CRACOVIA PANY!!!
-
-
CRACOVIA PANY !!!
przecież ich zdaniem jest "bezkrólewie" bo remis był :D
już nigdy za wami,pieerdoolonymi psiurami !!!
Cracovia Pany !!!
Ja mam nadzieje że w przyszłym sezonie wreszcie zaczniemy grać o wyższe cele :) jak jakieś wzmocnienia dojdą . A że CRACOVIA PANY to oczywiste !
Jak mawiał Ojciec Święty Jan Paweł II -CRACOVIA PANY!!!
CRACOVIA ZAWSZE PANY !
oleeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Dla mnie od lat pięćdziesięciu. Pierwszy raz byłem na meczu z Odrą Opole w 1960 roku, wygranym przez Pasy 2:0, bramki Pietrasdiński i Suder.
...pamiętam i mam to we krwi!
http://www.youtube.com/watch?v=kGRdaRujDKg Piekny dzien. CRACOVIA PANY!
Cracovia Pany , Wisła Panny
Koniec sezonu.
CRACOVIA PANY
No i znowu CRACOVIA PANY!
2 miejsce i atmosfera zaloby. 12 miejsce i zajebisty banan na twarzy. pieknie jest byc kibicem Cracovii!
4/5 mojego życia to Cracovia, oczywiście Pany!
CRACOVIO DZIEKUJEMY!!!! Kibice Arki nie zapomna Wam 15 maja 2010 roku - DZIEKUJEMY
nie sądzę, by po remisowych derbach formalnie przysługiwał nam tytuł Panów. jednak z całą pewnością gwardzistom przysługuje tytuł zbitych kundli :D
Knurze, w poprawnej, klasycznej terminologii jest dualizm Pany/Dziady. Tytuł Panów jest może naciągany, ale tytuł dziadów dla nich w pełni zasłużony, a skoro do wyboru są tylko 2 opcje, to sam rozumiesz... jednak Pany:)
6 dni później
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie sądzę, by po remisowych derbach formalnie
> przysługiwał nam tytuł Panów. jednak z całą
> pewnością gwardzistom przysługuje tytuł
> zbitych kundli :D
Tak jak w boksie remis oznacza obrone tytułu.
CRACOVIA PANY
http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Patryk-Malecki-o-Wisle-Krakow-i-reprezentacji-Polski,artykul,76998,1,291.html
to, że une nie mają tytułu (muszą go odzyskać) nie znaczy, że mamy go my. na tym właśnie polega bezkrólewie. ja wiem, że teraz wygodniej nam to interpretować na naszą korzyść, ale przecież w okresie derbowych porażek przeplatanych remisami upieraliśmy się (przynajmniej ja się upierałem), że po remisie jest bezkrólewie :)
Dokładnie tak jak Knur pisze. Trzeba uczciwie podejść do sprawy. Inna sprawa że remis ten był jak zwycięstwo więc... ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)