Puszczajac Nowaka zrobilismy interes zycia. w koncu gramy w 11 a nie w 10 i nie ma psa wislackiego w derbach
Gornik placac kosmiczna cene ze Szczota udowodnil moja teze, ze wart jest kazdych pieniedzy.
Ja dorzucam sie 10% mojej pensji do tego transferu, niech kazdy tak zrobi to klub dolozy reszte i bedziemy grac o najwyzsze cele.
Moze miec nasrane do lba ale jest swietnym pilkarzem i mi to wystarcza w zupelnosci. niech kazdy ma nasrane i gra tak jak on w naszych barwach to bede najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Nic ze Szczota nie będzie , Santo go polecił , to jak pocałunek śmierci...........;)
Santo - 10 tysiecy postow a rozsadnych moze 5 (slownie piec)....
Szczot - nie... Wydaje mi się że jest przereklamowany i tyle. Poza tym w Górniku w zeszłym sezonie jakoś mu nie szło, teraz nawet i pograł(kiedy był w składzie), ale pamiętajmy że gra przeciw 1 ligowym piłkarzom.
Można zawsze go wypożyczyć o opcją pierwokupu - do pomysł jak przypuszczam do zaakceptowania
ściągnijmy Szczota,Majorosa -taka sama pipa jak Witkowski, Tatare,Witkowskiego już mamy i będzie drużynka - palce lizać :)
Santo ma masz nasrane do łba i to solidnie.Powinien zbadać cie psychiatra bo cierpisz na jakąś paranoje zwiazaną z Nowakiem.Interes z Nowakiem zrobiony został kiepski jak by nie patrzeć -oddany pilkarz o ekstraklasowych umiejetnościach grajacy przy każdym z trenerów w 1 składzie od 6 lat (bynajmniej nie za piekne oczy).
Za piłkarza o zbiżonych umiejętnościach Golinskiego klub zapłacił 500 tys zł.Korzyść dla klubu z tej roszady żadna ,a wydane spore pieniądze.I na razie póki co jak by nie patrzeć NA RAZIE Goliński jest od Nowaka piłkarzem słabszym (trapią go co rusz kontuzje).Jesli już mieliśmy się pozbywać Nowaka kolego Santo to należało przedłużyć z nim umowę ,a potem sprzedać za 200-300 tyś .A tak nie mamy ani kasy ,ani Nowaka.
Co do Szczota dla mnie to przereklamowany grajek robiący dużo szumu .Korzyść z jego gry w stosunku do nakladów które poniósł KSG żadna .Jaga zrobiła znakomity interes -złapala frajera który zapłacił jak za zboże za ligowego wyrobnika.On nawet nie jest wart połowy kasy co wydał ksg czyli 800 tyś .Liczba bramek strzelona przez tego zawodnika na kolana nikogo nie rzuca.
tak swoja droga panowie- to Jaga robi czasem niezle interesy na niby "rozwojowych graczy"-sami przeciez kupilismy takiego za niemalo kase od nich i co? Tym sposobem zarobili i jednoczesnie wzmocnili obrone!
którego otwiera sie okno transferowe ?
Szczot i Wasiluk to dwa złote interesy Babajagi w ostatnim czasie.
Jaga robi w 99% zlote interesy.
1 stycznia oczywiście sie otwiera okno
Czy to prawda że mamy testować Świątka z Hutnika??
Okno się otwiera chyba wcześniej bo ina3ej nowo pozyskani zawodnicy by nie brali udziału w treningu noworocznym ( wiem że to jest pierwszy stycznia :P ale kontrakt muszą mieć zaklepany wcześniej .
Świątek na testy do Płocka jedzie, na razie. Z Pyciakiem razem. Obaj dobrzy i ostatni dzwonek, żeby zawitali do klubu w sławie wyciągniętych z czwartej ligi talentów.
Pyciak to pies wiec u nas nie zagra.
Jak czytam posty Santo to mam dwa odczucia
- albo robi sobie z wszystkich tutaj caly czas jaja
- albo jest totalnym pilkarskim kretynem
nie wiem ktora opcja jest wlasciwa
Zdecydowanie obstaję za pierwszą tezą. :D
Podobno jesteśmy zainteresowani Saganowskim i braćmi Bronowickimi!!!
Sagan ze Ślusarem i Matusiakiem?? Najlepszy atak w lidze:D ale to sfera marzeń mi sie wydaje:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)