Widać ze zależało Cracovii na wygranej dzis i pewnym juz pierwszym miejscu po sezonie zasadniczym.Tychy juz jakby odpoczywały przed Podhalem czy nawet juz play-offami?Witek to nie Sobecki !!Optymizm przed meczami P.O. uzasadniony ,a byłoby o wiele lepiej gdyby kadra była trochę większa !!i tak duze brawa dla Cracovii za zajęcie pierwszego miejsca po sezonie zasadniczym !!!
-
-
CRACOVIA vs GKS TYCHY (2.02.2010) godz.18 ! WSZYSCY NA MECZ !
No mam nadzieję że dzisiaj ostatni raz w tym sezonie widziałem w Krakowie placzków: Krzaka, Proszkiewicza, Gonerę.Płaczka Parzyszek mial dzisiaj wolne!
torreador, co Ty mówisz ? musimy życzyć naszym przyjaciołom jak najlepiej!:) nie wiesz że to nie polityczne??? :D
Obiecuje Ci Tomku w środe popielcową posypać głowę popiołem!
znowu mobilizacja ilekka pyteczka o 1000 osób za malo :(
wtorek 18.00 mecz tak na prawdę o nic, 1700 to dobra liczba. na podhalu 600, w sonowcu 400
A możemy ściągnąć Kotlorza do nas? :>
zwycięstwo cieszy :) nie gramy o nic dlatego nie rozumiem czemu ludzie sobie nie pośpiewają tylko siedzą na dupie i oglądają słabe widowisko jak na te 2 drużyny... .Rozumiem, że się nie chce, ale zedrzeć sobie gardło nie zaszkodzi...
Doping słaby, choć były krótkie momenty z dobrym śpiewem. Mimo to mojemu siostrzeńcowi się podobało. :) Jego zaangażowanie w doping spodobał pewnym Pasiastym panią w młynie. :) Podziękowania dla STC za promocję czapeczek. I ludzie dawajcie z siebie więcej, bo stać nas na doping na 6, a dzisiejszy to tak -3 oceniam.
Za dużo kar złapaliśmy po raz kolejny.
DG w relacji na oficjalnej Nas pochwalił, że doping zaczęliśmy już 30 minut przed rozpoczęciem meczu:D
Dobrze dziś było, jak na wtorek i godz. 18 1700 ludzi to i tak dobry wynik.
Myślę, że należy pogratulować wszystkim którzy na to zapracowali abyśmy mieli pierwsze miejsce po sezonie zasadniczym, oczywiście do kompletu brakuje bonusa z Tychami ale część planu została zrealizowana... mamy I miejsce zawsze zaczynamy u siebie i w razie czego też kończymy.
Myślę że to zwycięstwo ma też pewien wymiar psychologiczny - nie jest tak że Tychy mają na nas patent...
Osłabienia w tym meczu po równo: my bez Słabonia, Pasiuta i Kłysa a Tychy bez Parzyszka, Pacigi i Majkowskiego - dobrze że wygraliśmy !
Wobec wąskiej kadry, zdrowie zawodników jest teraz najważniejsze - a propos co z Pasiutem ?
Modlę się o zdrowie naszych zawodników, jak będą wszyscy zdrowi uważam że nikt nas nie zatrzyma... o formę jestem spokojny jak zauważył słusznie żołta kaczka od 5 lat co roku w play off jesteśmy w gazie...
Witam ziomków. Gratki za zwycięstwo o które dziś nie było wam trudno. No ale jak może byc trudno skoro gra się przeciwko słabemu składowi z super obrońcami pokroju Śmiełowski Mejka :D taki żarcik.
Ja mam nadzieje że się jeszcze spotkamy i zawiedziemy pewnego pana że nasze Tyskie "płaczki" odwiedzą wasze lodowisko. Swoją drogą nazwać nas płaczkami a już wogóle nazwać płaczkiem Krzaka to bardzo odważne. No ale nie kłóćmy się to tylko grajki co zarabiają u nas na chlebek z szynką.
