kurwa nie wierze
-
-
Legia - Cracovia, 25 XI 2009 (środa), godz. 20.15
Po wygranych derbach chyba mości panowie forumowicze uwierzyli że ligę mistrzów wygramy :D
Kurna a Wy to nie potraficie żyć bez napierdalania . Jak nie Wasiluk to Matusiak. W 30 min zrobił 10x więcej niż Kaszuba ze Snadnym razem przez swój okres czasu na boisku.
Prawda.
Kurrrrrrrrrrrrrrrwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa! NIech go ktoś zabierze!
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kurna a Wy to nie potraficie żyć bez
> napierdalania . Jak nie Wasiluk to Matusiak. W 30
> min zrobił 10x więcej niż Kaszuba ze Snadnym
> razem przez swój okres czasu na boisku.
No fakt, więcej popsuł...
Fakt pozostaje faktem, ze w drugim kolejnym meczu zawala setkę.
Dokładnie jak można takie setki pierdoli* :/
Lenczykowi gratuluje Matusiaka....
popsuł BO MIAŁ ...tamci NAWET pod bramkę nie podeszli..
Od zawodnika tej klasy (i ceny!) wypada jednak wymagać, żeby sie lepiej prezentował od młodych gniewnych.
A koro jest napastnikiem to rozliczany jest z bramek.
Matusiak sie nie oszczedza tylko poprostu jest takim swietnym zawodnikiem ktory marnuje setki ale w kazdym meczu ma pewny plac
Trzeba być patałachem aby z 4 metrów nie strzelić.....
Jesteście gorsi niż mój ojciec.
A zaznaczam że w jego towarzystwie się meczu oglądać nie da.
To źle to niedobrze, a mogli więcej strzelić.
Fatalny Derbich. Kapitalny Baran.
Na Legii jak na Odrze- "eeeeeeeee" :)
nie przepadam za Sasinem ale niezle dzis gra, jest widoczny. dobrze tez gra Cebula.
atak Barana mógl sie zakonczyc karnem, za podobny atak w polu karnym na derbach na Kałuzy, bodajże dwa lata temu, mieliśmy za cos takiego jedenastkę...
No to żaden z 3 kuponów mi nie siadł. Jestem zawiedziony :)
Mucha miał kupę szczęscia i obronił czasem tak bywa znalazł się dobrze i dobrze próboiwał nie przesadzajcie - a przy wychodzeniu sam na sam nie faulował ale sędzia chyba zaczął pilnować wyniku
bardziej wpienia mnie relacja na Legia live gdzie stale obrażają Cracovię
tak zresztą jak rpzed meczem Engel mówiący o nas jakbyśmy byli conajmniej Piastem Kobylin albo gorzej
komentarz TVP Sport to żenada po prostu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)