pociag do muzyki...Radio Krakow,ja oszaleje...k`092`-092]=`3mac
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
jak ktoś pamięta:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=cracoviapany
COMARCH CRACOVIA: Rączka- Csorich, Bondarevs; L. Laszkiewicz, Słaboń, D. Laszkiewicz - Dudasz, Dulęba; Radwański, Musial, Łopuski - Kłys, Wajda; Piotrowski, Pasiut, Drzewiecki - Landowski, Guzik; Witowski, Biela, Rutkowski.
WOJAS PODHALE: Zborowski - Iviczicz, Sulka; Kapica, Zapała, Kolusz - Sroka, Dutka; Baranyk, Voznik, Bakrlik - Galant, Łabuz; Malasiński, Dziubiński, Kmiecik - Kret, Iskrzycki; Ziętara, Bryniczka, Gaj.
Wejdźcie przez główną stronę TVP. Na razie mi śmiga ładnie, choć są momenty, że leci sam komentarz...
Kurwaaaaaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaaaać
dupa. 1:0
Ja pierdole!!!!!
niezle sie zaczelo.....:(
Pięknie się kurwa zaczyna, poprostu kurwa rewelacja
oj kuzwa przegrywamy na dzień dobry :(
Uuu nie za dobrze się zaczęło...
Gol dla Podhala! 1-0 Kapica (1.52)
Pierwszy strzał....
Taka doświadczona druzyna a tak sobie daje dyktować warunki ,o co tu chodzi ??????????????
wbijajcie na nasz chat: http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=Cracoviapany
Co oni odpierd*lają!!?? To było oczywiste, że będą murować bramke, dali dupy w Krakowie, teraz będzie niesamowicie ciężko :(
Podhale jak tylko jest w naszej tercji od razu strzela na bramke Rączki ,my znowu tysiące podań!!
Jesteśmy słabsi niestety :( mam złe przeczucia
a mialo byc odwrotnie:(
hey,hey,heeeey Cracoovia!!!
Tak samo jak w poprzednich meczach.Bakrlik naszych mija jak tyczki a my kurwa tylko krążek potrafimy wstrzelić...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)