W czwartej piątce grał zwykle Biela ale jest kontuzjowany... Z napstników to mamy jeszcze juniora Bryłę i to wszystko.
-
-
Zagłębie Sosnowiec vs Cracovia 12.01.2010
Przeciez Biela mial juz gac dzisiaj
No to mamy lidera! Brawo chlopaki teraz wygrac z Podhalem u nas! wszyscy na mecz! zrobmy taka atmosfere jak na GKS-ie
koniec!
Brawo:)
BRAWO ! GRATULACJE !
I o to chodziło!! Tylko PASY :)
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ahh, a już liczyłem na shout-out Radzika.
ja bardziej na shutout [shootout] liczyłem :P
p.s. proponuję zastanowić się po raz kolejny zanim zacznie się wypisywać brednie że Radziszewski jest słaby, a Rączka jest super i już jest na pewno pierwszym bramkarzem [niestety sporo takich tekstów przeczytałem ostatnio].. mamy dwóch bardzo dobrych bramkarzy, najlepszy duet w Polsce.. i przy tym pozostańmy, lekki dołek trafia się każdemu..
Cracovia RCJ Napisał(a):
> Jest chyba w 15 w polsce jesli chodzi o
> obcokrajowco pierwsza 3 to
> LUKA
> ZDRAHAL
> ZDENEK
> a dlaej BARANYK
> LIPINA itd
Jest dokładnie na 10 miejscu.
Radziszewski króluje !!! :] :]
Gratulacje ! To teraz byle do piątku ;D
tomek1906 Napisał(a):
> Jeszcze raz to napiszę, marzy mi final PO z
> Podhalem :)
Jestem za!!!
Teraz wszyscy w piatek na hokej
Wszyscy na mecz,bo juz nas okrzyknięto najlepszą publicnością -najlepiej w Polsce kibicującą,razem z GKS-Tychami.
Ciekawe gdzie ? ;p
Lidera mamy za ch*ja go nie oddamy !!!! A W PIĄTEK CAŁA HALA PEŁNA I DOPINGUJEMY NASZ KLUB !
Radzik dzisiaj faktycznie bardzo dobrze... i zgadzam sie nie piszmy bzdur że Rączka jest pierwszym bramkarzem
PIERWSZYM bramkarzem jest Radzik mimo dwóch słabszych meczy w tym roku i pamiętajcie że Radzik wybronił nam 3 złote medale !
Drugim bramkarzem jest Rączka - w 2004 wybronił nam awans do ekstraligi ale w życiu nie bronił w finale play off
aczkolwiek nie mam wątpliwości że Radzik w takiej dyspozycji jak z Tychami jest gorszy od Rączki i jeśli będzie w takiej formie a raczej bez formy... to Rączka będzie bronił w play off i wtedy zostanie naszym piewszym bramkarzem...
Zwycięstwo przekonujące aczkolwiek kar za dużo - kompletna głupota dwa razy graliśmy w podwójnym osłabieniu !!!!
Musial bdobrze aczkolwiek nie przesadzajmy... i podkreślam jakby Musial z nami przepracował lato chyba byłby najlepszym cudzoziemcem w lidze... ale wierzę że w play off bedzie grał jeszcze lepiej.... oczywiście jak bedzie zdrowy
IV piatka w składzie Landowski- Guzik; Wajda-Rutkowski-Witowski to naprawdę niezły...bałagan
TAK nie mamy lewoskrzydłowego... i nie mamy młodzieżowca poza Bryłą który nie jest na razie przygotowany do gry na poziomie PLH
Modlę się o zdrowie hokeistów bo że będą w formie w play off jestem pewien...gdyż wierzę w warsztat trenerski Rudolfa Rohacka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)