Nie pokonana , nasza Cracovia kochana ! :)
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - Śląsk Wrocław 1 : 0
gratki dla Sachy i szkoda że Matusiak swojej szansy nie wykorzystał
Kurcze Sacha - klasa sama w sobie.
Byłem na meczyku - bylismy lepsi od Śląska, ale pare parę razy też sie pod nasza bramką zakotłowało - El Cabajo rózne wtedy dziwne rzeczy robił...
Matusiaka usadowibym na jeden mecz na ławce , niech sie zastanowi jak się powinno grać w piłkę.
Doping w sumie oki, ale za dużo przyśpiewki Anty - ale trzeba przyznać Fritz mnie się podobał lalalalalalala ;]]]]. Może durny, ale wpada w ucho;].
Powinnismy śpiewać 95% pro Pasiackie piosenki. Reszta może być z fRitza;].
Fritzl kretyński jak cholera, chociaż w ucho wpada dużo bardziej niż WTSK.
Raz, dwa razy można, ale nie przez 10 minut.
Ale najbardziej mnie wyprowadziło z równowagi, kiedy w 92 minucie, przy prowadzeniu naszym 1:0, Śląsk atakuje, a nasi wspaniali prowadzący doping zamiast wspierać Pasy, wpadają na pomysł, że pozdrawialiśmy zgody tylko 5 razy i przed końcem trzeba jeszcze 6 raz, bo jak nie to się obrażą. Chuj z Cracovią, chuj z wynikiem, zgody najważniejsze. Ludzie, zastanówcie się trochę!!!!!
to stary problem dopingu, że ma niewiele wspólnego z tym, co się na boisku dzieje
klasyczny przykład derby (ale nie te ostatnie): juz mamy strzelić bramkę, jest nacisk, a tu Jasełko, jasełko...
Piękne 3 pkt BRAWO :)
kolejna wygrana to cieszy,
następny kolejny ważny mecz ,
może będzie kolejna wygrana.......
A to przepraszam, na koniec sezonu jest szansa na 5 miejsce jeszcze(realna:) ) Lech, Legia, skisła, Bełchatów wątpię żeby zaczęły dołować aż tak bardzo, natomiast Ruch wydaje mi się że pokazał już na co ich stać i na wiosnę tak dobrze im już szło nie będzie.
Zac, jeśli chcemy myśleć o dobrej rundzie jesiennej, już powinniśmy na to zwracać uwagę. Tym razem mieliśmy szczęście, ale z Arką, Polonią B, czy Zagłębiem tego szczęścia nie było. Nie można dać się tak stłamsić i tyle:)
Brawo Cracovio! Drugą kolejkę liga układa się dokładnie pod nas, o ile oczywiście jutro wygramy z Koroną.
Polonia i Cracovia
http://www.krak.tv/kategoria-9,film-1026.html - lenczyk i tarasiewicz po meczu
G.ówno prawda.
Mieliśmy szczęście? Równie dobrze Śląsk miał szczęście, że nie przegrał 3 bramkami.
A z Arką czy Zagłębiem mieliśmy owszem szczęście - że nie przegraliśmy.
Jak w ogóle można porównywać te spotkania?
dla tych co nie byli możecie ocenić kto miał szczęście
skrót:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,7334579,16__kolejka__Cracovia___Slask_1_0__Skrot_meczu.html
Ten skrót jest tylko potwierdzeniem tego ,że byliśmy drużyną zdecydowanie groźniejszą i tym samym lepszą od Śląska i zasłużenie wygraliśmy ten mecz.
W szatni wszyscy zawodnicy śpiewali wraz z ORESTEM CRACOVIA !! Cieszę się że wróciła atmosfera do szatni.
Jedziemy nad morze po 3 pkt.
jest dobrze,a ponieważ wierzę w naszego trenera i jego dobrą robotę jestem spokojny o wiosnę. a to juz dużo. pucharami sie nie podniecam, na nie przyjdzie czas w nastepnych latach. dziękuję za kolejne 3 punkty!
zac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten skrót jest tylko potwierdzeniem tego ,że
> byliśmy drużyną zdecydowanie groźniejszą i
> tym samym lepszą od Śląska i zasłużenie
> wygraliśmy ten mecz.
