Zaraz transmisja! ja wierze w chlopakow! bedzie ciezko ,ale do Boju marsz Cracovio!!!!!
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
Miłość [b]WIARA[/b] Walka - Lech [b]CRACOVIA[/b] Arka
Charakteryzuje nas wiara, także kto nie wierzy ten za Wisłą xDD ;)
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=cracoviapany
Ten skurw...jest nieżle pojebany!!Gwizdy na hali bo sędziowie wyjezdzaja a on że na tafle wychodza hokeiści CRACOVII.Pies!!
Krzoska jeba....
to nie krzoska:_)
DO BOJU PASY !!!!!! Jeszcze nic STRACONEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sie zaczyna... 1-0
kur.... 1 - 0 :(
Obrona to jest tragiczna!!!Co oni wyprawiaja!!!
i po co chwalilem?? ech8.18 minuta i o-1
dobrze to zacząć mecz .... umówmy się gdyby Podhale popełniało takie błędy jak My to było by dużo dużo więcej goli ... :( przykre, ale walczmy !!!
co oni wyprawiaja =/
Musial zalatwil 1 bramkę
Mlodzi gniewni Podhala,napierniczaja na bramke Cracovii..Hey,hey,heeyy,Cracoviiaa!
Nasi chyba zapomnieli co to jest "zamek hokejowy"zal patrzeć ale wierze ze dobrze bedzie!!!
Musi byc goooooooooooollllllllllllllllllllllll!!!!
BYLA BRAMKA!!!
gol!
Była bramka!! 1 - 1 !! Jest!
Gol dla Cracovii! 1-1 Musial hey ,hey,heeeeey DO BOJU MARSZ Cracoviaaaa
Kurna NIEWIELE!!!!!
Taa, ale co się odwlecze...
Podhale dzziś cienkie. Jak nie wygrają to są dupy.
Kurnaaaaa zawał mam... ładnie chłopaki ładnie
kur... 2 - 1!!!
paranoja =/
Bramka dla Podhala, ale mogło chwile wcześniej być 1-2 dla nas.Jeszcze dwie tercje, jeszcze ich wgniotą w lód.. [relacja live TVP Sport]
kURWAAA A DOBRZEE BYLO!!!!OBRONCY TO NAJWIEKSZA PORAZKA TYCH PO!!!!MARIAN DNO
Kurwa ale my nie mamy szczęścia w tych finałach. Raz Zborowski broni w nieprawdopodobny sposób, a za chwilę Drzewiecki w słupek :(
Co najmniej tak trzymac!!! DO BOJU PASY !!!!!!! W CRACOVIE ROZTRZYGNIEMY WALKE O MISTRZA !!!!!
Edit; No ale postarajcie sie wiecej gdy pisze !!!!
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podhale dzziś cienkie. Jak nie wygrają to są
> dupy.
Masz to cienkie Podhale . Rynek w Nowym Targu bawi się dzisiaj do rana
ale kibice mnie miażdżą... mają jakiś kawałek inny od naszego??
Szybkość Mańka i już przegrywamy.
Nie można wygrać grając taką ch...e w obronie. Z niczego znowu nam szczelili bramkę. Kolejny raz dał dupy Czorich...jest beznadziejny. Pierwszą bramkę też zjebali...najgorsza gra jaką widziałem w finale od trzech lat...dobrze Zborowski sam sobie bramkę strzelił to może dzisiaj nam się uda. Ale ogólnie jesteśmy strasznie słabi i bez szynkości wogóle...nie wiem po co im było potrzebne to pierwsze miejsce w lidze. I tak gówno z tego mają.
tornado Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Musial zalatwil 1 bramkę
Jaki Musial? To Witowskiego objechał Kolusz jak żaka starszego
nie z niczego, tylko lepiej graja puki co.
Jest 19 minuta widac ze chca dojechac do konca z tym wnikiem , do 19:30 kiedy to jakis nasz, dobrze nie widziałem nie wiem co chce zrobic ale banalnie traci krązek , jedno podanie i bramka to jest zwyczajne dziadostwo , tak frajersko nie powinno sie tracic bramek , szkoda , szkoda
$%!#@ co on robi!!? nie dość że do dupy gra w obronie to jeszcze łapie debilną kare... :/
Csorich to jest totalny debil!!!!Kurcze była okazja kurwa grać mu sie nie chce to niech spier....ale mnie wkurwil!!!
oni nam cisnom kurwa
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)