leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kaszuba (obym się mylił) jedzie klubowym
> autokarem odwiedzić rodziców.
Zobaczymy czy będzie w kadrze namecz z Ruchem ;)
-
-
ARKA- CRACOVIA, piątek 19-03 godz 17:45
Orestowi na pewno chodzi o podtrzymanie koncentracji przez 90 minut, były takie momenty, że jej brakowało z Koroną. To jest niezbędny element tego, co się nazywa "mentalnością zwycięzcy".
Moze ma dziewczyne w Chorzowie ;)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2010/03/18/orest-lenczyk-ambicja-arki-jest-urazona/
Witam Mam pytanie Czy da rade zalatwic bilet dal mnie mieszakm w gdyni i Chcial bym bardzo Byc posrud was jestem fanem Cracovi :P
Chetnie wymienie sie tagze Bluza arki na cracovi
Pozdrawiam Adam
Ave Cracovia
CracoviaAk Napisał(a):
> Witam Mam pytanie Czy da rade zalatwic bilet dal
> mnie mieszakm w gdyni i Chcial bym bardzo Byc
> posrud was jestem fanem Cracovi :P
>
> Chetnie wymienie sie tagze Bluza arki na cracovi
>
> Pozdrawiam Adam
> Ave Cracovia
Wstydu nie rób przed braćmi z Cracovii. Jak chcesz oszczędzić na bilecie to pod płot. Po za tym słownik Tobie by się przydał.
Latwo ci mowic ty mieszkasz w krakowie a ja w Gdyni
.
to w Gdyni nie ma słowników ?
[quote="Mówi Orest"]
Data wyjazdu Cracovii do Gdyni ze względów bezpieczeństwa owiana była nutką tajemnicy. Lenczyk wyjaśnia przyczyny tej ostrożności: - [b]Mieliśmy duże nieprzyjemności po jesiennym meczu w Gdańsku ze strony kibiców Lechii[/b]. Policja jeśli jest, to zawsze reaguje dopiero wtedy, kiedy coś się stanie
[/quote]
Ktoś wie o co chodzi?
Napadli na naszych piłkarzy ?
CracoviaAk Napisał(a):
> Latwo ci mowic ty mieszkasz w krakowie a ja w
> Gdyni
Ja mieszkam w Gdyni :p
Nie ma to jak cięta riposta. CracoviaAk nic się nie martw, myślę że jak będziesz się cieszył z bramki dla Pasów wśród Arkowców nikt krzywdy Ci nie zrobi.
Panowie, jest gdzieś mecz w TV?
W pomarańczowej.
a nie wiecie czemu zniknely praktycznie calkowicie transmisje na SopCast ?
Z pewnością dlatego, że kilka razy upominano naszych kibiców, aby nie podawać bezpośrednich linków do meczu. Coś to komuś przeszkadzało, dlatego pewnie jest tak a nie inaczej. Sytuacja dla mnie niezrozumiała... Co tydzień ktoś kur*a prosi o linki do meczu. Nie chcę mi się wierzyć, że niektórzy nie zapamiętali stron typu meczyki.pl od prawie 1.5 roku?! Ludzie bez jaj!
moja odpowiedz umieszczam tutaj i tutaj lepiej kontynuowac dyskusje na ten temat
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1633321,page=2
Z ciekawostek statystyk nie jest za nami:
Mecze rozegrane przez Cracovie w Piatek w ostatnich 3ch sezonach:
Zwyciestwa 1
Remisy 3
Porazki 8
Jak widac 2 na 3 mecze grane w piatek przegrywamy a tylko raz udalo nam sie wygrac, lwia czest tych meczow byla rozgrywana w poprzednim sezonie. Nekani przez piatkowe transmisje znalezlismy sie na miejscu spadkowym na koniec sezonu.
Oby dzis byl wyjatek od regul.
Mecz prowadzi beznadziejny sędzia.
Goliński i Sacha na ławce.
duża niespodzianka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)