Aj, proszę o wybaczenie:(
-
-
[WIKTORIA] Wisła Kraków 0-1 Cracovia
Naszym szczęściem jest, że wrócił Pawełek - moim zdaniem i patrząc na jego grę to on jest Naszym kibicem tylko ukrytym :)
Myślę że to będzie mecz Matusiaka - ma wiele do udowodnienia - Nam, GTS i Smudzie, który pewnie w Sosnowcu się pojawi.
Jestem dziwnie spokojny, że nie przegramy!
A potem wzmocnieni dobrym dopingiem, czując wsparcie blisko tysiąca prawdziwych kibiców Nasze kopacze wygrają z Piastem i Wrocławiem!
Celem w tym meczu jest nie przegrać dlatego:
- dopóki damy radę trzeba utrzymywać wysoki pressing i możliwie agresywny odbiór, później jak stracimy siły gra jak najdalej od własnej bramki plus jak najdłuższe utrzymanie się przy piłce
- cała drużyna MUSI grać z wielkim zaangażowaniem
- ustawienie jak w pierwszych minutach z Polonią
- czajenie się na kontry
- straszenie strzałami z dystansu (ktoś musi się w tym czasie czaić na dobitkę bo Pawełek jest cieniasem i lubi odbić piłę przed siebie)
- asekuracja przy kryciu, podwajanie
-łut szczęścia
Na dobitkę Sacha !
Taki sęp pola karnego nam wyrasta.
Strzelać trzeba, Pawełek na pewno coś wpuści, pod warunkiem że coś poleci w stronę bramki.
To czego nie wpuści to wypluje przed siebie do Sachy....
Dynamo jest ewidentnie na początku dołka. Szczyt formy mieli na eliminacje LM i początek rozgrywek w grupach LM.
To jest Nasza szansa.
A że jednak są faworytem to inny temat.
Faworyci też przegrywają.
CRACOVIA PANY!!!!!
na przestrzeni ostatnich lat juz kilkakrotnie napalaliśmy się nawet na zwycięstwo, gwardyjscy mieli być w dołku i co raz gorzka piguła do przełknięcia
nie ma co patrzeć na aktualną formę, bo wiadomo że się ekstra zmobilizują
kluczem do sukcesu jest żelazne zrealizowanie założeń taktycznych i łut szczęścia (tak jak u Legii)
w tym meczu wszystko możliwe .
W jakiej formie jest Dudzic? On zawsze w derbach grał dobrze, a na lewej pomocy jest największy problem.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W jakiej formie jest Dudzic? On zawsze w derbach
> grał dobrze, a na lewej pomocy jest największy
> problem.
to nie glupi pomysl ,
ale trzeba zwrocic uwage ze gral dobrze gdy kryl go cleber , ale jego juz dawno niema :)
Ale teraz jest Jop:), ja bym dal szansę Dudzicowi.
Jop i Pawełek to nasze szanse w derbach.
i Wojciech "Jestem zajebany" Łobodziński też po tej stronie - popadam w hurraoptymizm i też postawiłbym na Dudzica w tym meczu :)
I koniecznie musi zagrać Klich, żeby potem w wywiadzie dziennikarz spytał się go, czy zna kogoś z tych "misiów" Polski, a on powie: Z Małeckim chodziłem do jednej klasy*
*dla niekumatych - Klichy rocznik 1990, Ubecki rocznik 1988 :)
Szanse na zwycięstwo zawsze są i trzeba wierzyć. Wg mnie bedzie to bardzo brzydki dla oka mecz, ale może faktycznie Pawełek wpuści jakiegoś bąbola, a nasza defensywa zagra bardzo uważnie i ofiarnie :)
Zastanawiam się jeszcze czy dobrym pomysłem jest stawianie na Cabaja w tym meczu, który zawsze w derbach gra nerwowo.
[b]Cabaj(Merda)[/b]
[b]Mierzejewski-Polczak-Wasiluk-Derbich[/b] Mierzejewski zagrał dobrze z Polonią, od Derbicha jednak nie mamy lepszego lewego obrońcy[b]Sacha-Szeliga-Klich-Dudzic[/b] Nie wiem w jakiej formie jest Dudzic, jak w słabej to zamiast niego Sacha, a z prawej Pawlusiński
[b]Witkowski-Kaszuba(Matusiak)[/b] Matusiak ostatnio gra słabo, ale z Wisłą powinien być na maksa zmotywowany. Najważniejsze to zagrać 2 napastnikami.
Dudzic byłby dobry na Ubeckiego - konus na pewno będzie mocno napompowany i taki zadzior jak Dudzic mógłby go elegancko wyprowadzić z równowagi ;)
CRACOVIA !!!!!!!! Licze na wygrana chociaz remisem nie pogardze :P
przewidziane jest jakies spotkanie na treningu na Wielickiej zeby dopingiem zachecic do dobrej gry?:D
No myśle, że inwazja na ostatni trening przed derbami to nasz obowiązek :)
DSS Napisał(a):
> No myśle, że inwazja na ostatni trening przed
> derbami to nasz obowiązek :)
Obiema rękami i nogami się pod tym podpisuję! Zwłaszcza, że na Derbach obecni nie będziemy.
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
> DSS Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No myśle, że inwazja na ostatni trening przed
> > derbami to nasz obowiązek :)
>
>
> Obiema rękami i nogami się pod tym podpisuję!
> Zwłaszcza, że na Derbach obecni nie będziemy.
ja na uszach nawet przyjdę :D ale niech To wypali ludzie zmobilizujmy się !!!!!!!!
Trzeba założyć wątek w Głosie trybun
Doping przed-derbowy, jestem za:) Zjawie się z wielką chęcią. Ale dalej proponowałbym nie robić wielkiej napinki przed tym meczem.
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?13,1596023
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)