gagaar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto stanie w bramce? Rafał czy Marek?
>
> edit: witam wszystkich, jestem tu nowy. pzdr
Liczę na Marka !
-
-
Cracovia-Podhale - wszystkie mecze finału play-off
DO BOJU CRACOVIA!!!
Masakra... Panowie... tak się denerwuję, że już swoją babę tak ofukałem, że wyszła do sklepu bo miała mnie dość :)
pozdrawiam
zaraz mecz...
Marek na ławce... oby to oznaczało powrót formy Radzika, a nie nieodpowiedzialność Rudiego :/
wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Marek na ławce...[/b] oby to oznaczało powrót formy
> Radzika, a nie nieodpowiedzialność Rudiego :/
to pewne? Jeżeli tak to szczerze powiem, że nie bardzo mi się to podoba. chyba nie można odzyskać formy w 2.5 dnia ;-/
Radio Kraków robi transmisje na żywo - osoby z zagranicy wejdźcie sobie na stronę www Radia Kraków i uruchomcie transmisje
Trener Rohaczek kolejny raz sporo ryzykuje !!!Mysle ze wie co robi ???
lekko zagrypiony w domu - TV włączone powoli się szykuje na emocje - mam nadzieję że będzie dobrze...
Widzę, że wszyscy dzisiaj chorzy :)
Całkiem przyjemna zajawka na itvp reklamujaca mecz. Nazwy klubów podają bez sponsorów, ładnie to wygląda. Trzeba polowć na wolny slot jak sie tylko ruszy transmisja...
Jeśli załadowała Ci się reklama a okna nie zamknąłeś po oglądnięciu to powinno Ci automatycznie złapać transmisję, tak mi się wydaje.
No to zaczynamy! MUSIMY DZISIAJ WYGRAĆ.
ja mam już 20"05 i mi na necie cały czas tylko ta reklama leci
bo w TV też ciągle lecą ;-/
Pełen profesjonalizm. Mecz już trwa a transmisji dalej nie ma tylko jakaś durna zajawka.
idzie Wam ta transmisja czy cały czas ta zajawka?
k*a oczywiście Krzostka na komentarzu ;-/
ja również chory :) no to oglądamy
u mnie idzie reklama;/
BRONI RĄCZKA! DOBRZE!!! :)
Rączka w bramce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)