mam pytanko nie orientujecie sie moze po ile beda bilety na mecz 27.02 z legia
-
-
bilety na Legię w kasach Hutnika!
orientujemy
Jeszcze nie wiadomo gdzie zagramy!!!
[quote]Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> orientujemy[/quote]
- po ile?
Dem : nie wiem, dopiero się orientujemy.
Zagrywka w stylu Kajaka (?) :D
Nie ma to jak pomoc.
strzelam 20 zl
ja strzelam -18zl
Kolego - daj luz. Nikt dziś nie wie po ile będą bilety - to zależy od tego gdzie będziemy grać.
Jeśli Hutnik nie da duppy to być może i karnety się pojawią, bo organizatorami meczów będzie Cracovia
Ale to się okaże.
Sugerowana przez Koriksc cena jest prawdopodobna - choć może i po 15 będą.
Ale tak jak wspominałem wcześniej - jeszcze nic o tym nie wiadomo
dobra chlopaki dzieki za wiadomosci i do zobaczenia 27.02
TARNOVIA NA ZAWSZE Z WAMI!!
W sobotę będzie ciężko nas spotkać :)
Departament Logistyki Rozgrywek podał terminarz 18. kolejki Ekstraklasy, która rozegrana zostanie w ostatni weekend lutego.
Piłkarze Cracovii zmierzą się wtedy z Legią Warszawa, a spotkanie odbędzie się w piątek (26.02.10) o godzinie 20. Gospodarzem tego pojedynku będą podopieczni trenera Oresta Lenczyka.
to w piatek :)
pytania o cene, date, miejsce zanim któryś z naszych obiektów nie zostanie ukonczony (ok stadion Hutnika nie jest nasz, wiecie ocb) są troszke bez sensu bo nikt nic nie wie:) ehh nie mogę sie doczekać ładu jaki zapanuje ood przyszłego sezonu:)
a teraz podepnę się pod temat z moimi przemyślanymi.
bilety, ważna sprawa. gorzej, że dla ludzi mieszkających w Hucie, wyprawa na Wielicką to czasochłonne przedsięwzięcie. niby jest bronx, ale jazda do bronxu to praktycznie tak, jakby jechać pod nasz stadion z punktu widzenia NowoHucian.
byłoby zdecydowanie wygodniej jakby od nowego sezonu ruszył jakis punkt sprzedazy w Hucie, jest Kerfór, jest M1, i milion innych miejsc w dosyć strategicznych punktach takich jak rondo Kocmyrzowskie, Plac Centralny etc. pewnie jakaś firma podjęłaby sie takiego zadania. niezaleznie gdzie ktos mieszka w hucie wyprawa ww. miejsca jest duzo przyjemniejsza niz pielgrzymka na Wielicką.
Wiadomo, w kasie tez mozna kupic bilet tuż przed meczem, ale w ten sposób rosną kolejki. Ok, tutaj kluczem jest koszt uruchomienia czegoś takiego, i możliwosci organizacyjne(patrz: szukanie kogoś kto sie tym zajmie i wszelkie tego konsekwencje), na ten temat nie chcę dywagować.
Celem tego posta jest wskazanie "nowych możliwości" ku wygodzie kibica- a z tego co się orientuję sporo osób z NH jeździ na CRACOVIE.
"..a będzie więcej, a będzie LUDZI MASA!!!!..."
Przyláczam sie do prosby,wiecej punktow z zapisami i biletami,takowe powinny byc w Hucie,czy na Krowodrzy.A przebic sie w godzinach popoludniowych przez np Nowohucká,czy miasto by zdázyc kupic bilet przed np 18 moze zniechecic.
