Matthias89 - dlatego na mecz trzeba przychodzic 1,5 -1 h wczesniej :)
to samo z kupnem biletow ...tyle razy byla mowa zeby kupic wczesniej .. a mimo to kolejki po bilet przed meczem jak za komuny .
-
-
[WIKTORIA]Cracovia- Korona, sobota 13.03 godz 14:45
1 godzina 30 minut czekania na bilet masakra ... ale warto bylo wejsc dopiero na 2 polowe zeby zobaczyc chociaz jedna z bramek :)
Brawo dla calej druzyny i dla kibicow za doping !
"powstaniu bójki zapobiegł dopiero Nikola Mijailović"
ludzie sie zmieniając, popa popa.. :P
mowilem ze punkty beda mile latwe i przyjemne? jeszcze 2 mecze i bedzie na forum panowac inna atmosfera bo nie moglem juz czytac na forum Waszych placzow ze inni wygrywaja. patrzymy na siebie, gramy bardzo dobrze i jestem w stanie zaryzykowac stwierdzenie ze [b]nie przegramy do konca sezonu[/b]-czy ktos tutaj mi ufa?
Wynik lepszy niż gra. Najważniejsze są 3 punkty. Świetny doping.
Biegnę na hokej.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mowilem ze punkty beda mile latwe i przyjemne?
> jeszcze 2 mecze i bedzie na forum panowac inna
> atmosfera bo nie moglem juz czytac na forum
> Waszych placzow ze inni wygrywaja. patrzymy na
> siebie, gramy bardzo dobrze i jestem w stanie
> zaryzykowac stwierdzenie ze nie przegramy do konca
> sezonu-czy ktos tutaj mi ufa?
Nie wiem czy nie przegramy żadnego meczu, ale ze 20 punktów, myślę, że zdobędziemy.
Szkoda że Polczak nie zagra z Arką... Ale Baran będzie już pewnie zdrowy, a Tupalski sobie radził dobrze wg mnie..
Ladnie dzis to wszystko wygladalo choc mialem obawy przed meczem gdy przeczytalem dzisiejszy sklad meczowy:)Gratulacje i oby wiecej takich meczow w naszym wykonaniu:)
z meczu na mecz bedzie coraz lepiej,wierze w to ze nie przegramy do końca sezonu zadnego meczu... :)
Pierwsza połowa wstrętna oprócz ostatnich 5 minut:)
Jak zobaczyłem skład to zamarłem.Ale Korona nic nie pokazała.W drugiej połowie zaczęli gerać i Pasy i Koronka na szczęście my graliśmy skuteczniej.Brawa dla Klicha,Merdy,Mierzeja i Sasina.Matusiak strzelił:)2 gole ale nie zachwycał w pierwszej części meczu.Gol piękny i znowu Koronie:)Dużo miał strat,ale obronił się pięknym golem,ustawieniem się przy strzale Plastika:D i asystą.
Reszta walczyła i chwała im za to!!!Mają 3 punkty i kaskę:)
Teraz poszłoby się na hokej ale nima biletu:(
Przychodze z pracy - a tu .........Szczeka opadla. Liczylem na zwyciestwo ,ale 3;0 to sie nie spodziewalem. Matusiak wreszcie sie przelamal i Merda w bramce - super. Teraz poczytam Wasze komentarze....
Rzadko to pisze czy mówię :) jestem pod głebokim wrażeniem gry i ogólnej postawy Mateusza Klicha. Technika i swoboda gry na wysokim, i coraz wyższym poziomie. Brawo! rośnie nam prawdziwy diament!!! Obok Surowego bedzie najlepszym technikiem w drużynie. Nie wiem czy mnie stara wiara nie dosiądzie ale od czasów Czarka Tobolika nie pamiętam podobnego okazu:)
KLICH SHOW i tyle w temacie dzisiejszego meczu !!!
Piękne popołudnie na SS:) To pierwsza wygrana "za Oresta" więcej niż 1-ą bramką :)
Ps: Jak lubie Koronę to jednak straszny obciach mianować typa pokroju "niedoszłego współpracownika MPO"(nie żebym coś miał do MPO ;) ) kapitanem drużyny....
Też mnie to ukłuło:(be...
Mam nadzieję, że ten mecz da pozytywnego kopa Matusiakowi. Do tej pory niby harował, niby brał na siebie obrońców, ale co tu dużo gadać, nie szło mu. Kilka setek zawalił i ogólnie nie błyszczał. Dzisiaj ładna brameczka, druga szczęśliwa, ale asysta palce lizać. Zwłaszcza, że miał pełne prawo się położyć bo był faulowany i pewnie mielibyśmy wolego, zamiast bramki. Szkoda, że Orest na tak krótko wpuścił Kaliciaka i Owsianego, bo nic nie zdążyli pokazać. Polczak kolejny raz pokazał, że defensywny pomocnik to nie jego pozycja, Im bliżej swojej bramki tym grał lepiej. Może by go tak na bramkarza przekwalifikować:)
ja chciałbym tylko coś napisać do tych co tak mieszali z błotem Radka w ostatnim czasie i tych co dziś na trybunach wyzywali go od szmaciarzy,dziadów i buców(szkoda tylko że nie angażujecie się tak głośno w doping jak dziś z całych sił wyzywaliście Radka) - tzn. w sumie to ja Wam nic nie powiem,to Radek Wam dziś odpowiedział na te wszystkie Wasze teksty...a żeby Was do końca ośmieszyć to strzelił bramke plecami !!! kto tak umie ? ;)
z łaski swojej prosze sie odpierdoolić od Radka bo to on strzelił dziś dwie bramki,to on asystował przy jednej i to on zapierdalał aż miło było patrzeć...
Wydaje mi się że na Radka mobilizująco podziałał Owsiany, i ławka w ostatnim meczu z kolejorzem
MaSZ racje w 100 % co do tych pseudokibiców i znawców futbolu .Nieraz to jest mi az wstyd za tych ''kibiców'' Cracovii.
I udało mi się przewidzieć dzisiejszą wygraną, piękny dzień było świetnie :)
Świstak dzięki za lokomotywe :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)