Isaac to masz szczescie:) Mnie juz chce trafic - tym bardziej ,ze przez miejsce zamieszkania ,kazda wymiana kosztuje mnie duzo wiecej niz 1 grosz....Moj pakiet nie jest taki tani- ponad 100 zl place m-ie.
-
-
Cyfrowy Polsat,NC+,Kablówka itp...
283 dni później
oj chyba czas wrocic do tego tematu - Cyfry..
Kiedy podpisalem kontrakt na multi rooma z oferta na 18 miesiecy ( chyba tyle bylo ? ) to placilem cos okolo 69 zl ...
Przez ten czas ceny rosly ,az doszly do niewyobrazalnej ceny 149 zl dzisiaj l!! Za moj nie najwyzszy pakiet!
Po otrzymaniu nowej umowy i cenniku -chcialem jak zwykle zamknac umowe i otworzyc na inna osobe w rodzinie - przy okazji korzystajac z jakiejs promocji.. tylko dziwnie, tym razem to nie bylo to potrzebne - to znaczy przy obecnych cenach .
Kiedy chcialem rozwiazac kontrakt zony ,to dostalem oferte ktora przyjolem:
- kontrakt na 12 miesiecy - A NIE NA 18 MIESIECY z STALA CENA PRZEZ TEN OKRES (bez podwyzek)
- zamiast 149zl ktore dostalem w liscie/umowieza za uzywajacy pakiet - BEDE PLACIL 119zl za wiecej programow.
- DODATKOWO MAM HBO I WIEKSZOSC PROGRAMOW DOSTEPNYCH W HD - okolo osmiu dodatkowo.
...wiec moze to nie duzy deal -ale majac w perspektywie 149 zl za kanaly ktore kiedys placilem okolo 69 zl 2 lata temu i z ktorymi laczyla mnie umowa - to chyba nie najgorsza negocjacja ?
JAK WY MACIE ?
ja powiem tak ... jezeli ktos ma TV z orange (tpsa) niech sie odezwie na prv (tylko dla zaufanych forumowiczow ;))
102 dni później
Ja, podbijam temat. Ogolnie, chodzi o to,ze... Pewien osrodek hotelowy ma 60 pokoi i tylez odbiornikow tv. Na chwile obecna,odbiera tv.naziemna i satelitarna,ale programy snieza. Osrodek ten,nadmienie, znajdujacy sie w Wielkopolsce, chce ulepszyc swoja tv satelitarna .Mysli o wspolpracy lub wykupieniu abonamentu od jakies cyfrowej telewzji. Na chwile obecna,maja 10 szt mikro nadajnikow i tyle programow ,moga przesylac do kazdego z pokoi. Czy, mozecie cos doradzic? Chodzi oczywiscie o jak najnizszy abonament i prawa do przesylania sygnalu do wszystkich pokoi.
39 dni później
npremium hd to kanal 50 na ktorym ma byc dzisiaj Chelsea i nie bedzie nigdzie indziej? da sie wykupic go teraz zeby byl na wieczor i odmowic jutro ?:)
Jest jeszcze na kanale 108 pośród innych jako multiliga mistrzów :] ale pewnie łatwiej gdzieś przypiracic w necie, niż kombinować na jeden mecz.
54 dni później
Mam pytanio-prośbę, czy ktoś może przypadkiem w dniach 21-24 stycznia jest w stanie użyczyć swojej karty do dekodera od Cyfry+ lub zna sposób na jej tymczasowe wypożyczenie? ;)
Z góry dzięki :)
Ktos sie orientuje jaki system kodowania bedzie miala nowa platform NC+ ?
new211 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanio-prośbę, czy ktoś może przypadkiem
> w dniach 21-24 stycznia jest w stanie użyczyć
> swojej karty do dekodera od Cyfry+ lub zna sposób
> na jej tymczasowe wypożyczenie? ;)
>
> Z góry dzięki :)
http://weeb.tv/channels/live
;]
Dzięki, ale potrzebna mi do miejsca gdzie internetu i komputera nie ma, a są i problemy z zasięgiem na telefonie ;)
new211 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam pytanio-prośbę, czy ktoś może przypadkiem
> w dniach 21-24 stycznia jest w stanie użyczyć
> swojej karty do dekodera od Cyfry+ lub zna sposób
> na jej tymczasowe wypożyczenie? ;)
>
> Z góry dzięki :)
Podbijam i prosze o kontakt na PW jesli ktos wie skad mozna taka karte tymczasowo pozyskac.
57 dni później
skonczyla mi sie umowa z cyfrowym polsatem, nie wiem co teraz wybrać n`kę czy cyfre + co polecacie? a moze wiecie czy będą jakies promocje na święta?
Poczekaj do 21.03 będzie nowa oferta połączonej N i C+
Cyfra z n-ką się łączą, więc na w najbliższym czasie powinna się pojawić (jeśli już się nie pojawiła) bardzo atrakcyjna oferta. Pod kątem piłkarskim zdecydowanie najlepsza na rynku (LM + najważniejsze ligi europejskie).
5 dni później
Połączyli się i co? oglądałem konferencję "na żywo", wielkie zapowiedzi, chwalenie się, rewolucja na skalę Europy...
szkoda gadać.
wam też poprzestawiali kolejność kanałów? tylko się wkurzyłem.
podobno każdy może skorzystać z oferty bez względu na to kiedy kończy mu się umowa z C+ lub N ale przeglądając warunki widzę, że w cenie tego co mam teraz, a nawet za złotówkę drożej [b]zabiorą mi pakiet Canal+ i HBO[/b] i miałbym "gołe" 108 kanałów. Wielka mi rewolucja...
Orientuje sie ktos na temat standardow kodowania w nC+?
irytujace jest to ze tej rzekomo super oferty nie mozna zobaczyc nigdzie, tylko kaza ci zostawic nr abionenta i telef, i zadzwonia...
[img]http://i.iplsc.com/oferta-zaprezentowana-na-stronie-www-ncplus-pl/00027O2BW9MD0WK4-C116-F4.jpg[/img]
jeżeli jedyna opcja by mieć canal+ i hbo to najdroższy pakiet za 199 zł to trochę strzał w stopę...
Żeby mieć c+ sport musiałbym zapłacić 119 zł, a teraz mam 43 zł. Idź pan w chuj z taką ofertą.
dokladnie, nagle dla sportu skaczesz na stawke 119.... wtf?
tylko ok, to jest oferta dla nowych abonentow, a dla istniejacych sie nie dowiesz dopoki do ciebie nie zadzwonia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)