[b][size=large]Dziękujemy, przepraszamy:[/size][/b]
[url]http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6594&x=0[/url]
Chyba po raz pierwszy coś takiego widzę na naszej stronie.
-
-
(GLOS)"Operacja" bilety na mecz z Koroną (prośba o wyłącznie merytoryczne wpisy) + przedsprzedaż będzie w HUCIE...a...
Tak samo jak poprzednicy uważam iż powinniśmy mieć w klubie możliwość zamówienia biletów przez internet podobnie jak jest to w innych klubach... a naszym przypadku jest to szczególnie powód do wstydu zważając na to kto jest naszym współwłaścicielem... i wcale nieprawda, ze pojawiły by się "fake" zamówienia od chłopaków ze zlej strony błoń... wystarczyło by zrobić tak jak jest na niektórych koncertach czyli wprowadzamy cala listę osób która ma być wraz z nr PESEL, wybieramy na jakie sektory itp po czym cala ta informacja zostaje wysłana do bazy danych klubu a my albo płacimy przez internet za bilety i odbieramy je po nazwisku albo nr. referencyjnym w klubie(bądź możliwość np wysyłki przez klub kurierem za parę zł, przy dużej liczbie zamawianych biletów przez jedna osobę wychodziło by to grosze na głowę a jaka wygoda) albo drukujemy kartkę z podana kwota zamówienia liczba biletów, osobami które wpisaliśmy i kodem kreskowym, przychodzimy do klubu, płacimy i tam poprzez zeskanowanie kodu następuje od razu wydruk biletów nie trzeba wprowadzać na miejscu żadnych danych bo są one już w bazie i nie ma czegoś takiego jak rezerwacja jest tylko zamówienie i kto pierwszy odbierze czy tez zapłaci ten lepszy jak się bilety skończą(daj Boże żeby tak zawsze było) to pech tego który nie zdążył... to było by idealne rozwiązanie
Rozmawiałem też z kumplem wczoraj. Przydałaby się możliwość "uzupełniania" karty kibica przez internet, bez konieczności pójścia do kasy. Wpłacasz na konto kase za karnet. Oni sobie to uzupełniają w systemie i już następnego dnia po wpłaceniu kasy masz aktywny karnet dalej.
Mam nadzieję ,że na nowym stadionie to wszystko będzie ...[b]a narazie wszyscy pisać do Majchra o otwarcie kas prezd meczem[/b]
Nzg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Rozmawiałem też z kumplem wczoraj. Przydałaby
> się możliwość "uzupełniania" karty kibica
> przez internet, bez konieczności pójścia do
> kasy. Wpłacasz na konto kase za karnet. Oni sobie
> to uzupełniają w systemie i już następnego
> dnia po wpłaceniu kasy masz aktywny karnet dalej.
Tak ma to działaś z nowym systemem na stadionie :)
A teraz... wszyscy po bilety bo dziś byłem, pustki i żadnego zainteresowania biletami
A potem będzie nas jak w Sosnowcu a i tak klub będzie winny :D:D:D
http://1906.com.pl/
czy plakaty już wiszą? widział ktoś w ogóle wzór na tę rundę? (może jakieś pomarańczowe akcenty? ;) )
no i ten nieszczęsny weekend. klub od swego głównego targetu, czyli pracujących, zarabiających, statecznych, a w domyśle zamożniejszych i mniej awanturujących się kibiców wymaga, by się zerwali z roboty celem kupna biletu. niechby i sklepik był otwarty 2x4 godz., ale żeby był otwarty w weekend.
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czy plakaty już wiszą? widział ktoś w ogóle
> wzór na tę rundę? (może jakieś pomarańczowe
> akcenty? ;) )
>
> no i ten nieszczęsny weekend. klub od swego
> głównego targetu, czyli pracujących,
> zarabiających, statecznych, a w domyśle
> zamożniejszych i mniej awanturujących się
> kibiców wymaga, by się zerwali z roboty celem
> kupna biletu. niechby i sklepik był otwarty 2x4
> godz., ale żeby był otwarty w weekend.
Jeśli wszyscy którzy mogą, kupią bilet w tygodniu to w sobotę w dniu meczu nie powinno być kłopotów na SS. ALe jutro postaram się dowiedzieć czegoś w klubie, dziś nie było z kim rozmawiać
Prawdpodobnie bilety będą w kasach w dniu meczu. Kasy otwarte do rozpoczęcia meczu.
Kupować bileciki musi być nas FUL !!! TYLKO PASY!!!
Byłem dzisiaj po karnety i bilety -zero ludzi, jak zwykle wszyscy czekaja na ostatnią chwile.Poza tym warto się zastanowić czy nie lepiej wydać 76,50 za karnet i mieć spokój do końca rundy niż ponosić dodatkowe koszty na transport po kolejne bilety a i cena biletów przed derbami pewnie podskoczy i bedą kolejki.
Ci którzy narzekali na dystrybucję biletów wielce winiąc klub i wszystko dookoła powinni pierwsi już w środę stać po bilety.Rozumiem że część osób jest zniechęcona kolejkami przed meczem z legią ale jeśli wszyscy będą czekali na ostatnią chwilę to znowu powstanie podobne zamieszanie.
Wszyscy czekają na ostatni dzień, żeby w kolejce móc sobie porozmawiać;)
dokładnie.nie chce sie nikomu ruszyc na wielicką.może to przez tą pogodę :)
No wstyd.Przy tak niskiej cenie.W poznaniu potrafią sprzedać prawie 10 tysięcy karnetów.A u nas nie będzie nawet 1/3 tego
Nie każdy już dziś może być pewny że pójdzie na mecz. Ja dopiero będę wiedział w poniedziałek lub wtorek i jeśli będę mógł się pojawić na Suchych Stawach w sobotę, to od razu lecę po bilet :) A karnety? Karnety jak to karnety, miałem karnet odkąd wróciliśmy do ekstraklasy, ale w sumie teraz za bardzo nie wiem na ilu meczach będę się mógł pojawić. Z Legią na przykład nie mogłem być...
na kibiców (KLIENTÓW!) można narzekać dopiero wtedy, kiedy MKS ze swej strony zrobi wszystko, by im ułatwić kupno biletu. tym czasem nie zrobił. [quote=oficjalna]
06.03 (sobota): sprzedaż nie będzie prowadzona
07.03 (niedziela): sprzedaż nie będzie prowadzona
[/quote]
qed
Wg.mnie 8 dni na zakup biletu/karnetu to wystarczająco dużo.Nawet bez soboty i niedzieli.Nie wydaje mi się że wygospodarowanie (nawet w czasie pracy) paru chwil na zakup wejściówki było aż tak wielkim problemem.A jak ktoś nie może to od czego ma się znajomych,ktoś na pewno znajdzie czas.
WSZYSCY NA MECZ KUPOWAC BILETY/KARNETY!!!
Wydłużona przedsprzedaż na Suchych Stawach...
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6617&x=0
...ale kupujmy [b]JUŻ TERAZ[/b]...bo inaczej będzie SAJGON pod kasą (nie kasami...)
[quote="Klub prosi"]
[color=#FF0000][size=x-large]Kierujemy jednak do kibiców ?Pasów? ogromną prośbę, by w karnet, lub też w bilet zaopatrzyli się jak najwcześniej.[/size][/color]
[/quote]
Jest może jakieś info, ile mniej-więcej już karnetów sprzedano?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)