To nie jest śmieszne. Przypominam, że żyjemy w XXI-wiecznej Europie!
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> SzczurPL Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Na wielickiej teraz masakra.. kolejka prawie do
> > bramy!
> > Kolega dzwonil.. mowi ze juz od 4 stoi a nawet
> nie
> > weszedl do srodka.. jakis gosc wychodzil i mowi
> ze
> > 7 h na karnet czekal.. draamat i licze na
> > przynajmniej 5000 :]
>
> nie rób sztucznej paniki! przed chwila pojechal
> znajomy i od razu wszedl do budynku a niema zadnej
> kolejki na polu!
To się chyba wkręcił do kolejki, byłem około 12 ludzi prawie jak na ostatnim Treningu Noworocznym. Auto musiałem zaparkować pod KRK - Płaszów bo miejsca nie bylo bliżej. Ogólnie MASAKRA.
Paweł Mariuszek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jesteśmy chyba świadkami bicia jakiegoś rekordu
> świata.
chyba w glupocie
jako ze mieszkam w pobliżu to byłem przed chwilą na wielickiej, kolejka konczy się na schodkach przed wejsciem...
Stan z 19.00-kolejka do połowy parkingu.
a myślałem że gorzej niż wczoraj(3,5 godzi czekania-na szczęście w nieszczęściu w środku) już nie będzie....
Panowie będzie nas troszke!!!
...a ja się wkurw*ałem tym, że musiałem wczoraj czekać od 11.15 do 13.15 :) wychodzi na to, że farciarz ze mnie :)
Myslicie ze jak kolo 23 podjade to bedzie jeszcze otwarte?? :)
Ech... Szlag mnie trafia jak czytam o biletach bo chętnie bym sobie nawet postał w tej kolejce, byle tylko być jutro na meczyku. Niestety wyszło tak że nie dam rady i jestem po prostu wściekły. Tak więc ludzie nie narzekajcie że trzeba długo czekać na bilety (choć fakt że jest lekkie przegięcie, ale raczej z tego co czytam to nie jest wina klubu, więc nie ma co mieć pretensji do klubu) tylko cieszcie się że będziecie mieć okazję uczestniczyć w jutrzejszym meczu, bo szykuje się piękne widowisko.
wg danych z Wielickiej jakies 50 osób w kolejce ....
Dziś stania na 5 godzin, sam po 2h zwątpiłem (o 19), pojechałem na lodowisko, ucieszony ze kolejki nie ma podchodzę do okienka (19,40 byla) a miła pani mówi mi że zaprasza jutro na stadion hutnika, dziś już koniec KURWA!!!
ok. 5h czekania od 15:15.. ogólnie nie mają racji Ci którzy mówią że dzisiaj dużo słabiej bo nie ma dłuższych list , itp.. przede mną gość zakupił 10 biletów, tyle co ja, za mną typ miał listę na 16 osób.. sam czekałem długo bo było przede mną sporo osób z listami na min. kilkanaście nazwisk..
a inna sprawa te licytacje ile nas będzie w tym wątku to się nadają do śmieszności.. będzie tyle ile się zapisało i ani jednej osoby więcej, o! :) do zobaczenia jutro na SS..
p.s. jak ktoś chce jechać jeszcze teraz to polecam.. nieoficjalnie jest "do ostatniego klienta"
Domin a dużo osób było jeszcze? Bo znajomy właśnie jedzie po bilet(za 10-15 min będzie na miejscu) i nie chciałby, żeby mu bramę przed nosem zamknęli :)
Właśnie dzwoniłem do RED BOX - w kolejce jeszcze około 20 osób.
Wiadomo jakie było zainteresowanie biletami na hokeju? Dużo osób się zapisało?
Dzięki za info :) Powinien zdążyć :) Co do jutra stawiam na 4 tys ludzi max ;)
Ja czekałem od 16 do 19:40 ;/ ale bileciki są :) Proponuje zabrac cos do poczytania :)
Ja w sobotę kupiłem karnety (81zł/szt-kontynuacja). Czekałem jakieś 1/2 godz.
LUDZIE KUPUJCIE KARNETY!
4 godziny od 17.30 ale opłacało się pojawiły się chłopaki z paroma listami jedna na 40 nazwisk więc pewnie dzisiaj to skończą a raczej jutro koło 1 lub 2. Wszystkim którzy stali stoją i będą jutro stali gratulacje oraz powodzenia w bojach.
Ten wątek trzeba zarchiwizować i w całości wkleić do monografii na 150lecie...
choć wtedy młodzi , wychowani na nowoczesnym stadionie, chyba nie uwierzą
"jak to Panie kiedyś było" :D
ten wymog dowodu na hokeju to jakies jaja sa poprostu, chuj im do tego, nie bedzie czlowiek specjalnie biletu na hokej kupowal za 25 zl zeby sie zapisac to poprosil kolege, a tam wyskakuja z dowodem osobistym.
Kuzwa w tym klubie wszystko musza kibice im mowic co jak maja robic, bo sami na to nie mogli wpasc wczesniej ? Moze robic z siebie VIPow i siedziec w skyboxach to wypadalo by wejsc ak normalny kibic przez brame i zobaczyc przez co ludzie przechodza ?
Jak juz narzekam to jeszcze powiem slowko o wyjsciu z hali na Siedleckiego, super ze jest tyle wyjsc z trybuny, szkoda tylko ze juz szklane drzwi z hali sa otwarte tylko dwa, jzu nie mowiac o tym zjaebistym oblodzonym betonie ktory trzeba pokonac zeby sie wydostac za ogrodzenie. Jak by sie nie daj Boze cos dzialo i trzeba by bylo ewakuowac cala hale szybko to 50% osob byla by stratowana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)