myśle że potter,nesta i docent napisali wszystko jeśli chodzi o Matusiaka...a Ty maciek zastanów sie pare razy,zanim zwyzywasz PIŁKARZA CRACOVII od pedałow za to że nie strzelił z 3 metrów do bramki...Radek trzymaj się !!!
brawo Cracovia !!!
-
-
Polonia Bytom - Cracovia [WIKTORIA]
dario1981 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> isaac Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > zawsze jak oglądam mecze z córeczką (ona
> tylko
> > od czasu do czasu kuka bo jeszcze za mała :) )
> i
> > daje jej smyczke do zabawy podczas meczu to nie
> > przegrywamy...i tak będzie dzisiaj !!!
>
>
> isaac kup więcej smyczek :) żeby czasem się
> gdzieś nie zawieruszyła!!
ta smyczka to jednak szczęście przynosi...m.in. wygrana z Polonią W.,gts-em,Odrą i teraz z Polonią...jeszcze było pare meczy...obiecuje ..że do końca sezonu jak i w nastepmych Julka zawsze bedzie trzymała w rękach smyczke :)
a teraz wszyscy - hip hip......Julka !!! :D :D :D
Jak ktoś ma tą fotke co sobie robiliśmy na postoju to prosze na pw albo tutaj.
Wypowiedzi po meczu:
http://www.naszaliga.pl/news/trenerski,dwuglos,po,meczu,polonia,bytom,,,cracovia,.html?
Oczywiściue ze w 25 kolejce, wobec tego ile punktow mamy
najważniejsze jest zwyciestwo i 3 punkty
Ale cieszy mnie tez ze znów zaczynamy grac w pilke
Matusiak ze Slusarskim sa w stanie utrzymac pilke pod polem karnym rywala
i od razu jakos to wygladalo
A co do bramki straconej
widze ze koledzy ulegli sugestii komentatorow ktorzy obwiniaja Wasiluka...
Tyle że Marek poszedł za swoim napastnikiem ktory cofnął sie przed szesnastke
a do piłki doszedł zawodnik formalnie kryty przez "kapitana" Polczaka
Niestety Polo czyta gre w takim tempie ze zanim zorienował sie na co sie zanosi bylo juz za pózno...
Podsumowując
Mega mega wazne zwyciestwo
Polo od jakiegos czasu czyta niezle gre ... a szkoda, zupelnie nie rozumiem co sie z Nim dzieje.
dla mnie jedno jest ważne: nie dzielmy skóry na niedźwiedziu ale po tym zwycięstwie Cracovia raczej zostanie w ekstraklasie
W porównaniu do meczu z Zagłębiem gra wyglądała dużo lepiej, więcej było pomysłowych akcji, ale przede wszystkim graliśmy do przodu. Może to jakiś początek tendencji. Nonszalancja Matusiaka doprowadza mnie do szewskiej pasji.
Wreszcie dobra gra, a najważniejsze to 3 punkty.... Punkty bardzo ważne, dające duży spokój
Ro Man Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dla mnie jedno jest ważne: nie dzielmy skóry na
> niedźwiedziu ale po tym zwycięstwie Cracovia
> raczej zostanie w ekstraklasie
Raczej zostaniemy jak wygramy z Odrą i Polonią W.Do utrzymania jeszcze daleka droga.
Gdyby tak każdy w drużynie walczył jak Ślusarski....
Duża galeria z meczu http://www.waszapilka.pl/galleries,302,0
Zwycięzców się nie osądza.Dziękuję za 3 pkt które mają dużo większą wartość.
Podstawą jest wreszcie dwóch sensownych napastników (Matusiak jak gra tak gra ale zawsze absorbuje obrońców i jak sie skupi to odegra z głową). Jak to wyglądało bez Bartka (od meczu z Lechem) i bez Matusiaka (runda wiosenna 2009) każdy pamięta. Długa piła do Radka/Bartka i może on co zrobi.
W jakiej formie by nie byli to atak Ślusarski - Matusiak musi robić wrażenie na obrońcach i to jest najważniejsze.
Panowie obaj jeszcze nie raz nie trafią z metra/2/10 do pustej bramki co nie zmienia faktu, że cieszyć się trzeba, że mamy taką dwójkę.
Powrót z Bytomia na prawdę całkiem miły:)
Pozdrowienia dla Polonii - tej warszawskiej i tej bytomskiej!
Ten wynik to znakkk :)
W zeszłym sezonie przegralismy na Poloni grając prawie cały mecz o 1 więcej i spadliśmy, dzisiaj na podobnym etapie rozgrywek wygrywamy i mocno wierzę że się utrzymamy :)))
Mam nadzieję ze we wtorek będzie już wszytko jasne:)
Dobry mecz calego zespolu!!! Co DO Matusiaka, ma niemoc strzelecka ogromna. Ale dobrze wspolpracuje ze Ślusarskim, a jak go odsprzedamy za grosze i dojdzie do formy gdzie indziej?? Kazdego z nas irytuja te niewykorzystane sytuacje!!!! Ale mnie cieszy ilosc tych sytuacji. Matusiaka pilka szuka, ma sytuacje, a skutecznosc to bardzo delikatna sprawa. Moze sie lada chwila zmienic.
Dobry mecz Matusiaka. Jak ktos nie widzi co on robi tzn. że ma oczy na plecach. Wartościowy zawodnik a razem ze Ślusarem są bardzo groźni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)