No to Arka mocno rozpoczęła walkę o utrzymanie. Brawo :)
Nam też przydałaby się wygrana z kimś z czołówki, więc sory Kolejorz, ale jutro wynik musi się powtórzyć ;)
-
-
INNE MECZE XIX KOLEJKI
Dokładnie, dlatego niech sobie Legia wygra z Odrą, a my z Lechem.
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> w dupi.e mam zgody, będą wygrywać z Wisłami
> Legiami z Nami a wy sie bedziecie cieszyć,
> a jak na koniec sezonu braknie nam 1 punkcik do
> utrzymania to bedziecie mieć pretensje do Tabisza
> a nie zgód.
CAŁKOWITE POPARCIE.
Arka rywalizuje z nami o utrzymanie (patrząc na tebelę - jak zaczniemy wygrywać, to może zmienię zdanie). Arka wygrała. Znaczy się niedobrze.... A z kim wygrała, to mnie całkowicie wali. Dla mnie liczy się na pierwszym miejscu Cracovia i jej dobro. Ze zgodą, to sobie moge iśc na piwo, a nie cieszyć się, że nas gonią w tabeli.
bardziej nas cieszy wygrana Areczki czy przegrana wisly ? :) ...
Jak kazdy kibic Cracovii wierze ze jutro bedzie zwyciestwo :) ale i tak Kolejorz powodzenia ! :)
MC.busz Napisał(a):
> Dokładnie, dlatego niech sobie Legia wygra z
> Odrą, a my z Lechem.
Legia niech też przegra bo to jeden pies :D
MC.busz Napisał(a):
>
>, a my z Lechem.
Nie, to byłoby nie trendy. Przecież Lech walczy o MP :P
Bylebyśmy w końcowym rozrachunku nie przeklinali że Wisła tego meczu nie wygrała. Ale jeśli jutro wygra Legia to w Wiśle może zrobić się niezłe zamieszanie. I przyjdzie Bobo Kaczmarek
Leesior Napisał(a):
> CAŁKOWITE POPARCIE.
> Arka rywalizuje z nami o utrzymanie (patrząc na
> tebelę - jak zaczniemy wygrywać, to może
> zmienię zdanie). Arka wygrała. Znaczy się
> niedobrze.... A z kim wygrała, to mnie
> całkowicie wali. Dla mnie liczy się na pierwszym
> miejscu Cracovia i jej dobro. Ze zgodą, to sobie
> moge iśc na piwo, a nie cieszyć się, że nas
> gonią w tabeli.
Dev , Leesior napisał o co mi chodziło.
jak dzisiaj na miejscu Arki byłby Lech to Ucieszyłbym sie bardzo.
Niestety , walczymy o utrzymanie i sympatie idą na bok.
http://sport.interia.pl/szukaj/news/typerzy-za-legia-i-wisla-emocje-we-wroclawiu,1448148
Typy "ekspertów". ;) Nic tylko ich słuchać i grać u bukmacherów.
Cieszy wygrana Arki, Cracovia i tak sie utrzyma ma bardzo dobra druzyne
Przegrana UB-ków zawsze mnie cieszy. Niezależnie od tego, kto z nimi wygra i czy dzieje się to w lidze czy w jakichś rozgrywkach pucharowych.
Degrengolada i bylejakość w tym podejrzanym "towarzystwie" jest dla nas bardzo pożądana. Bo chyba nikt normalny nie życzy dobrze swojej bezpośredniej konkurencji, prawda? Szczególnie dotyczy to tej, która przez całe lata robiła nam koło tyłka i tylko czekała, aż znikniemy z futbolowej mapy Polski...
Czambałamba niezły, widać że sprowadzony z głową a nie jak połowa murzynów do naszej ligi przez to że wódź wyj..bał ich z plemienia. Potrafił zaabsorbować obronę Wisły przez co nie mogli rzucić całych sił do ataku.
jakbysmy sie mieli niedajboże nie utrzymac tak jak rok temu to tylko przez nasza marna gre a nie 3 punkty Arki z wisła, ale widze ze jakby co to co niektorzy juz maja alibi "bo Arka kurde wygrala z wisła, a tak to byśmy zasługiwali na ekstraklase",
jak najwieksze poparcie dla zgód, a utrzymanie to trzeba sobie zapewnic samemu na boisku a nie przegrywajac 10 meczy o życie
Pasiak 89 Napisał(a):
> Stawowy za Skorżę!
Marzenie scietej glowy .
Na dzis dzien miałby problem z angażem w Stali Rzeszów czy roli eksperta w C+ pewnie nawet i sam Chemicz niechetnie by juz go widział w swojej szkółce .
Jak tak dalej będzie się dziać w naszej lidze to zrobi się dla nas nieciekawie... Mnie ten wczorajszy wynik nie ucieszył, bo i Korona nas przeskoczyła i Arka doszła na zaledwie 2 punkty. Dziś gramy w Poznaniu, szanse jakieś są, ale patrząc realnie równie dobrze jak wygrać możemy wrócić z 4 golami w plecy... Zaczyna robić się gorąco.
zauwaz tylko ze kazda wygrana Arki to bedzie dogonienie nas o 3 punkty lub odskoczenie o 3 puntky, czyli najlepiej niech wszystko przegraja :)
dziwi mnie ta dyskusja .Pasy maj grac i sie utrzymać nasze zgody także . ladacznica ma przegrywac i wszystko jasne. a jak my walczymy ze zgodami to wynik ma byc adekwatny do gry. przestancie jezdzic po Arce Lechu glupia gadka.
Ulatowski za Skorże od lata. Coś mi sie obiło o uszy.
Bobo Kaczmarek chcial wisle lub legie prowadzic - ostatnio takiego wywiadu udzielił. Moze on?
ladacznica bardzo slaba - cos zle u nich sie dzieje(nie zebym sie martwil tym). Na obozach chyba zmienili im karme na gorsza - bo ani sily ani wiary.. To moze byc ich koniec w walce o mistrza .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)