[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/zaczeli-klasc-murawe-na-dla-pasow-i-wisly,1441656[/url]
-
-
Re: I my i "oni" w gościnie u Hutników?
"Proces ten zacznie sie" - wiec zaczol sie ten proces kladzenia murawy ? Ktos ma jakies informacje na "zywo" bez papierowych spekulacji ?
Ja bym nawet fotke z dzisiaj wkleił ale i tak mnie skasuje admin, jak to ma w zwyczaju. Nie lepiej dać bana w końcu? Miałbyś spokój....
zależy jaką fotkę byś wkleił. a co do bana, to nie zwykliśmy banować za głupotę.
proszę o info z Hutnika,
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/duch-kotla-czarownic-nawiedzi-krakow,1441913
Swieze jest takie, ze jeszcze nie zaczeli ukladac murawy.
widzę, że coraz większa liczba zniecierpliwionych Pasiaków odwiedza SS.
nasuwa mi się takie pytanie, czy spotykacie się tam z gwardzistami?
im też powinno zależeć na szybkim zakończeniu remontu.
i czy w związku z powyższym dochodzi do wymiany zdań? :D
Właśnie wróciłem z Suchych Stawów. Sytuacja wygląda obiecująco, przywożą murawę i układają na bieżąco, myją krzesełka widać że dużo się dzieje...
A mi się to zaczyna nie podobać. Mieli zacząć nawet w czwartek, potem w piątek a murawa układana jest dopiero od dzisiaj. Przespaliśmy kilka dni plusowej temperatury a od jutra znowu na minusie. Mam nadzieję że "Zielona Architektura" wie co robi
w interi Zielona Architektura tłumaczy ,że wystarczy rozłożyć bo ta murawa jest na tyle ciężka ,że nie będzie "jeździć"
[quote=interia.pl]
W piątek po południu murawy nie było jeszcze na Suchych Stawach. Trwało dopiero jej wycinanie w Chorzowie na Stadionie Śląskim. Zwinięte w rolki pasy ziemi porośnięte trawą do Nowej Huty dotrzeć ma według planu w sobotę rano. Wtedy od razu rozpocznie się jej rozwijanie, które potrwa maksymalnie do poniedziałku.
"Murawa przyjedzie na stadion w rolkach. Każda będzie mieć 1,20 metra szerokości i 10 metrów długości. Jej waga wyniesie około tony, także nie będzie obaw, że w trakcie rozgrywek będzie się przesuwała, zanim się ukorzeni. Będzie w sumie 26 samochodów, które dotrą na stadion do godziny 11. Murawę zaczniemy układać od razu, planujemy pracować przez sobotę i niedzielę, tak że w poniedziałek będzie już gotowa" - zdradził nam jeden z nadzorujących inwestycję pracowników "Zielonej Architektury".
[/quote]
no to całe szczęście. mamy prawie 100% pewności że mecz będzie na SS. :) do zobaczenia więc w piątek
Właśnie wróciłem z SS, kładą murawę. Obecnie jest 1/4 murawy położona na płycie boiska.
Jak na moje oko jest jeszcze ok 400 krzesełek do zamontowania. Mnóstwo sprzętu i ludzi dzisiaj na obiekcie.
A w Cafe Football pieprzą takie androny o naszej przeprowadzce do Huty, że aż hadko słuchać.
Dodatkowo nie nauczyli się jeszcze, że nazwy klubów z tego samego miasta wymawia się w kolejności alfabetycznej, no ale cóż - to tylko przerośnięta mazowiecka wioska.
Poprawiles mi humor z rana garry - dzieki.
tymczasem na forum gts-u zawrzało, ponoc profesor planuje przejecie terenów Hutnika i stworzenie tam bazy treningowej ...ciekawe...
O to zawrzeje na forum Hutnika!!!!:)
Buhahahhaah ale panika na forum GTS-u , leżę ze śmiechu, wszystko się biedakom pomieszało, a najlepsze są posty w których wrzucają nam od komunistów, żydo-komunistów, socjalistycznej Cracovii,korzyściach jakie wynieśliśmy jako klub z PRL-u itd . Jeszcze parę takich tematów u nich a zniknie u nas nienawiść w stosunku do GTS-u , pozostanie tylko litość i zażenowanie nad tym co prezentują .
buraki i szmaciarze !!! TYLKO PASY!!!
dajcie linka, bo znajeżć nijak nie mogę
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7015
Wejście na własną odpowiedzialność !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)