jest gdzieś jakiś filmik lub chociaż tekst do przyśpiewki: "Kto właśnie gra" ?
-
-
CRACOVIA-GKS TYCHY 08.01.2010 godz.19.15
To znowu gra
Twa Cracovia
Jak kochasz Pasy z nami wstan i klaszcz
Przyszedłeś tu
By wspierać znów
Cracovię nasz kochany klub
Frekwencja miejscami dobra a miejscami średnia, doping średni ale miejscami bardzo dobry, mecz dobry ale miejscami bardzo dobry lub nawet średni, miejsca bardzo dobre ale niestety średnie. Generalnie na plus miejsca zwłaszcza te do siedzenia .
Byłem pozytywnie zaskoczony frekwencją. To pomyślcie co będzie się działo na finałach. Doping raz lepiej - raz gorzej. Miło było widzieć jak cała hala się włącza w śpiew. Nie zaszkodzi tak jak dziś posłać parę osób na drugi koniec hali aby tam ludzi do śpiewania próbowali nakręcić. Bębny jak zwykle miazga. :D Co do przyśpiewki "To znowu gra" kiedy ona została wprowadzona? A było pozdrawianie zgód w 1 tercji? Bo ja dopiero od 2 tercji byłem, więc mogło mnie to ominąć. Pierwszy raz miałem okazję zobaczyć Tarnovię. A wynik - cóż wygrali lepsi. Popełnialiśmy błędy i zemściły się one. Ale cóż ważne żeby następne spotkania z GKS powygrywać. A póki co niech i Tyszanie się pocieszą póki mogą. :P
Fajno było z tym ze wynik mizerny GKS gratulacje nam pozostaje mobilizacja przed następnym meczem :)
Cracovia była zdecydowanie lepsza w ilości oddanych strzałów: 67-36 (celnych 42-24)
Goście natomiast wygrywali wznowienia (38-26)-info hokej net
cholera to juz którys mecz kiedy niby lepsi ale przegrywamy?!!
Jeden z lepszych meczy w tym sezonie:)
Chciąlbym mieć tylko Bacula w Cracovii.
sory
Po jaką cholere bębęn poszedł na 2 koniec hali jak za chwilę wrócił? Paranoya! Co Wy sobie jaja robicie z dopingu?
Była opcja do sprawdzenia, nie wyszło więc wrócił.
Niestety w dzisiejszym meczu popełnilismy za duzo prostych błędów pod własną bramka i razilismy skutecznością pod bramką Sobeckiego. Tychy nie zagrały dzisiaj nic wielkiego ale ich solidny hokej okazał się być skuteczniejszy. Po naszych zawodnikach wyraźnie tez widać efekty przygotowań do play-off, czasami to miałem wrażenie ,że poruszają się jak przysłowiowe muchy w smole.
Jak na razie hokejowa Cracovia w nowym roku 2010 ,,podbudowuje i wzmacnia'' inne druzyny mających trochę różnych problemów(Podhale i Tychy)
dzięki nooky za tekst, a może jest jakiś filmik z czegokolwiek innego z tą nutą, jakaś inna drużyna czy coś?
Ja powiem tak zmogła mnie choroba imecz musiałem ogladać w tv i widze że opinie na temat meczu dopinu są róźnei niestety muszę poprzeć te drugie,doping średni przynajmniej w tv tak slychać średnio momentami troche dobrego-ogółęm bez porównania do tego co potrafimy,mecz momentami niezly niestety ale wtopiony 5 do 2 także nie zły nie w naszym wykonaniu ,tyle z moje jstrony sporry za błóędy najebka ;p;p
to pijesz w czasie choroby ?
No i co kooorwa opymiści z urzędu ? Znowui jest oki że nas b ez bólu wydymali wasi kolesie z Tychów ? Ahaa sorki pewnie my jesteśmy planowo słabsi bo się przygotowujmy ...c.uj wie do czego i w ramach tego trzeba przejebać żeby. Tychy wygrały i spisek nadmiernie tajny żeby był... to ci z GKS dauny oni się nie przygototowują jak my tajnie i lepiej nam grać mecz więcej bo przecie spoko zadamy to tajna strategia........
Szkoda, że mecz przegrany. Pociesza mnie fakt, że zawsze mamy ciężką przeprawę z tyskimi w sezonie zasadniczym a w PO idzie całkiem gładko!;) Frekwencja i doping na przyzwoitym poziomie.
[b]Wielkie dzięki dla Tarnovii i Sandecji za przybycie![/b]
Dziś naprawde świetny mecz w naszym wykonaniu. Zdziwiło mnie to że Cracovia mało grała pressingiem i w zasadzie broniła nie już w naszej tercji a dopiero w środkowej. Bardzo dobry mecz Arka Sobeckiego.
I wielkie gratulacje dla was za świetną atmosfere na hali. Doping na b.dobrym poziomie ( pomaga wam akustyka hali, która u nas popsuto po remoncie ) i jak właczała się cała hala do śpiewu to ciężko było usłyszeć wasze myśli.
Pozdro dla Cracovii i Sandecji
Aby grac w finale play-off przeciw GKS Tychy z bonusem
musimy wygrać oba pozostałe mecze z GKS w regulaminowym czasie
Ten w Tychach 22 stycznia i ten w Krakowie 2 lutego
A tak na marginesie
prosze porównac klimat na naszym forum po porazce u siebie
i to co wypisywali tyszanie jak my wygralismy w Tychach...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)