Oczywiscie, ze tak!
Wszelkie marudzenie po dzisiejszym zwyciestwie naprawde jest nie na miejscu. Nie wiem jak Wy, ale ja ogladalem na Sopcascie dwa nastepne mecze (skoro wstalem by obejrzec Cracovie o 5;30 rano, to juz pozniej spac mi sie odechcialo:)) .
Odra - Baba Jaga bylo widowiskiem tak miernym, ze tylko radosc po naszym zwyciestwie trzymala mnie przed telewizorem; nasz mecz byl o klase lepszy. Lech - Piast takze zadna rewelacja, moim zdaniem rowniez gorszy od naszego.
Z druzyn jakie dzis widzialem Cracovia grala zdecydowanie najlepiej i jesli ktos nie chce zauwazyc postepu to musi byc wyjatkowo uparty i nastawiony na nie lub chciec gwiazdki z nieba.
Slask strzelil celnie na nasza bramke raz, w 90 min. i Cabaj zlapal ten farfoclowaty niby-strzal w zeby.
My mielismy kilka sytuacji z wyprowadzonych akcji a nie z mlyna pod bramka. Mamy w tej chwili druzyne grajaca w pilke z jakas mysla przewodnia i sensem. Potrafimy tez skutecznie bronic zdobyczy. A ze nie wszystko jeszcze wyglada super to chyba normalne.
Jesli nasi beda tak skoncentrowani i skutecznie prowadzacy gre w meczu z Lechia, to z pewnoscia go nie przegraja, a zwyciestwo jest bardzo prawdopodobne! Byloby to piekne zakonczenie jesieni 2009.
Doskonała wiadomość kolego !!!!Dobra atmosfera to podstawa sukcesu.Widać to na boisku jeden za drugiego skoczyłby w ogień ,nie ma straconych piłek ,podwajane krycie+siły i motoryka na 90 minut.
Do tego dołożył bym geniusz Oresta -dobór taktyki z zneutralizowaniem najlepszych zawodnikow rywala (Mila był dziś kryty tak że nie zrobił sztycha)i odpowiednich wykonawców!!!!
[align=center][size=large][url=http://picasaweb.google.com/jafffoto/CracoviaSlaskWrocAw5122009#]Fotorelacja z meczu ze Śląskiem[/url][/size][/align]
Ostatni raz 4 razy z rzędu wygraliśmy:
#2005-10-01 Cracovia - Arka Gdynia 2:1
#2005-10-15 Cracovia - Odra Wodzisław Śl. 1:0
#2005-10-21 Pogoń Szczecin - Cracovia 1:2
#2005-10-29 Cracovia - Polonia Warszawa 3:0
Natomiast, jeżeli passa zostanie podtrzymana, ostatnie 5 zwycięstw z rzędu miało miejsce, w drugiej lidze, natomiast w najwyższej klasie rozgrywkowej Bóg to wie.
# 2003-09-07 Cracovia - Błękitni Stargard Szcz. 3:2
# 2003-09-13 Piast Gliwice - Cracovia 0:2
# 2003-09-20 Cracovia - Zagłębie Lubin 3:0
# 2003-09-27 Cracovia - KSZO Ostrowiec Św. 5:0
# 2003-10-04 Podbeskidzie Bielsko-Biała - Cracovia 0:3
Z kolejnych pass dopatrzyłem się 7 z rzędu, bo 6 znaleźć nie mogłem. ;)
# 2002-10-13 Cracovia - Pogoń Staszów 6:1
# 2002-10-19 Cracovia - LKS Niedźwiedź 7:0
# 2002-10-26 Nida Pińczów - Cracovia 1:3
# 2002-11-03 Cracovia - Hutnik Kraków 2:0
# 2002-11-06 Motor Lublin - Cracovia 1:4
# 2002-11-10 Cracovia - Górnik Wieliczka 3:0
# 2003-03-23 Skawinka Skawina - Cracovia 1:2
MAMY 20 PUNKTÓW !!!! WALNELIŚMY GTS !!!! Oj, wróciliśmy z dalekiej podróży ;)
Nawet ten stadion w Sosnowcu mi tak nie przeszkadza ;) Niskie barierki i NIKT nie wchodzi na murawę - szok ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)