[b]Dziękuję![/b]
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
audax, mnie się wydaje, że Alex to typ, którego trzeba non stop krytykować. Bo ma możliwości ale czasem sprawia wrażenie jakby był u nas na stażu.
Dziś najlepszy na boisku. Dobrze, że strzelił dla nas i dla niego.
Nie krytykować tylko odpowiednio MOTYWOWAĆ - pokazał dzisiaj na BOISKU że ma lewą nogę,ze ma prawą nogę, że ma GŁOWĘ, mozna celnie podac ,celnie strzelic I MA SIŁY NA CAŁY MECZ wbrew niektórym fachowcom-brawo ALEX !
weź naszą "sodówkę" i ucz go jak sie strzela ,
Gratuluje , długo czekałem na coś takiego.
ahh...ale pieknie pier.olnął bramę..o to chodzi Alex:D
Alex brawo za dzisiejszy mecz i nie tylko. Nie potrafię zrozumieć dlaczego nie grał w gdyni i dlaczego odkąd przyszedł do Nas jest pomijany kolejno przez każdego z "trenerów"? Gość ma głowę, ma strzał i przede wszystkim ambicję!!! Jeszcze raz brawo!!!
Jak on to zrobił????, przecież on prawą nogę ma do podpierania sie??????????????????
Brawo!!!!!!!!!!!
Gratulacje i czemy na więcej!
Klasa światowa.
z Zagłębiem pokazał że należy my się miejsce w podstawowej 11!
Piękna bramka, jedna z ładniejszych jakie widziałem na Pasach.
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak on to zrobił????, przecież on prawą nogę
> ma do podpierania sie??????????????????
>
>
> Brawo!!!!!!!!!!!
do podpierania? http://www.youtube.com/watch?v=jk9IMkuXoBg&feature=related 2.03 min
Szkoda tylko, ze po golu pobiegł się cieszyć a nie po piłkę i można było próbować strzelić jeszcze jednego gola!
pawlus nie miałeś się czego doczepić? Wiesz,która była minuta?
Nie czepiam się! Wiem która była, ale można było jeszcze spróbować... takie miałem odczucie! Kolejny cud mógł się przecież wydarzyć jeszcze :)
Dzieki Aleks!
13 dni później
Aleks znowu kapitalny mecz Brawo.
Bramka pierwsza klasa.
Dzisiejsza bramka cudo, zawsze powinien grać w pierwszym składzie.
Super Aleks zawsze wierzyłem w Ciebie szkoda tylko że nie wierzyli panowie trenerzy łącznie z Szatałowem!
Po raz kolejny napisze w tym wątku - BRAWO ALEX!!! Bez wątpienia najlepszy piłkarz dzisiejszego meczu, miło patrzeć na grę tego zawodnika!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)