Ja też polecam Corner Burger - według mnie mają najlepsze hamburgery w Krakowie :)
-
-
dobre restauracje w Krakowie i nie tylko
kleparz burger trochę obniżył loty ale i tak bardzo dobry i cena rewelacyjna
ostatnio próbowałem burgera z chic and champ i stwierdzam, że ssie
29 dni później
Ja tu nie jadam!
http://sport.fakt.pl/arkadiusz-glowacki-wraz-z-zona-otworzyl-restauracje,artykuly,451986,1.html
a wie ktoś gdzie w Krk mozna zjeść dobre sushi? Kobieta mnie ciągnie na takie żarcie to chociaż niech będzie smaczne
spróbuj w Zen na Tomasza, swojego czasu jak dowoziłem tam warzywa i owoce z giełdy to gdy z miłymi Paniami się zasiedziało przy rozmowie mogłem posmakować tego co tam serwują :)
musso sushi na zwierzynieckiej
Również polecam musso sushi, a poza tym to jeszcze sushi 77 na św.Anny, zdecydowanie taniej niż w Zen...
suszi to ja mam co niedziele rano po sobotnich libacjach alkoholowych
pier.... moda na niewiadomo co
Dobrze powiedziane :) Ciekawe czy w Japonii tak sie zajadają naszym bigosem hehe.
Czy ja wiem czy tak moda, smaczne to jest, cena to inny temat. co kto lubi :)
nie chodzi o modę ani o to co jedzą w Japonii, tak jak pisałem, moja pani lubi tego typu jedzenie więc czego od czasu do czasu mam jej nie zabrać do knajpki na sushi. Dzięki za kilka wskazówek, na pewno konkretne mijesca sprawdzimy
Jak ktoś chce naprawdę fajną restaurację, poza komercją w okolicach rynku, to polecam Magnifica, w Hotelu Farmona przy Zakopiance (na górze borkowskiej w lewo jadąc od miasta).
Missgolonko - pyszne golonki - 19,90zł, burgery z frytkami - 19,90zł, żeberka z frytkami - 29,90 i wiele innych smacznych i niedrogich dań. Polecam.
A te burgery to takie w miare, pojadłby sobie facet czy nie bardzo?
Sławkowska 10, dania kuchni Łemkowskiej, mega smacznie, polecam
burgery w moaburger polecam lub na stadionie tez sa dobre. co do pisania wyzej sushi sakana na gertrudy tatar z łososia klasa
Jak ktoś zawita do Katowic, to polecam "Zaklęty Czardasz" niedaleko Placu Miarki tudzież "Magiel" na Plebiscytowej. Ta pierwsza droższa, w tej drugie danie za około 12 zł.
specjalista, a pamietasz ile płaciłeś za tatara z łososia, tak orientacyjnie bym chcial wiedzieć
50 zł podwójny z ryżem. Duzo ale juz nic innego nie trzeba bonjest spory
Ja polecam Samui na Wiślnej, jak ktoś lubi kuchnię tajską. Od siebie mogę polecić kurczaka smażonego z orzeszkami nerkowca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)