Panowie organizujemy wieczór kawalerski dla kolegi i potrzebowałbym jakichś rad. Mianowicie chłop żeni się za około miesiąc i jego świadek krótko rzecz ujmując troszeczkę się przywiesił i trzeba przejąć kontrole nad jego umysłem i coś zorganizować. Wpisywałem oczywiście w gogle odpowiednie hasła ale w sumie wyskoczyły mi już gotowe imprezy, za około 1500 ale niektórzy płaczą że nie mają pieniędzy. Mamy w sumie możliwość wynajęcia knajpy na rynku po kosztach z zamkniętą salką vip. I tu się rodzi najważniejsze pytanie czy zna ktoś jakąś dobra "striptizerke" i ile to mniej więcej może kosztować. Chodzi o to aby była ładna i dobrze tańczyła. pomachała cyckami, pokzała dupę, a czy ten model ma jakieś dodatkowe funkcje obsługi to już mnie tam nie interesuje. patrzyłem na roksy i odlotach ale jak mają tam zasłonięte twarze i cholera wie czy jakiegoś bazyla nie trafisz, a castingu przecież nie będę robil Będzie max 14 kulturalnego chłopa chcącego zobaczyć na kawalerskim wyżej wymienione opcje. Albo poprostu opiszcie swoje wieczory lub te na których byliście.
Jak można to dopiszcie "e" w nazwie tematu.
-
-
Wieczory kawalerskie
w Clu Clubie na Kazimierzu rezerwacja loży i pokoju vip jest bezpłatna (przynajmniej pół roku temu tak było), z barmankami też można sie dogadać aby "atrakcja wieczoru" mogła się przebrać w pomieszczeniu służbowym by uzyskać element zaskoczenia ;) a co do dziewczyny to rosksa lub odloty. Jakiś czas temu organizowałem wieczór kawalerski i za dziewczyne zapłaciliśmy 600 zł i było w tym 5 tańców + prywatny taniec dla przyszłego pana młodego.
Wcześniej nie dopisałem że patrzyłem na tych stronkach ale przez brak twarzy nie wiadomo co wybrać a czasu na casting nie ma.
no lepiej mieć coś pewnego niż jakieś nieznane z ogłoszenia ... kiedyś pojechałem do Vip sali w midgardzie na kawalerski a wyszedlem z panieńskiego, bo taka tancerka była fajna że dupe pokazał przyszły młody tylko :)
a, i nie zapomnij kasy zabrać bo ci mogą coś odciąć ;)
Teraz to już nic nie wiadomo. Mogą ci odciąć rękę lub coś innego, a jakby się to jeszcze stało paunu młodemu to by jego przyszła małżonka polowała na nas do końca życia. Właśnie chodzi mi o to czy ktoś ma namiary na jakąś pewną panią która nie zawidzie nas urodą oraz urokiem osobistym.
jak kulturalnie napiszesz ocb to Ci wysla zdjecie na ktorym widac twarz , w koncu chca zarobic ;)
Myślisz że będą rozsyłały zdjęcia na prawo i lewo nieznajomym osobom. Jakbym była na ich miejscu to napewno bym swojego zdjęcia nie przesłał. Już prędzej by się zgodziły żeby wpaść do nich na kawke i je obadać. A panowie jakieś atrakcje z którymi się spotkaliście na takich wieczorach, wszystko się może przydać.
http://www.youtube.com/watch?v=5utaap1CFKI
;D
kolego nie wiem czy wszystkie , może tylko ja miałem takiego farta :P
ksckscksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakbym [b]była[/b] na ich
> miejscu to napewno bym swojego zdjęcia nie
> [b]przesłał.[/b]
O co biega?
Jessssuuuuu... Nie wierze... Normalnie nie wierze...
garry Napisał(a):
> ksckscksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jakbym była na ich
> > miejscu to napewno bym swojego zdjęcia nie
> > przesłał.
>
> O co biega?
Zwykła literówka bo laptop mnie zawodzi podczas pisania i w trakcie tej czynności cofa mnie do innego słowa i wychodzą właśnie takie buble. Na taki ropierdol jak w kzac vegas to nie moge pozwolić bo w ekipie jest paru byłych maszynistów z admiralów i zamiast się bawić to będą przegrywali swoje życie na maszynach. Panowie dalej czekam na jakieś wasze relacje z wieczorów kawalerskich bo może mi to poddać pare pomysłów, którre można wdrożyć w życie. Striptizerki dalej nie mamy. Kolega był wczoraj u 2 z roksy aby je obadać ale jak się okazało ciała na zdjęciach miały dobre a ich twarze mogły przypominać przyszłe sprzątaczki z technikum budowlanego.
Skoro twarze nie bardzo, za to ciałka owszem, niech ubiorą maski. ;)
[quote=rmszar]
niech ubiorą maski. ;)
[/quote]
bramkarzy hokejowych ;)
ja znalazłem coś takiego, profesjonalna striptizerka z Krakowa: [url=http://krakow.olx.pl/wieczor-kawaleski-striptiz-iid-43770899][b]l i n k[/b][/url]
jezu
Ja znalazłem strone z Paniami z którymi można iść na ciastko i kawe. www.odloty.pl
Polecam!
Yaguarundi Napisał(a):
> Ja znalazłem strone z Paniami z którymi można
> iść na ciastko i kawe. www.odloty.pl
>
> Polecam!
Chyba ciastko i kawa jest za dodatkową dopłatą, bo tam w cenie jest coś innego :> Ale co polecasz kawę i ciastko, czy jakąś konkretną dziewczynę?
westham Napisał(a):
> ja znalazłem coś takiego, profesjonalna
> striptizerka z Krakowa: l i n k
Dzięki jutro dzwonie do tej pani, bo chyba jest dobra chociaż te 2 ostatnie też się wydawały dobre.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)