dopiero teraz to do mnie dociera, wreszcie Pasy wygrały z tymi szmatami!!!! największy sukces Cracovii od lat, i jeszcze ten melanż na Wielickiej, szkoda że nie mieszkam w Krakowie...
-
-
CRACOVIA PANY !!!
[b]PANIE OREŚCIE ZROBIŁEŚ PORZĄDEK WRESZCIE[/b] :D
milo przyjsc do pracy i uslyszec od skulonych ogonow gratulacje, by przejsc do rozmow o ladnym stadionie i nadzieji ze sie utrzymamy.
to nic ze spalem 2 godziny i tak bylo warto
Na dobicie gwardzistów młoda drużyna także im wsadziła 1:0
[b]CRACOVIA PANY!!![/b]
I niech tak zostanie
na wieki wieków Amen
Przed derbami jakoś się nie denerwowałem, zwycięstwo przyjąłem jakby to było coś oczywistego. Mam nadzieję, że od teraz zwycięstwo Cracovii w derbach będzie oczywiste!
[i]"I piąty anioł zatrąbił:
i ujrzałem gwiazdę która z nieba spadła na ziemię..."[/i] (Ap.9:1)
To nie jest zapowiedź końca świata, jak wielu uważa ale sądu który się dokona nad tymi co splamili się nierządem i tysiącletniego panowania sprawiedliwych"
[b]CRACOVIA PANY !!![/b]
Buce na kolanach!!!
HAHA!!! KOCHAM TEN KLUB!!!!
no i Podwojny w!@#$%^& .. :D Mlodzi rownierz 1 do przodu :)
[b]CRACOVIA ZAWSZE PANY[/b]
[b]CRACOVIA PANY !!![/b]
A w Młodej My również Panami !!! :D
Nie może być piękniej. :D
Aj, pięknie:D Po prostu radość nie do opisania:D Żałuje że na Wielicką się nie dostałem:(
Sialalalalalala HEEEEEEEEEEEEY CRAAAACOOOOOOVIAAAAAAAAAA!!!!
Zwycięstwo nie mogło przyjść w lepszym momencie sezonu:
1. Kop psychyczny dla Cracovii
2. Pogłębienie dołka dla psiurów
No i po 3-cie:
Kto wygrał PIERWSZE, HISTORYCZNE derby rozgrywane poza miastem ???
Sialalalalalala HEEEEEEEEEEEEY CRAAAACOOOOOOVIAAAAAAAAAA!!!!
tzn. Pierwsze ligowe. Bo "szparingi" 2-a były.
byłem na młodej i nawet psy mi gratulowały wygranej wczoraj i dziś ,to jest jednak miłe takie dwa dni w roku.
dziś się dowiedziałem że mam oficjalny zakaz picia :)
ale i tak było warto :):):)
Teraz juz mogę umrzeć!
a w ogóle to od przedwczoraj jakimś takim bardziej przychylnym okiem patrzę na Wisłę (mam nadzieje, że szybko mi przejdzie)
pozdro dla tych którzy na przekór kolejnym porażkom wierzyli że TO się w końcu musi udać
Tak na marginesie czytając milicyjne forum mam nadzieję, że u nas kiedyś w przypadku porażki nie będzie takich wyzwisk w kierunku piłkarzy i trenerów. Powinniśmy się czymś pozytywnym odróżniać od niewłaściwej strony Błoń. Radość ogromna!!!!
Popieram, dość lżenia na piłkarzy czy trenera, dajmy zawsze kredyt zaufania i tyle:) CRACOVIA PANY!
14 lat radosnego szczekania po tamtej stronie błon i WRESZCIE głośny skowyt Boze jak ten skowyt cieszy !!! oby tak im juz zostało do końca swiata
Dziś kilka tekstów innostronnych, po pytaniu "Jak tam po derbach":
"Muszę iść do pracy, nie mam czasu gadać o pierdołach" [ zgodzę się, że klub z drugiej strony to pierdoły ]
"To nie Cracovia wygrała tylko Wisła przegrała" [ odkrywcze... ]
"Pogadamy za pół roku" [ nie będzie się do mnie odzywał do tego czasu? a może liczy, że zapomnę? :D ]
Poza tym widziałem dziś naszego kibica, jak wysiadł z autobusu pod Teatrem Ludowym i energicznym, acz chwiejnym bardzo krokiem, pokonywał ulicę w kierunku os. Krakowiaków. Niektórzy świętują do dziś. :D
I na koniec, nie wiem, czy wiecie, ale
[b][u]C R A C O V I A[/u][/b] [b][u]P A N Y !![/u][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)