cudowne uczucie :D
Dziękuje Orestowi i chłopaką :)
W końcu Cabaj spisał się na miare swoich możliwości, Wasiluk też bardzo pozytywnie zaskoczył...
ide spać...
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
To co się działo na Wielickiej :) To lepsza chwila od awansu do Ekstraklasy!
KAŻDY TO POWIE!!!
CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
CUDOWNY DZIEŃ :)
widzieć minę zdechłego, płaczącego z upokorzenia milicyjnego konfidenta- BEZCENNE !
Cabaj, Wasiluk, Polczak - cała trójka brawo chłopaki!
Czy aby na pewno Nowak i Goliński to ta sama jakość? Warto było stracić te kilkaset tysięcy - prawda Potter? :)
[align=center][b]Z TYSIĄCA POWODÓW I MILIONA POWODÓW ![/b][/align]
CRACOVIA PANY!
dobra, nie cieszcie się tak, bo psy powiedzą, że mamy kompleksy :P
hahahahahahaha! pany! pany! panyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! :D
Co za piękny dzień w pracy. Kibice Wisły chorują, albo czmychają gdzieś pod płotem :). Rozbiegane oczka, kwaśna mina i wściekłość na twarzy - coś niebywałego - bezcenne doświadczenie :)
No wytrzeźwiałem ja pierdolę ale jaja wczoraj ostatnie co pamiętwm to to że nie mdało się wejść na forum chyba przeciążone :))))
Piękny dzień wszysycy do Sosnowca na Piasta!!!!
Teraz przynajmniej na pół roku to MY, rządzimy w Krakowie ! I ch.j mnie to boli, że 0-1, dla mnie mogą wygrywać 0:1 co tydzień i dla mnie i tak będą najbardziej ukochaną drużyną na świecie ! KOCHAM CRACOVIE.
hehe nasi grajkowie niewiedzieli jak maja sie zachowac ;P jak zobaczyli tyle osob na wielickiej ;D:D:D:D
widac ze zadko kibice ich odwiedzaja z pozytywnego powodu ;D:D:D:D
noo jedynie cebulka dawal rade choc kilka osob znal z tej 2 strony ;)
Zobaczyć minę zawiedzionego kundla bezcenne
CRACOVIA PANY !!!!
Atmosfera na Wielickiej COŚ FANTASTYCZNEGO !!!!!!!!!!!! nie spodziewlame sie az tylu osob , ale jak moglismy planowac wygrana !
DZIEKUJE PANOWIE !!
COŚ PIĘKNEGO !!!!!!!!!!!!!!
najpierw budowa pięknego stadionu teraz wygrane derby czekałem na to bardzo długo
Opisy Na GG bezcenne !
pojechac niewiernym psom i zobaczyc ich podkulone ogony bezcenne !!
widziec szalejacych z radosci pilkarzy kibicow BEZCENNE !!!!!!
CRACOVIO DZIEKUJE CI ZA TE CHWILE !!
JAK PIEKNIE JEST BYC KIBICEM CRACOVII!!!!!!
Dziękuje, dziękuje, dziękuje!!!!!!!!!!! Jezu jak sie ciesze ! :) :) :)
Bardzo lubię ten psi skowyt.
http://krak.tv/kategoria-9,film-989.html
Jeżeli ktoś tego jeszcze nie widział, to musi to zobaczyć. FETA NA WIELICKIEJ!!!!!!!!!!!!
CRACOVIA PANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakby ktoś miał foty z rynku niech wrzuci na forum THX :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)