Tak.
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
Ja to widzę tak:
[b]CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA![/b]
[b]CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA!
CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA!
CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA!
CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA! CRACOVIA![/b]
po meczu -.-
Rohaczek zbieraj majdan i wypierdalaj!
nie na moje nerwy ... pie....ole, dobranoc wszystkim
To by było kurwa na tyle, kompromitacja !!! Wstyd mi za nich dzisiaj!
w osłabieniu ... żal ...
koniec imprezy, dziękuję, dobranoc....
Slabi zagraniczni z nowego targu Baranek strzela w oslabieniu moze teraz dobrze ???
3-0przegrywamy
No cóż, co nas nie zabije to nas wzmocni.
tak ja slyszalem ze zlikwiduja hokej jak nie bedzie zlota ... no ciekawe co jeszcze mowia na miescie ...
D.J.Cat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W wyścigu nażartych z głodnymi do koryta na
> ogół wygrywają głodni. Nasza drużyna ma
> łącznie ponad sto medali mistrzostw Polski, sam
> Słaboń jedenaście. Nieprzypadkowo najlepszymi
> naszymi grajkami są Łopuski z Musialem.
Cos w tym,musi byc....
już nawet nadzieja zanika:(
trudno, szkoda tylko ze tak to wyglada, ciezko uwierzyc ze gramy tak slabo i nieporadnie
Rohacek pierdolnij dzis na konferencji, ze jutro napewno wygramy...
Żeby teraz nikomu nie przyszło do głowy zwalniać Rohacka !
*REVENATOR*
Nasi bramkarze cieniutcy ......
zawodnicy senni i słabi...
Jeden zagraniczny czy dwóch w ddu_pce sobie paluszkiem mogli by poruszać a nie wygrać sami mecz
Podhale całym zespołem wygrywa i tylko kwestia kto ostatni strzela
najlepiej ..zagraniczni,,,zagraniczni....
hu_ja wszyscy grają ... może źle przygotowani są albo wymiękli -słabi psychicznie...
Boże jaka nieporadność 5-3
Pasiasty92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żeby teraz nikomu nie przyszło do głowy
> zwalniać Rohacka !
Ale, po malu sie chyba wypala chlopina..nie majac pomyslu..
no coz trzeba wyciagac wnioski z bledow, ktos zapomnial o tym ze stojac w miejscu cofamy sie, a w Cracovii przyjeto ze skoro tacy jestesmy swietni to po co wzmacniac druzyne ... teraz widac po co jak w druzynie przeciwnej 17 latek jest lepszy i jakos nic to nie zmieni ze przez nastepne kilka lat byc moze nikt o Nim juz nie uslyszy z racji wybitnych oosiagniec
To są tylko ludzie.BYła wielka forma na gówno warte (bo nierealne) puchary i fanfary na całego to kiedyś musiał przyjść dołek.I teraz przyszedł.Amen.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)