Gizie nie idzie wyraźnie w Legii, a do tego wiele osób go tam nie lubi. Różnie z tym może być, ale szukałbym kogoś trochę młodszego, najlepiej jeszcze nie znanego w naszej lidze. Wiem że to ciężkie, ale wykonalne.
-
-
Transfery itp. wiecie o co chodzi... cd. :)
Popieram, ale nie zgodze się że mu ine idzie w Legii..moze nie jest mózgiem zespolu, ale na pewno wnosi sporo do gry...
W jakim sensie Gizie nie idzie w Legii?
Przeciez jest zawodnikiem podstawowej jedenastki
A ja się nie zdziwię jak w naszych barwach grać będzie G.Rasiak mam swoje powody by tak sądzić :) więcej pisał narazie nie będe :)
PreCeL_NH Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja się nie zdziwię jak w naszych barwach grać
> będzie G.Rasiak mam swoje powody by tak sądzić
> :) więcej pisał narazie nie będe :)
No jak już zacząłeś... :D
Rasiak nie jest znowu złym rozwiązaniem pół polski się z niego śmieje a gość robi swoje i ładuje bramki w Anglii miał tam jakiś epizod z Totenhamem więc nie jest taki zły na jakiego wygląda :)
bedzie dostawał podania od Wasiluka hehe
Rasiak na PL ekstraklasa to piłkarz rewelacyjny i trudno mi uwierzyć, że bylibyśmy w stanie go pozyskać. Cieżko jest przebić tygodniówke ok. 10 tysięcy funtów.
Nzg Napisał(a):
> Gizie nie idzie wyraźnie w Legii, a do tego wiele
> osób go tam nie lubi. Różnie z tym może być,
> ale szukałbym kogoś trochę młodszego,
> najlepiej jeszcze nie znanego w naszej lidze. Wiem
> że to ciężkie, ale wykonalne.
tu też go nie lubią:D:D:D:D:D
czekaja nas powazne wzmocnienia ... karuzela transferowa juz coraz blizej
bedzie sie dzialo
Nesta masz jakieś informacje czy tylko tak gdybasz? :P
raf_jedynka Napisał(a):
> W jakim sensie Gizie nie idzie w Legii?
> Przeciez jest zawodnikiem podstawowej jedenastki
Tak, ale w Legii nie ma tak na prawdę w tym momencie zmiennika, Ci młodzi zdolni ostatnio podobno zawodzą i dlatego nie dostają szans, więc Urban stawia na Gize. A że mu nie idzie pokazał z meczu z rzeką, strzelając np. lekko prosto w ręce Pawełka z główki, tak można podsumować cały jego występ. Dla nas byłby wzmocnieniem, temu nie przeczę, ale według mnie w Legii mu nie idzie.
tu wszyscy gdybaja :P
A co by było jak by Giza przyszedł z powrotem do nas i by sobie nie poradził ?
Ja już słyszę co by mówili na trybunach a on już nie miał lekko jak mu mecze nie wychodziły
Miszczu2007 Napisał(a):
> Nesta masz jakieś informacje czy tylko tak
> gdybasz? :P
znam srodowisko managerskie :)
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/11/11/umowe-moge-podpisac-juz-w-grudniu-rozmowa-z-kamilem-karczem-/
graja na cmentarzu ;)
ian thorpe Napisał(a):
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/11/11
> /umowe-moge-podpisac-juz-w-grudniu-rozmowa-z-kamil
> em-karczem-/
>
> graja na cmentarzu ;)
"W Sosnowcu na trybunach jest może 50 osób, z czego 30 nadaje na zawodników i trenera. "
Khalid Napisał(a):
> ian thorpe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
> http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/2009/11/11
>
> >
> /umowe-moge-podpisac-juz-w-grudniu-rozmowa-z-kamil
>
> > em-karczem-/
> >
> > graja na cmentarzu ;)
Wstyd ! wielki wstyd!! jak mozna jechac po trenerze ?!!!! jak mozna jechac po pilkarzach zamiast ich dopingowac ?! tylko chyba u nas takie rzeczy sie dzieja
>
> "W Sosnowcu na trybunach jest może 50 osób, z
> czego 30 nadaje na zawodników i trenera. "
czytalem dzisiaj w przegladzie sportwym ze w poloni btyom sie koncza kontrakty np Grzybowi i Zielinskiemu w czewcu mmozna by cos pomyslec
smiesza mnie te Wasze propozycje
jaka Polonia Bytom jaki Piast? ludzie uzywamy teraz chlopskiego rozumu.
wczujcie sie:
Jestes pilkarzem, całkiem niezłym jak na nasze warunki, grasz w Piaście tudziez Polonii Bytom, no i co? Jestes wiodącym zawodnikiem tej druzyny, wiesz ze wiele zalezy od Ciebie. Dostajesz propozycje od Cracovii ktora drugi rok z rzedu walczy o utrzymanie, moze i dostaniesz wiecej kaski ale czy chcesz robic krok w tyl? Czy nie myslisz o tym by jak juz sie przenosic to do lepszego klubu?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)