Koper83 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Za terazpasy:
>
> "W Willem II Tilburg Wojciech Łuczak występuje w
> drużynie Young Boys, odpowiedniku polskiej
> Młodej Ekstraklasy, gdzie trafił w 2007 roku z
> Centrum Futbolu Europejskiego PTAK"
>
> Mam nadzieję, że to rozwiąże wszelkie
> wątpliowści:)
Ok, ale chodzi o ten zapis na 90minut i jego interpretacje :)
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Chlopy ten watek juz bardziej przypomina "brazylijska nowele" niz transfery! Wystarczy " wyskoczyc "na dzien by potem wrocic i nie sprawdzac wczesniejszych stron - bo wciaz to samo.
Ja się tylko zastanawiam dlaczego za ani jednego z odchodzących nie weźmiemy ani grosza?! Nie wierze że nikt nie chciałby ich odkupić!! No chyba że taki dobrobyt w kasie klubowej.....
W przypadku Kłusa, Misana i Witkowskiego nie dostalibyśmy ani grosza. Kłusowi i Misanowi skończyły się kontrakty, a Witkowski miał kontrakt do czerwca 2010 i juz teraz mogl podpisac kontrakt z nowym klubem.
wystarczy ze na wyplatach zarobimy!
Na tej trójce spokojnie można przyczaić na kogoś rzędu Matusiaka czy Golińskiego.
Dudzic do Katowic najprawdopodobniej na wypozyczenie
izbik, Santo i inni...skoro ten wątek taki nudny i przypomina wam brazylijską telenowelę to nie czytajcie go, proste. Uważam, że to wy bardziej go zaśmiecacie pouczając innych i wypisując te bzdury jakie to nudne niż Ci, którzy wyrażają swoje zdanie na temat transferów, kogo by chcieli widzieć w Cracovii. I choć sam często się z tym nie zgadzam to jakoś to znoszę albo pomijam jedną stronę i czytam dalej ale skoro wam to nie odpowiada to powiedzcie mi czy tak trudno zaznaczyć wątek jako przeczytany by was nie denerwował i nie wchodzić tutaj?
Tu nie chodzi o denerwowanie czy pouczanie. Kazdy czeka na transfery i jest to obecnie watek nr1,ale... Ale wlasnie co niektorzy (NIE WSZYSCY) wiecej poowinni tu czytac jak ja a mniej pisac! Sama "slynna" liste transferowa czytalem tu 4razy(ta sama!)
3lvis zarejestrowales sie 10 dni temu i chcesz nas po kątach rozstawiac? Zaloze sie ze wszystkie Twoje posty sa w tym temacie. I ze zaden nie jest konkretny tylkokogo by bym chcial kogo nie, kto mi sie marzy kto jets wislackim psem.
nie moznaby tak sie ograniczyc do komentowania doniesien prasowych? zreszta np sytuacja: prasa pisze ze chcemy xyz
a w temacie milion postow "ja go nie chce" "ja go chce" "ja go pierdole" "to kurwa wislacka" "przyda sie" "poco nam" "nie ma szans z tym czym tamtym"
po cholere? jak juz chcecie wyrazic swoje zdanie to z jakims argumentem by tu toczyla sie dyskusja a nie 1000 postow ktore nikogo nie interesują.
Do Polonii B. to ma Kłus iść pewnie im sie pomylilo:)
wedlug mnie Grodzicki by sie sprzydal do lini obrony...
jakby niebylo Orest na niego stawial w w Bełchatowie mysle ze to dobry solidny zawodnik
> I ze zaden nie jest konkretny tylkokogo by bym chcial kogo nie, kto mi sie marzy kto jets wislackim psem.
ktory z tych tematow nie jest konkretny?
proponuje nie pisac tu zadnych plotek transferowych do 21 grudnia ;p
Santo:
Zmień zdjęcie po lewej stronie.
W perspektywie będziemy widzieli to samo
Pozdrawiam.
ładnie łanie Mierzej dostał powołanie od Franka do Singapuru. Już widzę marudzenie po pierwsze że zaśmiecam wątek po drugie jak to Łukasz nie będzie się mógł dobrze przygotować do sezonu.pozdro dla Pasiastej braci.
sorry nie zauważyłem osobnego wątku o Pasiastych reprezentantach.
I co z tego , że 10 dni temu? I nikogo nie rozstawiam po kątach. Po prostu ludzie mają prawo do własnego zdania bo po to jest to forum, żeby dyskutować ale ok, zgadzam się z Tobą, iż za dużo tu takich bezsensownych postów. I nie, nie pisze o nikim, że jest wiślackim psem itp bo to nie jest miejsce na to, tak jak i nasz stadion gdzie niestety bywało i tak, że przez 60 minut meczu śpiewaliśmy o rzece zamiast wspierać naszych. Tak więc nie spierajmy się bo jesteśmy kibicami tego samego klubu i powinniśmy się jakoś zachowywać.
Złożyliśmy ofertę na dobrego gracza Ruchu ;-)
skad to info???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)