Po drugie jakos nie moge sobie wyobrazic nie kupic biletu pod stadionem Hutnika idác na nasz meczyk.Ze niby dlaczego..
ja miałem na myśli raczej permanentny punkt dystrybucji. myślę ze Kraków powinen byc podzielony na kilka obszarów i dla kazdego z obszarów powinien byc 1 sklep z biletami. Jest Bronx-wiec centrum, jest wielicka wiec połódniowy wschód. trzeba zrobic małe badanie marketingowe typu skad ktoś jeździ i ze 2 punkty jeszcze otworzyć-NH na bank i faktycznie może Krowodrza? chociaz z tamtąd pod stadion blisko już jest...nic innego do glwy mi nie przychodzi..chyba ze jakis sprytny system intenretowo biletowy, ale to są wysokie koszty na początku i też nie każdy korzysta z takich rozwiązań(jeszcze),
Panowie - bilety w Hucie mają sens przy PEWNYM graniu przy ul. Ptaszyckiego. A na dzień dzisiejszy pewności nie ma.
Stadion Hutnika ma 8 kas więc teoretycznie nie powinno być kłopotu z zakupem przed meczem.
A może i karnety będą?
Na teraz i tak czekamy na pewną informację gdzie będziemy grać.
A temacie punktów biletowych może Stowarzyszenie ma jakiś pomysł na taki punkt w Hucie?
Może punkty sprzedaży gadżetów sportowych w M1 i Carrefour Czyżyny?
Punkty w M1 i Kerfórze byłyby dobrym pomysłem.
tez jestem za tym zeby tych punktow bylo wiecej :) Dla porownania :
Punkty sprzedaży biletów i karnetów Lecha Poznan :
Poznań, Dworzec PKP - Eurosalon Prasowy
Poznań, Salonik Prasowy, ul. Głogowska 115
Gniezno Pub Lokomotywa ul. Dworcowa 13
Rawicz ul. Armii Krajowej 4, Komputronik
Śrem, ul. 1 maja 5/7, Firma Optyczna "Optico"
Gostyń - Bar Alternatywa ul.Na Kanią 156
Kościan Sklep Szafa ul. Kościelna 4
Środa Wlkp. Amigo ul. Dąbrowskiego 31
Konin, ul Chopina 17B, Salon Piłkarski
Poznań, Salonik Prasowy, ul. Głogowska 115
Poznań, Oś. Rusa 3/4
Poznań, Pasaż Rondo Eurokiosk
Chodzież, Sklep Kulturystyczny, ul. Buszczaka 5A
Kępno, ul. Rynek 9
Piła, Asta Net, ul.Drygasa 29
Pleszew, Biuro Turystyczne Kinas, ul. Sopołowicza
Krotoszyn, Al. Powstańców Wielkopolskich 37
Wolsztyn, Agencja Turystyczna Halabanaha, ul. Poznańska 21
Ostrów Wlkp, ul.Wysocka 52
Oborniki, Sklep Sportowy, ul. Czarnkowska 7
Wągrowiec, CK Kaufland Eurosalon Prasowy, ul. Pałucka 4
wiec gdzie ten nasz Bronx i Wielicka ???
jak bilet będzie kosztował tyle co w Poznaniu i będziemy mieli taką liczną publiczność, to punktów będzie tyle samo ... to się nazywa rachunek ekonomiczny ;)
a ja uwazam odwrotnie .. na takim etapie na ktorym jestesmy, kibicow powinno sie zachecac i ulatwiac dotarcie na stadion. Napewno nie jest przyjemne jechanie 1,5h przez miasto po bilet (przedsprzedaz) a pozniej stanie 20 min zeby wejsc na stadion, nie mowiac juz o kupieniu biletu przed meczem co graniczylo z cudem, moze nie z cudem ale z dotarciem na mecz na koncowke I polowy :) teraz kiedy mamy nowy stadion itd cos powinno sie zmienic ... wicej punkow sprzedarzy to tak na dobry poczatek duze ulatwienie i zachecenie do pojscia na Pasy.
Panowie, jeśli wypali koncepcja związana z kartą kibica, to punktów dystrybucji może być naprawdę duuużo.
Oczywiście trzeba będzie sobie wyrobić katę, ale plusy będą takie:
- szybkie wejście na stadion;
- możliwość kupienia poszczególnych biletów na spotkania, niekoniecznie karnetu, w dużej liczbie punktów;
- możliwość płacenia taką kartą na stadionie w punktach gastronomicznych albo sklepie kibica.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)