Słabe nie słabe, ale Tychy wczoraj wygrały, a że do dawnej Unii nam daleko, no cóż nie jesteśmy odpowiedzialni ani za gradobicie, ani za koklusz, ani za upadek hokeja w Polsce.
-
-
Cracovia - GKS Tychy (02.12, godz. 18:00)
Marek
Szczyt był na turniej u nas, drugi będzie na PO;)
Marek trochę pokory,bo jeśli by Wam nie zaliczyli bramki sędziowie lub byśćie dostali więcej kar niz Cracovia i przegrali mecz tak jak My to dopiero byłby lamenty i płacze na przeróżnych forach internetowych
Dlatego myślę ze trochę możemy sobie obiektywnie pomarudzić u siebie na forum !!!!
Ale krzyczec nie musisz ;-) Czytalem komentarz jednego z Was że bramki słusznie sędzia nie uznał więc nie wiem o co chodzi?
Sprowadzasz rozmowe do tematu sędziowania, nic mi do tego. Pisze tylko że na siłę szukacie usprawiedliwien porażki, dodatkowo pisząc że GKS jest cienki. Dla mnie śmieszne
Co do bramki nieuznanej przez tego nieudacznika Marczuka - to jak sam przyznał pokazując na gwizdek za wcześnie gwizdnął - Sobeckiemu wyleciał krązek i bramkę zdobylismy prawidłowo - ale kupa szczęścia była wczoraj po stronie Tychów - tak też bywa.
Marek_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sprowadzasz rozmowe do tematu sędziowania, nic mi
> do tego.
Za to twoim co poniektórym kolegom płaczkom wiele do tego.... Już utarło się u niektórych TYCHże płaczków (na wiadomym forum) przekonanie że jak Cracovia wygrała, to znaczy, że sędziowie jej pomogli. Dla nich to proste: GKS wygrał: OK - wszytko było w porządku i tak ma być, Cracovia wygrała = mecz sprzedany (kupiony), sędziowie przekupieni.
Mam w d.... takich kibiców GKS.
Różni są ludzie, różne są gusta, tak samo jest i z ubzduranymi teoriami spisku... Ale to ludzka "norma" ;)
[color=#FF0066][b][color=#FF0033][large][url=http://www.hokej.sport24.pl/gallery/show/3041/]Moja galeria z meczu z Tychami, zapraszam![/url][/large][/color][/b][/color]
[size=large][url=http://picasaweb.google.com/jafffoto/CracoviaGKSTychy2122009#]Fotogaleria z meczu [/url][/size]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)