Tak odemnie tylko powiem: spędziłem dziś większość meczu u was w młynie i naprawdę jak na tą liczbę która was dziś była to spodziewałem się więcej. Macie potencjał chłopaki żeby na waszej hali (bardzo dobrze się niesie doping) zrobić taki kocioł a niestety wychodzi trochę lipa. Nie mówię tego żeby wam jakoś dopiec ale tak dziś się wam przysłuchiwałem i było naprawde poniżej średniej.
Podziękowania za użyczenie na chwilkę mikrofonu po meczu :)
meczyk udany, a doping udany.... elegancko
Nie wiem czy ktoś zauważył ale po raz PIERWSZY w HISTORII zdobyliśmy ponad 100 punktów w sezonie zasadniczym.
A żeby dodać smaczku to zrobiliśmy to PIERWSI w HISTORII , żaden zespół nie przekroczył magiczej liczby 99 .
Kolejny RAZ CRACOVIA PANY !!!
I znowu to CRACOVIA TWORZY HISTORIĘ!!!
Przede wszystkim cieszy zwycięstwo i to w pięknym stylu. Frekwencja przyzwoita, a doping mógł być lepszy jak na tak liczny młyn.
Kamil_Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przede wszystkim cieszy zwycięstwo i to w
> pięknym stylu. Frekwencja przyzwoita, a doping
> mógł być lepszy jak na tak liczny młyn.
Doping był super. Sensowny , urozmaicony ,świetnie prowadzony.
Natomiast co do meczu to nasi grali aby wygrać a GKS nie "postawił się" co więcej chyba nie planowali się postawić.
Dla nich mecz "niemal o życie " jest w piątek w Nowym Targu.
ps: Co do "ostatniej wizyty". Wiadomo ,że dla Cracovii jest BARDZO wygodnie zagrać w finale z Podhalem (handicap wygranego meczu i handicap pierwszego meczu w Krakowie) ale pamiętajcie co poniektórzy Panowie ,że do Tychów (tylko i wyłacznie dzięki Tyskim przyjaciołom) mozna było zawsze na finały pojechać ... jak zagramy z Podhalem to pozostanie telewizja..... więc szanowni Panowie, co innego coś sobie myśleć a co innego złosliwie to pisac na necie obrażając życzliwych nam Ludzi.
1700 osób na meczu a Opravcy zebrali mniej niż 100zł. Żenada. Są trzy rundy w PO i niby za co ma się zrobić oprawa? Czy wam się wydaje, że oprawa to wydatek 500zł? Nie to przynajmniej koło 2000 (małe rozmiary, ostatnio hokeista w płomieniach)
liczę, że na ostatnim meczu i meczach już w PO trochę bardziej się kibice wykażą.
Piękny meczyk a doping suuuuppppeeeer oby tak dalej !!!
Khalidzie, ja tam widziałem kilka cieszących oko akcji tego meczu, szczególnie przepiękną interwencję Radzika.;) A co do dopingu to nie był on jakiś słaby, czy beznadziejny ale mógł być o wiele lepszy jak na taką frekwencję młyna. W trzeciej tercji już było bardzo przyzwoicie.
Vojnar Napisał:
-------------------------------------------------------
> Nie wiem czy ktoś zauważył ale po raz PIERWSZY
> w HISTORII zdobyliśmy ponad 100 punktów w
> sezonie zasadniczym.
> A żeby dodać smaczku to zrobiliśmy to PIERWSI w
> HISTORII , żaden zespół nie przekroczył
> magiczej liczby 99 .
> Kolejny RAZ CRACOVIA PANY !!!
> I znowu to CRACOVIA TWORZY HISTORIĘ!!!
Wielkie gratulacje dla chlopaków za 102 punkty to faktycznie nasz najwiekszy dorobek w historii
Konsultowałem sie w tej sprawie z Panem Andrzejem Godnym wspólautorem wydawnictwa: Hokej - Rocznik 2008
Jest tam miedzy innymi historia rozgrywek o mistrzostwo Polski sezon po sezonie od roku 1927
No i fakty sa takie ze Unia Dwory Oswiecim w sezonie 2002/2003 zdobyla 104 punkty...
42 mecze, 104 punkty, bramki 229-90 (33 zwycięstwa, 1 zwycięstwo po dogrywce, 2 remisy, 1 porażka po dogrywce)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)