WYGRAMY !
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia ( 9 kwietnia, 17:45 ) Ten mecz musimy wygrać !!!!
Rozum nie zgadza sie z sercem :(
Jedziemy po wpi...dol.
Na pierwszy mecz za Lenczyka z Legią też jechaliśmy po wp...ol, z Lechem też nie dawano nam szans. Liczę na powtórkę gry(zaangażowania) i wyniku któregoś z tych meczów. Każda seria, tak nasza jak i Lubina musi się kiedyś skończyć! oby skończyła się seria Zagłębia bez porażki (zdecydowanie jest już zbyt długa. Ale jak skończy się tylko nasza seria porażek, też będę zadowolony
Bartek Ślusarski O'le! ratuj nam chopie tą Ekstraklase.
http://krak.tv/kategoria-9,film-1249.html
filmik z treningu i konfa :) Orest jasno powiedział, że trzeba było wydać więcej kasy na transfery, bo to co teraz ma w defensywie to kicha!
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To chyba nie caly tekst - bo w innej czesci
> doczytalem to co spekulowalismy dlugo w watku
> transferowym. Orest chcial "wziasc" Micanskiego ,
> Pawlowskiego ,Hanzela i Bartczaka do kadry a i
> sami pilkarze wyrazili ochote zmiany barw(w
> szczegolnosci Micanski). Ale jak powiedzial
> -"Smuda nigdy nie da mu zadnego zawodnika ,nawet
> na ktorego nie stawia" - w wolnym tlumaczeniu.
> Szkoda -mozemy tylko teraz pomarzyc ....
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/04/09/lenczyk-chcial-rozkupic-zaglebie/ to?
Tak mknacy ...
nie widze szans , :(
nie widzę przeszkód :)
[b]Wygramy![/b]
Będzie dobrze :) DO BOJU CRACOVIA!!!
Wygramy, wygramy, wygramy !
Pasy pokonamy !
Oresta pozdrawiamy
:)
Ot zartownis...
coś czarno to widzę :(
Atak marzeń ale czy zagra jak marzenie?
Ja tam jakoś mam dobre przeczucia. Każda passa się kiedyś kończy i myślę że w końcu nadeszła pora na nasze przebudzenie:)
Jedyna szansa na korzystny wynik ,to taktyka, której Orest NIGDY nie zastosuje,a mianowicie 4-3-3
Oglądał ktoś Ubota z właśnie Zagłebiem ostatnio? To drugie grało 3 napastnikami od początku meczu, od razu pressing i atak na rywala,coś jak MU na początku meczu z Bayernem(nawiązanie do pressingu,nie do taktyki :) )
Ja bym to widział tak
Cabaj(Merda)
Mierzej-Polczak-Wasyl-Sasin
Sacha-Golina-Surowy
Radomatu-Ślusar-Owsianka
Znający życie będzie 4-5-1 ,żebyście mieli okazję ponajeżdżać na Matusiaka, który napastnikiem jest dobrym ale żeby coś ustrzelić samemu z przodu musiałby mieć umiejętności Messiego. Ostatecznie Ślusar zagra cofniętego i będzie 4-4-1-1
Wyszli 4-3-3 i dostali 2 bramki... Trochę szczęśliwy ten remis lechii. Orest zapowiedział grę parą Ślusarski - Radzio więc bez paniki.
Mam prosbę.. na meczyki.pl nie ma relacji... Czy moglby ktos podesłac tu lub na priv linka z relacja tv w internecie???
www.hqtv.com.pl powinno być
http://live-sport-tv.com/dni_powszednie.php
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)