A co to za różnica 30 zł ,a 25 zł?Bląd w cenie w poprzednim poście poprawiłem.
Mając 2 mecze w środku tygodnia dzień po dniu +super atrakcyjny mecz z Legią te 25 zł to cena bardzo wysoka.
Za wysoka i wielu musi wybierać hokej w czwartek czy piątek czy mecz piłki.Traci na tym klub bo hali po 25 zł nie zapełni.Zysk z wyższej ceny biletów bedzie iluzoryczny (dla klubu lepiej sprzedać )więcej tanich wejściówek i zapełnić halę niż mieć połowę hali pustą.
Według mnie biorąc pod uwagę 3 mecze w 2 dni bilety na hokej powinny być maks po 15 zł dla dorosłych i 10 zł dla młodzieży do 18 roku życia.Wtedy wielu pasiaków nie będzie musiało wybierać.
Technicznie to proste do zrobienia niech sprzedają te bilety po 25 zł (ale ten bilet niech bedzie na 2 hokeje)Wtedy ludzie przyjdą na oba i co WAŻNE BEDZIE IM SIĘ CHCIAŁO PO HOKEJU PIĄTKOWYM SZYBKO JECHAĆ NA MECZ PIŁKI..
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
potter nie przesadzaj to już półfinał po zwycięstwie z Zagłębiem mamy co najmniej srebro ja bede na wszystkich meczach i wszystkich zachęcam to będą wspaniałe dwa dni!!!TYLKO PASY!!!
potter co ty chcesz porównać jakąs babską koszykówke do hokeja.
Jeszcze powinieneś podac przykład siatkarek :)
Bez jaj.
Hokej to hokej nie jakieś dziewczęca bieganina i juz widze jak dziewczyny z gtsu dopingują swoje pupilki.
A o tym że przez 3 misiace nie wydałes ani złamanego grosza to juz dawno powinien mieć przygotowane 135 na karnet na piłke i kolejene150 na hokej.Miałes na to 3 miesiące.
aha i żeby dodać u nas rodzinny kosztuje 25 + 1+ 1 = 27 złotych dla 3 osobowej i 28 dla 4 osobowej rodziny na mecz hokejowy. Cena bardzo dobra.
Zdecydowanie popieram ideę jednego biletu na hokeja i Legię, ale nie wierzę, że prezesi na to pójdą. Ale w takiej sytuacji grzechem groźniejszym niż głupota byłoby niesprzedawanie biletów na Legię na Siedleckiego.
[quote=Vojnar]
28 dla 4 osobowej rodziny na mecz hokejowy. Cena bardzo dobra.
[/quote]
ja właśnie tyle płacę, cena w porządku,
Potter, po pierwsze 25 a 30 zl robi roznice: choćby dlatego, ze przy dwoch biletach to juz dycha roznicy
a po drugie mieszasz [b]najwazniejszy na dziś[/b] problem trudności z kupnem biletu piłkarskiego
z mało istotną sprawą ceny biletu hokeja
Zatem panowie Vojnar pogratulujcie tabiszowi i osciakowi cen (jak uważacie że są niskie).Rozumiem że wg was te niskie ceny zapełnią hale lodową!.W takim razie poczekam i zobacze tą halę wypełnioną do ostatniego miejsca wg was.
Ps .Mnie osobiscie stać na to by zapłacić i obejrzeć wszystkie 3 mecze.Ciebie kolego Vojnar także .Ale wielu jest takich jak AWB którzy muszą wybierać (a przy niskich cenach byli by na wszystkich 3 meczach).Wśród moich znajomych jest to spora grupa ,a myśle że na innych osiedlach jest podobnie.
Szkoda kolego Vojnar ze patrzysz na to przez pryzmat swojego portfela i nie bolą nie puste krzesełka na lodowej hali mimo że nasza drużyna jest aktualnym MP.
Naprawdę Play ofyy sa raz w roku. Jak ktoś wcześniej nie pomyślał to niech nie ma pretensji.
Cena jest ok.
Gorszy od cen bieltów na hokej jest terminarz, który powoduje ze nie kazdy moze przyjsc w czwartek ( np ja).
sianko na karnet już wpłacone a więc zayebioza. Teraz oczekiwanie na piątek :D
Rmszar - jeśli mecz z Legią gramy w Sosnowcu to niech STC załatwi aby klub sprzedawał karnety taniej bez tego meczu.
No to kompletna załamka..tyle czekałem na ten mecz i nic z tego nie będzie...masakra...
I co? Trzeba było zainwestować kupę kasy w dystrybucję biletów nie mając pewności gdzie zagramy co chłopaki?
3lvis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to kompletna załamka..tyle czekałem na ten
> mecz i nic z tego nie będzie...masakra...
> I co? Trzeba było zainwestować kupę kasy w
> dystrybucję biletów nie mając pewności gdzie
> zagramy co chłopaki?
Tak trzeba było zrobić ! Bo w Sosnowcu zagramy jeden mecz a na Hutniku jeszcze w chuj
Chodzi mi o to, że czy trzeba było się tak spinać, iż powinno być to już dawno załatwione skoro nie mieliśmy pewności czy zagramy na hutniku z Legią. To, że na następne mecze trzeba załatwić kilka punktów sprzedaży to każdy wie, nawet ludzie w klubie o czym głośno mówią. Chodzi o ten konkretnie mecz z Legią, o który niektórzy tutaj wojnę niemalże chcieli klubowi wypowiedzieć.
Trzeba było bo powinno to być już dawno załatwione. Gdzie byśmy nie grali na tym polega profesjonalizm.
Dobrze, nie ważne...widzę że i tak się nie dogadamy więc nie warto.
3lvis, bronisz złej sprawy tj. dziadostwa jakie jest w klubie. Całkowicie się zgadzam z ostatnim postem wrzo.ksc
Po ile bilety i od kiedy w sprzedaży?? Wie ktoś?
Bilety od jutra w sprzedaży
Środa 8-20 Wielicka
Czwartek 8-14 Wielicka i 16-21 - Siedleckiego
Piątek - okaże się - nie mam jeszcze info
Gramy w Hucie kupować bileciki i karneciki musi być nas MASA!!!
Eredin - na Siedleckiego też bilety na piłkę? Jeżeli tak to duże ułatwienie ze strony klubu:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)