Glupie te s\zasady bylo dobrze czyli 1-8 2-7 3-6 4-5 i bylo dobrze to oni zawsze cos musza zmienic
-
-
JKH GKS Jastrzębie vs Cracovia 17.01.2009 godz.18:00
Głupota z tym losowaniem.
Powinno się wybierać przeciwnika.
Ja bym wtedy wybrał Cracovię II :D
Podhale i GKS przegrali swoje mecze i uciekamy im w punktach ;)
Czyli jak bedziemy juz w polfinlach to sobie losujemy albo Zaglebie albo Podhale ?
Nie, losowanie jest tylko w I rundzie play-off
Drużyna w formie :)
DG w formie ;)
Nasi zawodnicy grają mega profesjonalnie i to jest ogromna zasługa stblinej sytuacji finansowej
i mega profesjonalizmu trenera
Jestśmy jedyną druzyną w lidze ktora zaplanowała i zrealizowała plan przygotowan
pod kątem tego jak ten sezon wygląda
Efekt?
Inni zdychają a my gramy swoje
Mam nadzieje że koniec bedzie taki jak przed rokiem
Bo zasłużył na to i trener i profesor i zawodnicy no i My :)
W piatek musimy wygrać w Tychach
a potem powtórzyć to samo 2 lutego z GKS w Krakowie i bedziemy mieli wszystkie karty w ręku
Hej hej Cracovia!!
Wszystko pięknie,ale postawilem dzisiaj na Tychy 200 pln(po kursie 1,5) i jak wychdzilem z domu to prowadzili 4-3 i Woźnica zmarnował setke...:)
Dobrze jest, ale szkoda, że taką formą jak dzisiaj nie błysnęlismy w meczuz Tychami i oni tez nie błysnęli taką formą jak w dwóch ostatnich meczach..... Za tydzień gramy w Tychach i trzeba koniecznie wygrać..... KONIECZNIE.....
Jak to jest z tym nowym przepisem??? jeżeli Tychy będą miiały lepszy bilans bezpośredni to grają w finale z nami do 3 zwycięstw??
tak
Mi to przypomina zeszło roczny 1 mecz finałowy Tychy prawie do końca prowadziły 4 : 2 a po wszystkim było 5 ; 4 (k) . Damy rade
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)