dramat kurwa. Gdzie te zwycięstwa w Nowym Targu?!
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
no to kurw@ pieknie. gratulacje
Nie mamy sie co dziwić byl wyrazny sygnal nie ma wzmocnien czyli odpuszczamy ten sezon !!!
ale jak przegramy jeszcze jutro to TRAGEDIA !!!!!!
Winni tego stanu rzeczy powinni beknąć!
Było mi niezmiernie źle po dwóch pierwszych meczach, teraz już nawet nie wiem jak to opisać. Zero woli walki, zero wszystkiego...
I zachciało nam się finału z Podhalem.... Miało być tak tatwo, szybko a tu taki zimny prysznic.... Szok:( :( :( STRASZNA PLAMA!!!
Nie odnosi sie do wszystkich co tu piszą - ale jesteście żałośni, wynaturzenie kibica.
Upadlacie po każdym straconym golu ludzi, których jeszcze niedawno lizaliście przez pleksi!
W sygnaturach jakies jaja o wierności i "na dobre/na złe"
Stare chłopy jesteście, a jeszcze do was nie trafiło, ze raz się jest na wozie a za chwile pod nim.
Przyczyny tego ze mamy 3-0 mnie w tym momencie nie interesują, nie o tym ta bajka.
Ciekawe co napiszecie - wstrętni dwulicowcy- jak jutro cos sie odmieni i gra wróci do Krakowa.
Jakbym byl graczem i bym poczytal Wasze wpisy to mialbym Q@!! motywację zeby wygrac to co zostalo a po ostatniej syrenie pokazac wam gest Kozakiewicza!
nie wiem już co napisać..
Gdzie ta nasza Cracovia , eh ..
nie można im odmówić walki bo walczą lecz coś w tej naszej grze się nie klei. Podhale złapało formę akurat nie wtedy co potrzeba,ale taka drużyna jak my nie może przegrywać i to tak wysoko.. Mam nadzieję że jutro wygramy ten mecz , gra przeniesie się do Krakowa i zaczniemy wygrywać.. Nie pozostało nam nic innego jak czekać. Jeszcze jestem dobrej myśli.
lipa,lipa ,lipa!!!!!!!!!!co tu pisac:(zalamka z mojej strony:(
"a mialo byc tak pieknie.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
szkoda......
Popieram przedmówcę. tzn Ralpha
Najbardziej bolesny jest fakt, że to wszystko stało się w takiej konfrontacji.... Z Podhalem.... WIelki historyczny klasyk i TAKA WTOPA:(:(:(
Doping owcojebców całkowicie skserowany.Jedyne "oryginalne" w tej hali to zapewne zapach niemytych wielbicieli baranów.Nasza gra dzisiaj to tragedia.I nie jest tak jak wspomniał wyżej Ralph de Bricassart,iż wszyscy plują a wcześniej głaskali gdyż mamy prawo wymagać od naszych zawodników:walki,zaangażowania i przysłowiowego "gryzienia tafli ;)" a tego było niestety jak na lekarstwo.
Niektórych cięzko ponosi widze. Wygrana runda zasadnicza z wyrównanym rekordem punktów to chcieliście całować po stopach. Po Sary Arce i Lipawie hokeiści byli da Was guru a dzisiaj chcecie zakładać im sukienki... Ochłońcie, Cracovia nie ma monopolu na mistrza a w sporcie tak bywa, że raz nad wozem raz pod nim.
Ja tam ciągle wierzę w naszą drużynę - póki krążek w grze to wszystko się może zdarzyć.
PS. Przydałoby się chociaż honorowe zwycięstwo:)
I mam nadzieję, że niezależnie od wyniku Rudolf Rohacek pozostanie trenerem naszej drużyny - w tym sezonie hokeiści byli już w dwukrotnie w szczytowej formie, a że nie są po raz trzeci - no cóż, Rudi Bogiem nie jest.
Nie ma co się rozczulać nad tym sezonem, pora myśleć o następnym i działać - profesorze, trzeba działać, tylko nie pochopnie!
Jak czytam komentarze niektórych osób to naprawdę wstydzę się, że łączy Nas miłość do tego samego klubu...- tacy jesteście mądrzy? To powiedzcie hokeistom w twarz, że są ciotami i , że mają Nas , kibiców w dupie. A gdyby w odpowiedzi na to zawodnik przy.pierd.olił wam prosto w twarz to biłbym mu brawo za jak najbardziej słuszną reakcję.
Pozdrawiam normalnych
Amen
[i]Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię! W sercu moim PASY i na dobre i na złe!!![/i]
Nie ma co dramatyzować, to są Play-offy i wszystko się jeszcze może zdarzyć! Jutro możemy wygrać a w piątkowym meczu doprowadzić do remisu. Pamiętajcie, że hokej to strasznie nieprzewidywalny sport! No właśnie SPORT, raz się wygrywa raz się przegrywa. Łatwiej jest zdobyć mistrzostwo niż je utrzymać!
[i]Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. Semper fidelis CRACOVIA[/i]
Tutaj nie chodzi o wynik a o kompletny brak ambicji .
PO CO WY GRACIE JAK WY AMBICJI NIE MACIE !!!
Nie trzeba sięgać daleko pamięcią, aby przypomnieć sobie pewne wydarzenia. Mówię o półfinałowych meczach Podhala z Tychami. "Szarotki" prowadziły, ale GieKSa się sprężyła i o mało co, a nie awansowała by do finału. A jakby nie patrzeć, potencjał mamy chyba większy niż Tychy.
Jest 1:3. Jest źle, nie da się ukryć, ale to jest HOKEJ! I tak jak ktoś ładnie napisał - "dopóki krążek w grze..." :)
HEJ, HEJA, HEJA - CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA !!!
To są emocje, jutro może będzie mi głupio za to co pisze i za to co wy piszecie, ale teraz jestem wkurwiony niesamowicie :( eh
radsonJGtravel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niektórych cięzko ponosi widze. Wygrana runda
> zasadnicza z wyrównanym rekordem punktów to
> chcieliście całować po stopach. Po Sary Arce i
> Lipawie hokeiści byli da Was guru a dzisiaj
> chcecie zakładać im sukienki... Ochłońcie,
> Cracovia nie ma monopolu na mistrza a w sporcie
> tak bywa, że raz nad wozem raz pod nim.
[b]100% poparcia dla tej wypowiedzi.[/b]
Niektórzy naprawdę powinni nie włączać neta przez 24h po przegranej....
Hokeiści za ostatnie 7 sezonów 5 razy zrobili maksa, raz się "spultali"(w półfinale z Podhalem) ...no i teraz zawalają finał play-off...ale po pierwsze jeszcze gramy jutro a po drugie ta druzyna przez tyle lat dostarczała nam niemal samych radości...czasem warto się ugryść w klawiaturę.
ps: Mecz dramat......Podhale (i nic tu nie zmienią brednie komentatorów) przeciętny , prosty hokej...my KATASTROFALNA forma. Generalnie najniższy poziom finału od lat. Półfinał Podhale-Tychy był grany znacznie lepiej...
oscy ze skawiny troche Cię poniosło. W TYCHACH NIE MA gieksy jest GKS.
Co do waszej gry, hmm nasi swoje usłyszeli jak grali bez ambicji. I uwierzcie lub nie paru chłopaków powiedziało im to w twarz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)