swoja droga, czasy sie zmieniaja
prawie wszystkie platformy sa w tym momencie dostepne online bez umow na rok dwa lata i jakosc tych uslug poszla konkretnie w gore
wiec macie player.pl dla oferty C+ , ipla dla polsatu
wiec grunt to dobry internet i smartv czy jakis android box , apple tv , chromecast etc
-
-
Cyfrowy Polsat,NC+,Kablówka itp...
Taaa już nie raz czytałem o tych super jakościowo przekazach na ipli zwłaszcza. Nie wiem jak C+ na player bo tam czasami jakiś zaległy odcinek Na Wspólnej oglądam i jakość jest spoko. ;)
LM od dzwonu ale policzmy
ipla na LM
player na C+ liga
Eleven na F1, chyba jest też pakiet w player
Eurosport player na snookera
to już wolę się raz na 3 miechy z MINT PIN poużerać za 56zł
111 dni później
Czy jakiś Pasiak wykonałby mi odpłatnie odgałęzienie kabla kablówki do drugiego telewizora?
Z góry dziękuję
kontakt na mail:
rys.t@wp.pl
Sterby, poproś w elektrycznym o rozgałęźnik sygnału (najlepiej ze wzmacniaczem) i sam dasz radę to ogarnąć ;)
Wiesz, kiedyś jak były grube kable koncentryczne to sam to robiłem, ale ja dostaję do domu sygnał na kabelku bardzo cieniutkim (światłowód?) i boję się, że bez specjalnych narzędzi tego nie ogarnę.
nie lepiej multiroom zamówić?
121 dni później
jest coś legalnego abym przez internet kukał sobie na meczyki w c+ czy formułę1??? powiedzmy płacę za meczyk czy wyścig i mam , czy to w komórce czy w pracy na kompie czy podczas urlopu w ddr???? Cena w sumie nie gra roli , płacę i mam mieć.
Najlepiej chyba szukać tutaj: [url=https://player.pl]https://player.pl[/url]. Możesz tam wykupić dostęp i do C+ i do Eleven które ma Formułę 1 na wyłączność.
[quote="awaria" pid='1365365' dateline='1551038723']
jest coś legalnego abym przez internet kukał sobie na meczyki w c+ czy formułę1??? powiedzmy płacę za meczyk czy wyścig i mam , czy to w komórce czy w pracy na kompie czy podczas urlopu w ddr???? Cena w sumie nie gra roli , płacę i mam mieć.
[/quote]
Nc+Go ale musisz miec umowe z ncplus. bardzo wygodne rozwiazanie - ogladasz wszystkie prawie kanały co masz w dekoderze. Nei ma chyba tylko kanałow od TVP. I praktycznie żadnego limitu - na smartfonei hula to nawet płynnie.
No i jest player.pl tak ja kolega wyzej napisął.
16 dni później
Mogłem cisnąć więcej i za 80 od UPC wytargać jeszcze Horizona z nagrywarką, tak mam tylko selecta z Eleven i Polsat Sport Premium, net 300.
Ktoś zna skróconą instrukcję obsługi pilota do TV? Chyba z 6 lat go nie używałem w domu.
F1 bez przycięć ale za to liga polska na stremach od maja.
46 dni później
Zna ktoś jakiś serwis gdzie można wykupić dostęp do Polsatu sport premium ? Mam na myśli dostęp na np 12 albo 24h i żeby nie rwało. Pytam pod katem dzisiejszej ligi mistrzów
Ipla. TV, na tydzien
A nie ma czegoś na 1 dzień lub wykupu jednego konkretnego meczu? Wykupiłem kiedyś na ipli za 7 zł jednorazowy dostęp do derbów Mediolanu, ale teraz widzę na ich stronie tylko jakieś pakiety zamiast pojedynczych meczów. Generalnie od kilkunastu lat prawie w ogóle nie oglądam Ligi Mistrzów (tylko finały i zupełnie wyjątkowo jakieś inne mecze), ale finał w tym roku też obejrzałbym :) W tym celu wolałbym jednak pojedynczy mecz lub pojedynczy dzień a nie cały tydzień :)
367 dni później
Uwaga! Ostrzeżenie!
Dałem się nabrać na internet 1Gb/s w UPC.
To absolutny kit, przeprowadziłem kilkanaście testów i z kablem i przez wi-fi, obok routera i w najdalszym kącie mieszkania i nigdzie prędkość download nie przekraczała 140Mb/s.
Wcześniej miałem internet z Orange po kablu światłowodowym o prędkości teoretycznej 300Mb/s i spokojnie na wi-fi wyciągał jakieś 170Mb/s, tak więc zamieniłem siekierkę na kijek.
Dodatkowo mam wrażenie, że obraz w tv na kablu antenowym jest jednak gorszej jakości niż był na światłowodzie.
Spokojnie to tylko awaria ;)
Też od ok tygodnia mi przerywał, prędkości słabiutkie, dodzwonić się na info = tragedia.
Myślę, że to ten virus:
https://satkurier.pl/news/191471/gigantyczna-awaria-sieci-upc-w-calej-europie-akt.html
Pozdrawiam.
Dzięki za info. :)
A jakie macie opinie na temat Orange Love .
Zastanawiam sie nad przeniesieniem tam usług .
Też zaznałem spowolnienia, ale chyba już wszystko wraca do normy w UPC.
[url=https://www.speedtest.pl/][img]https://www.speedtest.pl/test/244130631[/img][/url]
Na Wifi z ichniego routera.
Po skrętce podłączony jeszcze drugi (coś tam ssie).
Wykupiona prędlość 300.
:)
PS. Jedynie co mnie dziwi, to program maps pokazuje lokalizację Bytom, a pogoda - Kraków :huh:
47 dni później
Ktoś przebrnął przez rejestrację na c+ online.
Podaję maile, hasło i nawet wszystkie zgody, a ten mi mówi że fane nie prawidłowe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)