwiam ludzi, którzy nadal oczekują wyjaśnień. Za 20 lat dalej będziecie czekać. Prawda jest taka że po wypadku (na dziś dzień) trzeba było się im wjebać na teren tragedii, postawić całą armię w gotowości, wysłać oddziały specjalne i ... niech się dzieje. Ruscy dokładnie tak by zrobili gdyby sytuacja była analogiczna. Co tam Ruscy, Amerykanie ten wspaniały kraj demokratyczny wjechałby całą swoją siłą by zabezpieczyć teren bez względu na koszty i konsekwencje. Sienkiewicz nie bredził wygłaszając swoją tezę o naszym Państwie, tylko że ja osobiście uważam że raczej mówił o sobie i kolegach. Brak reakcji po tragedii w Smoleńsku i czekanie co na to Ruscy, jest tego najlepszym przykładem. Można być politycznym przeciwnikiem, można mieć inne poglądy ale jak kur.wa ginie prezydent w dodatku w takiej tragedii to nie ma że boli, wszystkie ręce na pokład i walczymy o swoje. PO w tej sprawie się skompromitowało, idąc ich tokiem rozumowania umarł król, niech żyje nowy (z PO) król.
Antek ch... wyjaśni, tylko namąci więcej. Choć życzę mu by dał świadectwo prawdzie jaka ona by nie była (choć mam wewnętrzne przekonanie że to będzie tylko jego prawda).
Cześć. Zastanówcie się kto zaatakował ten samolot. Pojawiła się [b]nagle[/b] mgła, ale na tak wielkiej powierzchni, że raczej nie jest możliwe, by mogli to być Rosjanie. Kto więc rozpierdzielił tą delegację. No ko? Kto? Już wiecie?
Geopijatyku tu masz wyjaśnienie
http://demotywatory.pl/3761135/10-kwietnia-1940
taaaaaaak, a do środka dali pancerny odlew, by upierdzielił pół samolotu przy zderzeniu ;)
Nie wiem po co sokoly na lotniskach przeciez taki golab to bedzie zmieliny przez samolot bez problemu. Drzewa i krzaki tez nie wiem po co sie wycina. Niepotrzebne koszty.
Ponowie pytanie kto w tej komisji co obraduje jest specjalista od jakis katastrof czy wogole od lotnictwa??
Sami specjaliści, oglądali "Katastrofę w przestworzach" i grali w MFSX, to wystarczy.
Wiadome, że komisja Macierewicza ma przedstawić raport zgodny z linią PiS, a nie prawdę.
Killeroth Napisał(a):
> Sami specjaliści, oglądali "Katastrofę w
> przestworzach" i grali w MFSX, to wystarczy.
>
> Wiadome, że komisja Macierewicza ma przedstawić
> raport zgodny z linią PiS, a nie prawdę.
Tylko po co??Nie zdaja sobie sprawy ze jak sie Putin wqquuurrrwi to przebiegnie swoja armia po naszym kraju tam i z powrotem bo wie ze nam nikt nie pomoze...
w dzisiejszych czasach wszyscy są specjalistami i ekspertami. Wystarczy, że wynagrodzenie jest powyżej 20 kawalków(:D
im więcej będzie ataku na tą nową komisję, tym bardziej będzie mnie to utwierdzało w przekonaniu, że ma to sens...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)