ale żeś jebnął bramkę :D graty
-
-
Aleksandr Suworow - witamy w Cracovii!
Drugi mecz i znowu najlepszy w naszej drużynie. Nawet pieski na swoim forum się dziwią jak taki gracz mogł trafić właśnie do nas :D
Brawo Alex piękna bramka ,bardzo dobra gra oby tak dalej :).
To my ,To my,To my CRACOVIA!!!
Brawo Aleks za bramę i myśle że jak tak dalej będziesz grał to ....już niedługo będziesz kawalerem:)
Piękna brameczka, dobry występ!
Piękna Bramka , dobry występ nic tylko się cieszyć że mamy takiego zawodnika :)
Brawo widać że ma pojęcie!!!
Tylko dlaczego w kolejnym meczu zaczyna niknąc w II - ej polowie . Czyżby braki kondycyjne ?
hank to nie tylko on a cała Cracovia w drugiej połowie gra słabiej w tej rundzie.
On akurat jako jedyny miał prawo dzisiaj nie mieć sił na drugą połowę gdyż w środę grał w reprezentacji a i podróż do Turcji i z powrotem zapewne odbiła się na kondycji.
Bardzo dobry dzisiaj, świetna bramka i trzeba czekać aż reszta drużyny zacznie mu pomagać w grę w piłkę.
BRAWO!!!Brama KOT!!!!
Bramka stadiony świata :) Brawo
Jest gdzieś filmik bramki, którą strzelił Suvorov, bo niestety (albo i stety) nie miałem możliwości oglądania meczu ??
www.ekstraklasa.tv
Brameczka palce lizać!
Niech dadzą Owsiance pokazać szybkość!!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=8zFcB6vRFs0]BRAMKA SUVOROVA[/url]
Dawno nie mielismy tak sprytnego zawodnika!!!!!Brameczka paluszki lizac:P
Oby wiecej takich transferow bylo w naszej Cracovii:D
http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/rozmowki/alexandru_suvorov_stac_mnie_na_lepsza_gre
Dzisiaj w tramwaju spotkałem Aleksandra Suvorova :) oczywiście nie obyło się bez autografów dla mnie i kolegi.
Bardzo miły człowiek, nawet umie coś zagadać po polsku :)
Aleks w ''11'' orange sport-brawo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)