Jurij tak powiedział ale nie wiedział na 100% co z Alexem jak trener będzie sprawiedliwy to postawi na najlepszego i na najbardziej odpowiedniego trzymam za wszystkich KCIUKI !!! DO BOJU CRACOVIA!!!
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> pytanie więc brzmi czy dla Saidiego jest
> różnica prawa czy lewa flanka? i czy Sacha czy
> Dudzic wnoszą więcej do gry niż Suworow?
Dla Saidiego różnicy nie ma, a Suvorov sam mówił po meczu, że może zagrać i na prawej i na lewej stronie.
Dudzic w formie z Remes Cup, chyba coś tam wnosi do gry. Mam wrażenie, że pod koniec ubiegłej rundy (wyrównująca bramka w Łodzi) coś w nim zaskoczyło, może odzyskał wiarę w siebie - w końcu do nas przychodził jako snajper! Dopiero później defensywny pomocnik Ćmikiewicz (nie pamiętam ani jednej strzelonej przez niego bramki, a był podstawowym graczem u Górskiego) zaczął mu ustawiać stopę, i facet miał przez to kilka zmarnowanych sezonów.
Jeśli mam siedzieć na ławie, to wolę odejść
[url=http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2011/01/18/aleksandr-suworow-jesli-mam-siedziec-na-lawie-wole-odejsc/]sportowefakty.pl[/url]
Bez przesady, odgrzewany kotlet :)
mysle ze Suvorov bedzie duzo lepszym rozwiazaniem niz Sacha. w tej rundzie Saszka niewiele zdzialal, Alex z reszta tez, ale nie bardzo mial okazje do tego zeby sie pokazac. przyjdzie wiosna, mam nadzieje ze Alex bedyie mocnzm ogniwem w Pasach.
Rafi - prv.
8 dni później
[quote="Będzie kolejna szansa dla Pasów - rzut wolny z 23, może 24 metrów"]
Gooooooool!!!!! Suvorov uderzył precyzyjnie nad murem, bramkarz sięgnął piłkę, ale ta i tak wpadła do siatki!
[/quote]
hmmm :)
Cały Alex. On musi grac, chociażby tylko dla stałych fragmentów gry.
haha dokładnie ;D nasz LIBERO biegaj hasaj byle gdzie ale ze stałych fragmentów mają być gole ! ;D
[quote="Goooooool!!! Suvorov dośrodkował z rzutu rożnego, a Krzywicki strzałem z woleja z pierwszej piłki zdobył bramkę na 2:1!"]
[/quote]
Znowu :)
Musi zostać !!
#
Gooooool!!!! Pleshakov podał do Dudzica, ten zagrał dość przypadkowo wszerz bramki, a Suvorov dopełnił formalności uderzeniem z 4 metrów
NIE MAM PYTAŃ
Bravo Aleks, just keep going!!!!!!!!
Ode mnie owacja na stojąco. Asysta, dwie bramki. BRAWO!
To bardzo cieszy bo forma rośnie, mogą stworzyć z Saidim zajebiste skrzydła.
Bravo Aleks !!!
Szatałow go postara się zatrzymać. Mam nadzieję.
Suvorov jeszcze wiele może zdziałać, mam nadzieję, że pokaże wkrótce, iż potrafi przełożyć grą w sparingach na mecze ligowe.
zawsze wierzylem w tego chlopaka , nigdy jednak nie dostawal wystarczająco szans na pokazanie sie a widac bylo ze jest w nim dosc spory talent
zobaczymy jak sie zaprezentuje w meczu przeciwko Polsce mam nadzieje ze Fabianskiemy strzeli pieknego gola z wolnego ;)
Bardzo przyjemnie się patrzy na grę tego piłkarza,oby zagościł na stałe w pierwszej 11 .
Co gość gra w sparingach :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)