Z interii:
[b]Pierwsze miejsce[/b] mistrzowie Polski mogą są zapewnić już we [b]wtorek[/b], kiedy to na własnym lodowisku przy ul Siedleckiego podejmą tyszan.
-
-
CRACOVIA vs GKS TYCHY (2.02.2010) godz.18 ! WSZYSCY NA MECZ !
Komu vlepki Tarnovii lub inne gadżety niech piszę na PW. Będą do odbioru na wtorkowym hokeju.
Cracovia powinna odpuścić ten mecz, zresztą myślę, że Tychy też odpuszczą, z ich forum wynika, że na Naprzód nawet się nie nastawiali, sytuacja w tabeli jest już jasna. Rudolf zrób to co robisz każdego roku, teraz olej ligę i przygotuj zespół na PO, nawet jeśli w PLH miałyby grać rezerwy, 3 punkty nasze, albo stracone przez Tychy same się znajdą
Sparingi zrobić na wyjazdach z Naprzodem Zagłębiem. Zagrać luzik z Podhalem. Z Tychami zagrać.
Żółta kaczka o czym ty mowisz jak graja u siebie zawsze maja grac z zaanagazowaniem
Pasować nie będzie każdemu ale musimy pokazać że jesteśmy z Cracovią Zawsze ! Wszyscy na Tychy ;>
Cracovia RCJ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żółta kaczka o czym ty mowisz jak graja u
> siebie zawsze maja grac z zaanagazowaniem
Piszę Kolego dokładnie to, co można było zaobserwować w poprzednich sezonach - ostatnią rundę przed PO dostawaliśmy bęcki nawet od przeciętnych i słabych zespołów, ale za to jak przychodziło do best of seven, to wyrównane mogły być jedynie dwa - trzy pierwsze mecze, w okolicy piątego już nigdy nie było wątpliwości, która drużyna ma siłę, żeby grać, a która oddycha rękawami, nawet jeśli nie w półfinale, to w trzeciej rundzie PO zawsze, i nie stanowi to dla mnie problemu, że ciągnie to za sobą pewne koszty - wręcz przeciwnie - jestem dumny, że nasz Rudek robi to najlepiej w lidze! Musimy mieć po prostu hierarchię priorytetów i się jej trzymać, taki jest hokej.
bilety juz w kieszeni :) tylko czekać!
Nie ma to jak nasze zaje...ste radio krk na które zawsze można liczyc.
Ja jestem w robocie do nocy dzisiaj i to była ostatnia deska ratunku. :(
18:00 Pociąg do sportu, Euroliga koszykówki kobiet: Wisła CanPack - MiZo Pecs
Daniel Laszkiewicz obchodzi dziś 34 urodziny - proponuję w trakcie meczu zaśpiewać mu gromkie Sto Lat!
no właśnie napisałem to samo w wątku obok :)
musimy mu zaspiewac !!
A więc czas na mecz! wychodzę z domu :)
Nie ma żadnego odpuszczania ! Zresztą Tychy odpuszczały wszystkim tylko nie nam a dzisiaj też będą się ślizgać bo w piątek czeka ich mecz z góralami o kolejny bonus lub nie.Wydaję mi się,że ta dziwna taktyka może im się odbić czkawką w półfinale ale to już nie nasz problem.
Cisza na forum - znaczy ,ze nalezy tu "przyjsc". Pasy do Boju !
1:0.
jest może gdzieś relacja (audio lub video) ?
4:1
38min i 4;1 -wreszcie powod do radosci
5-1
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)