Żółta kartka dla Barana - tajna broń na derby.....
CRACOVIA PANY!!!!!
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
ważne żeby Pawełek i Junior Diaz wystąpili, wtedy widzę jakąś nadzieję na remis na derby :)
Bede szczesliwy z remisu, bez wzgledu na to, kto bedzie gral lub nie gral w obydwu druzynach. Jest to w naszym zasiegu.
Pawełek zdecydowanie będzie naszym sprzymierzeńcem. Byle tylko ten nowy nie zagrał bo ponoć jest wyższa klasa ..
Myślę, że trochę wstyd, że naszym zawodnikom będzie się lepiej grać przy trybunach GTS-u niż o pustych "u siebie".
Wstyd też, że jak się siedzi w Sosnowcu to 40% kibiców Cracovii to panowie w dość podeszłym wieku.
A młodym się jechać nie chce.
Eh niech się już ta runda kończy bo więcej wstydu niż kopacze przyniosła frekwencja...
Będzie 2:1 dla Pasów!
zapomnij jak straciimy gola to siada gra... jak juz cos to fartem 1:0 ;)
Wiadome, że najlepsze było by zwycięstwo ale dla mnie najważniejsze jest to by chociaż walczyli od samego początku do samego końca, by dali z siebie wszystko, to wtedy nawet jak przegrają będę dumny.
CZY WYGRYWASZ,
CZY NIE,
JA I TAK, KOCHAM CIĘ,
W MOIM SERCU, PASY !
I NA DOBRE I NA ZŁE!
Wyjdźcie na boisko i walczcie, oto cała recepta na kopaczy z Reymonta. Ambitni piłkarze z Estonii pokazali jak grać z tymi kreowanymi głównie przez media na gwiazdy Małeckimi, Brożkami czy Łobodzińskimi. To są zwykli kopacze, którzy tak samo kopią się po czołach jak ich koledzy z polskiej ligi.
WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!!
KU... POKONAMY!!! :P
"Wyjdźcie na boisko i walczcie, oto cała recepta na kopaczy z Reymonta. Ambitni piłkarze z Estonii pokazali jak grać z tymi kreowanymi głównie przez media na gwiazdy Małeckimi, Brożkami czy Łobodzińskimi. To są zwykli kopacze, którzy tak samo kopią się po czołach jak ich koledzy z polskiej ligi. "
Oprawic w ramkę i na ściane nad łóżkiem.
gdyby dla kogoś zabrakło miejsca w EFC, derby będzie można obejrzeć również w knajpie "Po drodze" na ul. Warszauera.
kurna ile mozna czekać na zwyciestwo ? pieski na kolanach, bezcenne !!! wiem ze sa silniejsi ale przeciez byłem swiadkiem za gowniarza kiedy bylismy w III lidze i wygralismy z Iligowymi pieskami 4:1 w meczu o tarcze Krakowa Panowie czas na "powtorke z rozrywki" nie mam takich wymagan zwyciestwo 1:0 tez przyjme z radoscią !!!!
Boje się, że wtedy grali w Pasach piłkarze, którzy lepiej rozumieli ile takie zwycięstwo znaczy. Co nie znaczy, że nie podzielam tej naiwnej nadziei
mnie już cholera bierze że tyle czekamy, na całe szczęście pamiętam ostatnie zwycięstwo derbowe i wiem co się czuję będąc na takim meczu
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Boje się, że wtedy grali w Pasach piłkarze,
> którzy lepiej rozumieli ile takie zwycięstwo
> znaczy. Co nie znaczy, że nie podzielam tej
> naiwnej nadziei
Też mam takie odczucia. Ale trzeba mieć nadzieje i tyle. Za długo to trwa;/
Mają ich yebnąć i tyle. Jak zaczną kalkulować to h z tego będzie!!!!! Niech przynajmniej wyjdą z nastawieniem, że mają yebnąć gts
balon napompowany jak zwykle , czekam na wpisy po meczu
To jest proste wystarczy grać - tylko nasi piłkarze nie grają w estonii i gdy zobaczą czarną rzekę - pękną , aby nie
[pre]
Nesta napisał :"balon napompowany jak zwykle , czekam na wpisy po meczu"
[/pre]
E, powiedziałbym, że balonik tym razem raczej flakowaty.
A co to, już nadziei mieć nie można? Ta podobno umiera ostatnia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)