To pewne,że jutro od rana kupie bilety na Wielickiej??
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
Panowie ale ja nie bronie klubu jako ogółu i tego co robi bo to że zarząd z Filipiakiem i Tabiszem na czele mają swoje grzechy na koncie to wiemy i pamiętamy. Mi chodzi głównie o ten jeden mecz z Legią bo wydaje mi się, że nikt z nas nie wydałby sporej jednak sumy pieniędzy na coś czego nie jest pewien. I tak było w tym przypadku, bo zima była jaka była i nie wiedzieliśmy do końca gdzie będziemy grać. I Trapez, ok mamy pewność ale dopiero trzy przed meczem więc teraz można dopiero zacząć działać i widać, że te działania są podejmowane choćby przez wydłużenie godzin otwarcia sklepu czy sprzedaż biletów na Siedleckiego. Czy nie o to wam chodziło? Jasne, zgadzam się że brakuje nam jeszcze trochę do tego profesjonalizmu ale zauważmy że wszystko idzie w dobrym kierunku, klub idzie nam na rękę a będzie jeszcze lepiej, może uda się załatwić bilety w kasach. A już na nowym stadionie będzie całkiem profesjonalnie. Trochę optymizmu panowie! I cieszmy się, że mamy ekstraklasę w Krakowie! Wszyscy na stadion w piątek.
powiem wam że jak obserwuje to co się te kilka dni dzieje to już mnie to wszystko zaczyna wku....... BRAK profesjonalizmu to malo powiedziane
mam karnet na Cracovie, tego się nie wstydzę, w sercu noszę Pasy, Legii nienawidzę :)
Nie marudzic tylko po bilety i karnety, tu chodzi o nasz honor!
Ciekawe czy beda jeszcze bilety o 14 ;p
A sa juz bilety w sprzdazy? Bo na oficjalnej nic nie pisza.
Niektórych nierozumiem, kupiłem karnet, aby:
1. Wspierać klub
2. Niektórzy chyba zapominają, że za rok będziemy mieć już własny stadion i na początku moze być ograniczona liczba widzów na meczach. Wtedy osoby, które TERAZ wykupią karnet będą mieli pierwszeństwo. To jest przestroga dla niektórych, aby nie obudzili się z "ręką w nocniku".
3 karneciki zakupione :)) wyciągnąłem swojego Ojca i Teścia (nigdy nie byli na meczach Cracovii w ekstraklasie) jak każdy z Was wyciągnie kogoś z rodziny to się stadion zapełni!!!!!!
Ruszyć kurewa głowami kogo można wyciągnąć:))))
Wbrew wczorajszym informacjom sprzedaż biletów nie ruszyła w dniu dzisiejszym od 8 rano. Do 12 ma pojawić się komunikat na oficjalnej stronie klubu, od kiedy, w jakich godzinach i po ile będzie można kupić bilety na mecz z Legią.
Jak człowiek ma być spokojny jak mecz rozgrywamy POJUTRZE a o biletach dalej nic nie wiadomo?Mam dzisiaj pól dnia wolnego chciałem spokojnie jechać po bilet ale dalej cisza..I my mamy wykupić te 6tys wejściówek kiedy ja się pytam?
Wydaje mi się, że mecz z legią będzie rozgrywany w dość specyficznych warunakch, bo dalej nie wiadomo czy na hutniku wywieźli ten gruz itd. Jeśli puściliby wcześniej sprzedaż a okazałoby się, że gramy jednak w Sosnowcu to byłaby "burza", że ktoś kupił bilet na ss a musi jechać do Sosnowca. Taki ciężki okres przed tym meczem, ale w dalszych kolejkach POWINNO być lepiej
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6550&x=0
Paranoja z tymi biletami co ci ludzie robią w klubie to już mega skandal!!! TYLKO PASY!!!
Ceny eleganckie :) Ubieram się i jade kupić!
Zachęcamy do jak najszybszego zakupu biletów aby uniknąć kolejek.
Ceny biletów:
Sektor VIP : 40zł.
Sektor 4 : 25zł
Sektor 1 : 20zł
Sektor 2, 3 : 15zł.
Bilety oraz karnety będzie można kupić w sklepie Red-Box (ulica Wielicka 101) w środę w godzinach 10-20 (jeśli zajdzie taka konieczność, sprzedaż zostanie przedłużona do ostatniego klienta) oraz w czwartek od 8-14.
ITI SPI***ALAJ !
Ma ktoś jakiś szkic czy rozpiske, który sektor jest gdzie ? Przydałoby sie to wiedzieć przed kupnem...
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6534&x=0
na dole strony masz
Dzieki wielkie ;] kliknąłem w link "Bilety na Ległę od rana do wieczora!" i tam nie było..
http://www.cracovia.pl/1b_news.php?newsid=6550&x=0 już jest
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)