Studio Qulinarne na Kazimierzu gorąco polecam.
-
-
dobre restauracje w Krakowie i nie tylko
79 dni później
Gdzie w NH lub okolicy zrobić chrzciny z dobrym jedzeniem, ale tak żeby na pieluchy jeszcze później starczyło do końca miesiąca.
19 dni później
Ja mogę polecić w Krakowie restauracje Mekong, ceny nawet na kieszeń studencką. Ostatnio byłem tak przejechać się z moją dziewczyną do Krakowa i niedrogo zjedliśmy kolację. Golonkę w sosie piknatnym oraz schab na gorącym półmisku polecam. Innych dań nie jedliśmy jeszcze. Może przy następnym wypadzie do Krakowa zajdziemy tam i spróbujemy coś jeszcze.
Ale odpaliłbyś coś za tę reklamę.
hahaha to samo pomyślałem.
722 dni później
[img]https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16508473_1416469901728548_6196189514102180795_n.jpg?oh=326bb7b2dd566c16907db15ecc4f27a4&oe=5902E22A[/img]
Pieprz i Wanilia Kraków ul Gołaśka 1 (Wola Duchacka Zachód)
W ostatni weekend lutego zarezerwujcie sobie czas żeby wpaść na ? Festiwal GOLONKI ? w PiWie ?. Przygotujemy i w ciągu tych trzech dni będziemy dla Was podawać golonkę w następujących opcjach:
- Golonka zapiekana w miodzie i czosnku
- Golonka w kapuście
- Golonka po bawarsku w piwie
- Golonka z warzywami
- Golonka w sosie chrzanowym
- Golonka Jack Daniel's (bez kości)
- Golonka po bawarsku w sosie miodowo-musztardowym z imbirem
Zapraszamy Serdecznie!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)