kkk_84, tak masz rację.
LiD.Z., nie nie chce taxi ;) po prostu myślę że będzie to o wiele dogodniejsze, jeśli nie będzie takiej okazji to i tak pojawie się na meczach :)
-
-
CRACOVIA : LEGIA - Piatek 26.02.2010 godz.20.00.
Wszyscyyyy na mecz
Dokładnie wszyscy na meczyk :)
czy wejscie na sektor 2 jest od strony ul Ptaszyckiego czy z innej?
zobacz na mapie
Wejście na sektor 2 jest od strony Ptaszyckiego, podobnie jak i na sektor 3
WSZYSCY NA MEEEEEEEEEEECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie ma, że ciezko o bilety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Mam nadzieję że nasi z Huty pojawią się w komplecie i że na meczu będzie nas więcej niż na Sosnowcu !
a powiedzcie jak znacie okolice stadionu, gdzie najlepiej zaparkowac autko :) - czy moze bardziej oplaca sie tramwajkom ?
Pytanie do Was przyjaciele. Jak najszybciej i najbezpieczniej dostać się z okolic Ronda Mogilskiego na SS??
tramwajem linii 15 w stronę Pleszowa, wsiadasz na Mogilskim wysiadasz na przystanku 'KS Hutnik'
dziękóweczka Fiodor. a wybiera się ktoś z okol. Mogilskiego tym tramwajem? ciekaw jestem czy napotkamy jakieś "niespodzianki" w drodze na lub ze stadionu w NH.
Poznanczyk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dziękóweczka Fiodor. a wybiera się ktoś z
> okol. Mogilskiego tym tramwajem? ciekaw jestem czy
> napotkamy jakieś "niespodzianki" w drodze na lub
> ze stadionu w NH.
Kanary
a na jakim sekotorze bedzie "młyn"??
sektor 2
A ten nasz dach to nad jakim sektorem ?
po srodku -sektora 2 i 3.
Poznanczyk ekipa z Wesołej jedzie jakby co pw
Inaki Astiz może nie wystąpić w piątkowym spotkaniu z Cracovią. Hiszpański obrońca warszawskiej Legii doznał urazu części lędźwiowej pleców w meczu kontrolnym z Lewskim Sofia (2:0).
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Astiz-moze-nie-zagrac-z-Carcovia,artykul,69571,1,721.html
Nie wiem czy już było to w którymś wątku , ale nasi działacze się jednak postarali :)
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6547&x=0
dobra widzę że było ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)