Pierwotnie ten mecz miał być grany na wyjeździe, ale gramy u siebie (hala w Jastrzębiu zajęta).
-
-
CRACOVIA - JKH Jastrzębie 05.01.2010 r., godz. 18.00
Pasuje wygrać tym bardziej że gramy u siebie a w piątek mecz prawdy .
Wszyscy na mecz :) ,robimy doping :D mam nadzieję , że nasi pokażą się z dobrej strony :).POZDRAWIAM!
ciekwe ile przyjdzie osob na doping czy tak jak zwykle 25 ? : P
nie na doping a na mecz ile przyjdzie ;]
Standardowo, w porywach do tysiąca;)
[img]http://i49.tinypic.com/6f7ds0.jpg[/img]
Jakby ktoś był chętny to po 8 zł.
Będą dziś na meczu.
Kalendarze super a cena przystępna.:) Orientuje się ktoś czy będą dziś na meczu do kupienia gazetki [i]"Tylko Cracovia"[/i]?
A co myślicie o Csorichu po kontuzji?
- witam, nie widzę w składzie S. Bieli - ktoś wie z jakiej przyczyny?
Kontuzja, naciągnięcie mięśnia.
Bardzo dobrym posunięciem było wstawienie do bramki Rączesa ! Radzik był juz trochę przemęczony.
Wracają do siebie ;)
świetny doping, tylko ten "Józef" zbyteczny i nawet już się p. Paszczakk nauczył, że jak gramy w osłabieniu to nie śpiewa się Hej Pasy Gol
choleefut Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A co myślicie o Csorichu po kontuzji?
Maniek-super formę trzyma -brameczka z Podhalem a dzisiaj asysta !!!
4:0 dla Cracovii :) no to teraz czas na GKS :)
w piatek wszyscy na hokej godzina 19:15
chyba mamy jakieś inne przepisy niż na całym świecie bo za grę ciałem sędzia odsyła i jednych i drugich na karę.
potem jedziemy na powazne turnieje i nie potrafimy grać ciałem.
ja sie dowiedziałem że jest mecz(ten wczoraj) jak zobaczyłem wynik końcowy na oficjalnej... ale na Tychy już czekam od sylwka.
Doping w miarę oczywiście od 2 tercji :).WSZYSCY NA TYCHY !!!Musimy pokazać kto jest Mistrzem Polski :) i kto nim będzie .
Doping tak na poważnie zaczął się dopiero w 3 tercji, ale jak na taką ilość osób w młynie był przyzwoity.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)