WSZYYYYSCYY PO BILETYYYYY
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
bilety niemal w cenie karnetu: 15 zł bilet, ok. 12 wejście na karnet
ceny ogólnie komiczne: mecz w cenie połowy biletu do kina albo 2 browarów w knajpie albo 1,5 paczki fajek
sprzedaż do ostatniego klienta
sprzedaż na Wielickiej (pasiaste południe)
sprzedaż na Siedleckiego (geograficzny środek Krakowa)
wszystko zorganizowane na obcej infrastrukturze (ZIS)
wszystko zorganizowane w sytuacji, w której nadal brak 100% pewności, że zagramy na SS
no faktycznie katastrofa. klub daje ciała i nie sądzę, żeby nas było więcej jak 500. i to będzie klubu wina.
Nie marudzić tylko po bilety. O 11 kolejka nie mieściła się w red boxie :)
No jak jest tylko półtorej dnia na zakup to nie dziwota.... jak by nie mogli jutro też całego dnia poświęcić i w piatek do 14 (na oficjalnej pisali że 5 godzin przed meczem musi sie zakonczyć sprzedaż)
Właśnie wróciłem z Wielickiej. O 10.45 byłem 12 w kolejce i stałem około godziny. Jak wychodziłem z biletami to kolejka około 30 osób. Ogólnie strasznie to wolno idzie, ale stojąc w kolejce przynajmniej jest z kim ponarzekać :D
[quote]wrzo.ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
jak by nie mogli jutro też całego
> dnia poświęcić[/quote]
Są od 16 na lodowisku, ponoć jest 1 drukarka, więc muszą ją tam przenieść z Wielickiej.
czy kupujac bilet za 1zł dla dziecka lub kobity pesel również jest wymagany?
Na jakim sektorze będzie młyn? bo niewiem gdzie kupić bilet...
"Na jakim sektorze będzie młyn? bo niewiem na jakim będzie młyn..." - [b]na sektorze nr 2[/b]
"czy kupujac bilet za 1zł dla dziecka lub kobity pesel również jest wymagany? " - [b]prawdopodobnie tak[/b]
O 13 byłem na Wielickiej zobaczyć jak to wszystko idzie, i idzie żle, bardzo zle...
Abstrahując od tego czyja to wina, to dystrybucja biletów jest TRAGICZNA, JEDEN komputer i JEDNA drukarka to jest jakaś paranoja.
Gdybyśmy chcieli wykupić 6 tysięcy biletów to w takim tempie sprzedaży zajęłoby nam to co najmniej tydzień, pod warunkiem że sprzedaż trwałaby całą dobę...
Dużo ludzi widząc jak to wygląda po prostu wychodziła z kwitkiem, i pewnie szybko nie wrócą, niestety...
Skąd to info,że dzieci i kobiety za 1 zł ???
mariusz Napisał(a):
> Skąd to info,że dzieci i kobiety za 1 zł ???
[url=http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6550&x=0]www.cracovia.pl[/url]
"Zachęcamy do jak najszybszego zakupu biletów aby uniknąć kolejek.
Ceny biletów:
Sektor VIP : 40zł.
Sektor 4 : 25zł
Sektor 1 : 20zł
Sektor 2, 3 : 15zł
[b]Kobiety i dzieci zapraszamy za symboliczną złotówkę[/b]. Bilety dla kobiet i dzieci można nabywać wyłącznie na sektor 4. Ilość biletów jest ograniczona! "
.Byłem drugi:)
Swoja drogą zastanawiające, że ludzim się nie chce na oficjalnej czytać informacji.
Dla mnie to jest chore jak wiadomo, że będzie bardzo duże zapotrzebowanie w krótkim czasie na pewną rzecz(bilet) i nie zatrudnia się jakiś dodatkowych osób do usprawnienai procesu dystrybucji, a przeciez to większa kasa do klubu. Myślenie podobno nie boli ..
trochę namieszali bo jeśli ktoś idzie z dziewczyna a ma karnet na sektor 2 to nie ogladnie razem z pana bo na głównej jest info: Bilety dla kobiet i dzieci można nabywać wyłącznie na sektor 4. Ilość biletów jest ograniczona!? o co w ogóle im chodzi by sektor 4 były same kobiety i dzieci ?
gaudeamus Napisał(a):
> Dla mnie to jest chore jak wiadomo, że będzie
> bardzo duże zapotrzebowanie w krótkim czasie na
> pewną rzecz(bilet) i nie zatrudnia się jakiś
> dodatkowych osób do usprawnienai procesu
> dystrybucji, a przeciez to większa kasa do klubu.
> Myślenie podobno nie boli ..
Nie jesteś na bieżąco. Problemem nie jest brak ludzi do dystrybucji biletu, tylko sprzęt. Klub dostał od ZISu tylko jedną drukarkę do drukowania biletów. To w sumie troche dziwne, bo podobno ZIS ma takie trzy i powinni wszystkie udostępnić.
acha...
2 drukarki pewno dostanie sąsiadka zza błoń.
I taka jeszcze jedna rada dla wybierających się po bilety na Wielicką- postarajcie się zawczasu zastanowić na który sektor chcecie kupić bilet. Dzisiaj jak byłem na Wielickiej, to często było tak, że podchodził gość, chciał kupić bilet ale kilka minut przeglądał mapę stadionu i zastanawiał się nad wyborem miejsca. A to bardzo wydłużało stanie w kolejce.
Byłem na Wielickiej o 11.10, wyszedłem o 13.10, a przede mną było max dwadzieścia kilka osób - MASAKRA!
kolejka jak skurwysyn
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)