http://www.terazpasy.pl/index.php/cr_site/pilka_nozna/aktualnosci/lenczyk_doswiadczony_stoper_rozgrywajacy_i_boczni_obroncy_mp3 jeszcze przydałby się napastnik.
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Po co? Przecież jest Witkowska :D
Cleber, Zganiacz, Lato i Brzyski?
No chba że ktoś zza granicy... np. jakiś Milosevicz.
Cleber ? Lato ? chyba sobie jaja robisz...
Tak na marginesie transferów to powinniśmy się wystrzegać chęci zarobienia małych pieniędzy, żeby potem stracić duże - sprzedaż Gizy, Nowaka a potem spadek. Podobnie w gts-ie chcieli coś zarobić na cleberze a stracili dużo odpadając z pucharów po zatrudnieniu z łapanki jopa (dobrze że grał we wczorajszych derbach).
Po co ta agresja? Po prostu stawiam pytanie, czyli glośno myślę.
Krzynowek chce wrocic do polskiej ligi :D moze jego ? :)
za stary. mamy mlodych wilkow i nikt nie powinien im blokowac miejsca
te młode wilki to nas juz spuściły do 2 ligi więc sprzydałby się....
poza tym Trener nie patrzy w metrykę tylko na umiejętności...
Krzynówek już jest słaby. Kiedy ostatnio zagrał dobrze? 3 lata temu?
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Krzynowek chce wrocic do polskiej ligi :D moze
> jego ? :)
Chyba na stróża nocego przy Wielickiej. Twarz juz ma. Strach sie bać!
torreador Napisał(a):
> Nesta Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Krzynowek chce wrocic do polskiej ligi :D moze
> > jego ? :)
>
>
> Chyba na stróża nocego przy Wielickiej. Twarz
> juz ma. Strach sie bać!
Dokładnie. Krzynówek gra słabo, w Polsce byłby ligowym średniakiem, Plastik jest od niego lepszy.
Dajcie nawet spokoj z tym Krzynowkiem, slabizna starszna, moze odrazu Rzase jeszcze na boisko wyslecie:)
Do tego jeszcze Świra Hajte Radzia i Olego wsam raz mamy pake na mistrza oldbojow!
http://www.sport.pl/pilka/1,70987,7285990,Cracovia_odbije_sie_Wisle_czkawka.html
Doktor chciał Lewego i Robaka razem to byłaby sila:)
"Po prestiżowym zwycięstwie Cracovia rozpocznie marsz w górę tabeli czy pozostanie jej wyłącznie walka o utrzymanie?
- Życzę jej, by odskoczyła, ale nie mam przekonania, że tak się stanie. Cracovia zrobiła duże zakupy i to pozyskani zawodnicy powinni być motorem napędowym. Ja też miałem pomysł na Cracovię. Jaki? Chciałem Roberta Lewandowskiego i Marcina Robaka. Od początku wiedziałem, że obrałem dobry kierunek, ale inni wtedy tego zdania nie podzielali."
Po pierwsze - to kto kurwa normalny prosi o opinię Majewskiego? :/
Po drugie - wszyscy podzielali to zdanie. Lewandowskiemu i Robakowi Cracovia dawala wyzsza pensje niz maja w Lechu i Widzewie. Malo tego - odpowiednio Zniczowi i Koronie dawalismy wiecej kasy niz Lech i Widzew, ale... i to nie jest zadna tajemnica:
1. Lewandowskiego do Cracovii nie chcial dac Kucharski, ktorego Tabisz wyjebal przy okazji transferu Kuliga.
2. Lewandowski nie chcial grac pod Majewskim, wolal Smude.
3. Kucharski odradzil Bolkowi danie Robaka do Cracovii, z powodu wymienionego w punkcie 1.
4. Robak zapieral sie nogami i rekami, zeby nie isc do Stefana, wolal Janasa.
Stefan kutas zyje w swoim swiecie.
http://www.90minut.pl/news/109/news1091356-Mariusz-Kukielka-rozwiazal-kontrakt-z-AO-Xanthi.html może sporo chciałby zarabiać ale Orest mówił,że poszukuje doświadczonego stopera.W Energie Cottbus grał naprawdę nieżle, w obronie jeżeli dobrze pamiętam go ustawiali,ale grał też w pomocy w innych klubach.
Drugi Murawski? Co to,to nie!
Nie będziemy składowiskiem emerytów,ja liczę ,że na stopera Tomek Rząsa kogoś z Serbii ściągnie.Marzy mi się zawodnik pokroju Djurdevica z Lecha. Ostro grający,nie bojący się pojedynków,dość pipek i płaczków-trza nam chopów z jajami! :)
rozrabiaka Napisał(a):
> Drugi Murawski? Co to,to nie!
> Nie będziemy składowiskiem emerytów,ja liczę
> ,że na stopera Tomek Rząsa kogoś z Serbii
> ściągnie.Marzy mi się zawodnik pokroju
> Djurdevica z Lecha. Ostro grający,nie bojący
> się pojedynków,dość pipek i płaczków-trza
> nam chopów z jajami! :)
Dokładnie sądze tak samo !!!
I takich co nie strzelają najważniejszych karnych i co kryją na radar? Bez przesady z Djurdjevicem - nie jest lepszy od Polczaka i Wasiluka.
Czemu na te Bałkany się uparliście? Rząsa tam grał jeden sezon. Wolę kierunek holenderski i - jeśli mamy bawić się w porównania - to takiego Astiza z jakichś rezerw.
Nie wiem czy takiego Astiza moglibyśmy tak szybko znaleźć.
Zawodnicy pokroju Astiza trafiają do Polski raz na rok.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)