Do boju Polonia!
Na razie graja bardzo dobry mecz!
-
-
Pozostałe mecze XXIII kolejki
Fake Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> chciałbym byśmy tak grali z Wisłą jak Polonia
> teraz, zajebisty mecz
A pomyśleć, że grają 1-sza z ostatnią drużyną w tabeli. Nie chce porównywać poszczególnych piłkarzy, bo jestem zdania, że przynajmniej w teorii mamy nie gorszych piłkarzy niż Polonia. Natomiast jest jedna sprawa która bardzo wyróżnia Czarne koszule w tym meczu...widać, że im się chce. Widać to na każdym kroku, choćby po tym ilu ich zawodników potrafi się znaleźć w polu karnym przeciwnika. Widać jak walczą o każdą piłkę. U nas tej walki poza meczem z Legią nie ma.
Zagłębie już 2:0 i 30 pkt, Polonia ma szansę na co najmniej punkt po dobrej grze, chyba, że gwardyjscy strzelą fuksem albo z pomocą sędziego
2:1 dla Zagłębia i przerwa.
Co za prze CH.... ;/ a remis Polonia miała na wyciągnięcie ręki, oczywiscie szmaty dostały gratisowe 3 punkty; /
I po meczu. Chcecie jeszcze coś od Cabaja?
to co zrobil przyrowski!!! 0-1 dla wisly w 90 min
a nie mówiłem? eh Przyrowski
W sumie mnie to jebie kto będzie mistrzem ale jak Ubecja takim fartem wygrywa z świetnie grającą Polonią to mnie chuj strzela. ehhh
Ale k*wy z gtsu mają szczęście...,
Szkoda Polonii, ładnie walczyli. No i niestety sąsiadka bliżej mistrzostwa.. :(
No...to drugiego Boruca mamy w ekstraklasie
Dla nas ta bramka była na rękę... Zawsze Polonia ma o jeden punkt mniej. Koniec sentymentów, przyjaciele przyjaciółmi, ale przede wszystkim liczy się teraz Cracovia. A po Przyrowskim bym tak nie jechał, murawa była fatalna a pilka ostro skoczyła, równie dobrze można jechać po zawodniku podającym, bo to był koniec meczu, a chyba zawodnicy mieli świadomość co się moze stać gdy poda się piłkę w światło bramki.
dokładnie Matthias, dzięki pechowi Polonii nie jesteśmy jeszcze na dnie, żarty się skończyły
a podobno ich murawa miala byc ich atutem:) mnie najbardziej interesuje Cracovia , z Polonia walczymy o utrzymanie
reasumujac - wynik idealny dla Cracovii!
że też są tacy co woleliby aby Wisła nie miała mistrza , Polonia nie spadła , Arka nie spadła a Cracovia to może nawet spaść.
Zagłębie-Lechia 2:2
Lech z Legią, mimo 0:0 mecz jak dla mnie naprawdę jak nie z polskiej ligi. Płynne akcje, nie ma kopaniny, świetne techniczne zagrania. Przede wszystkim gra ofensywna, do przodu, fajna do oglądania a nie da się okryć, że w dzisiejszych czasach nie da się ściągnąć na stadion ludzi tylko ze ślepej miłości do klubu...Musi być na co popatrzeć.
Lech-Legia rzeczywiście fajny meczyk (jak na polską ligę), tylko bramek póki co brakuje :) Ale mam nadzieję że to tylko kwestia czasu i Kolejorz zaraz parę brameczek walnie :)
można powiedzieć że było prawie 1:0 dla Lecha. Ja pier.....
No :D Brawo 1:0 Lech!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)