A czy Alex wrócił na zgrupowanie do Turcji?
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
jeszcze nie bo Mołdawia ma jeszcze mecz z Andorą
Redcclise Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no to Ci nie poszło. Może masz swoje źródła,
> ja mówię na podstawie tego, co powiedział Roger
> czy też na podstawie tego, że sam pamiętam jak
> grał w Celcie na lewej obronie.
> Inna sprawa, co trzeba przyznać, że Alex nie ma
> sił nawet na 75 minut meczu. To widać po
> wypowiedziach trenerów i Cracovii i reprezentacji
> Mołdawii.
To w takim bądź razie, ciekawe dlaczego trener Mołdawii trzymał Aleksa w meczach z Holandią i Węgrami przez pełne 90 minut ?
Bo nie miał lepszego ;)
Sprawdzają się obserwacje i wnioski kilku trenerów ,że jest słaby fizycznie... nie wiem czy go widziałeś z bliska....chucherko... to Saidi przy nim to sztangista... :D
No masz rację, bo akurat paradoksalnie w meczu z potężnie zbudowanymi zawodnikami Holandii ;) Suworow był przez całe 90 minut, jednym z najlepszych zawodników na boisku.
chucherko czy nie to nie przewracaja go jak Moskale czy Slusarskiego.
Alex grał dziś w meczu Mołdawia - Andora (2:1), wyszedł w pierwszym składzie a w 54 min. wyleciał z boiska za czerwoną kartkę (przy stanie 0:1).
Pewnie na samolot do Turcji chciał zdążyć :)
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bo nie miał lepszego ;)
> Sprawdzają się obserwacje i wnioski kilku
> trenerów ,że jest słaby fizycznie... nie wiem
> czy go widziałeś z bliska....chucherko... to
> Saidi przy nim to sztangista... :D
Może dlatego powinien ppracować nad szybkością i techniką??? Ciągła praca nad sobą jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Może ważne jest też jedzenie czyli odpowiednia dieta???
4 dni później
Chyba jest w dobrej formie . Mam nadzieję że będzie grał w lidze on a nie jakiś Szeliga .
Scot-"jakiś Szeliga" jest defensywnym pomocnikiem, a Aleks może grać na prawym lub lewym skrzydle!
12 dni później
Jak podchodził do karnego to byłem pewien ,że go wykorzysta. Pamiętam z filmików, które oglądałem po podpisaniu przez niego kontraktu,że w Sheriffie też strzelał bramki z karnych. Przypuszcam, że jakby Aleks wykonywał karne w meczach z Górnikiem i Widzewem, to bylibyśmy dzisiaj bogatsi przynajmniej o 3 pkt.
Może by i tak było, ale z Widzewem nie mógł strzelać, bo nie grał.
30 dni później
Alex w reprezentacji nie zawodzi - znów brameczka :)
To sa jaja do kwadratu - w reprezentacji wali brame za bramą a u nas nic.
Oto gol Suvorova:
http://www.youtube.com/watch?v=xalUp57TTlM
Ale najważniejsze co zrobi dla Cracovii.
P.S.
Przepraszam, że powtórzyłem, ale ładne bramki warto obejrzeć kilka razy.
On jak widac jest dobry gdy nie czuje presji, a u nich w reprezentacji raczej cisnienia nie ma. Co ugraja to ugraja i tyle.
wsadzić taką bramę z powietrza słabszą nogą, to naprawdę sztuka!
p.s. Rock: jeśli skreślone problemy w Twoim podpisie uznajesz za rozwiązane, to wiedz, że system identyfikacji kibiców dalej nie działa jak należy ;)
Bardzo ładna bramka. Może jak pisze Rock - kwestia dużego ciśnienia (słaba psychika). Psycholog tutaj powinien rozwiązać ten problem.
Dla mnie to wciaz "czlowiek zagadka".Brameczka niczego sobie..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)