bardzo fajknie Santo ze przypominasz takie bramki w tej chwili to tylko trzeba trzymac kciuki za Kamila jesli zagra nawet 5 minut w co watpie. A najgorsze ze jak mu cos nie wyjdzie to na forum go zjedza. Powodzenia Kamil!!!
-
-
Kamil Witkowski - Dziekujemy za wszystko
oto gol ktory pograzyl wtedy Oresta o ktorym tu pisano
[url]http://www.youtube.com/watch?v=usgsgmmPLoY[/url]
dla przypomnienia, kolejny majstersztyk Wicia
[url]http://www.youtube.com/watch?v=jPcaSB6gPxY&feature=related[/url]
Znajdz bramkę Matusiaka z Belgią albo Wisłą Płock ;)
Tylko kto będzie podawał do Witkowskiego?
Jedynego prawdziwego pomocnika oddaliśmy za darmo do Lechii.
chyba do Legii?
A jedynego prawdziwego zawodnika to oddaliśmy do sokoła pniewy :)
A talent na miano Cristiana Ronaldo wylądował w II lidze węgierskiej . Ehhhh taki talent nam przepadł ....
Santo, ja dalej zapytam, kto jest tymi pseudoekspertami?
Kibice na forum? Przecież to nie oni mówią kto będzie grał a kto nie, nie oni przecież cofnęli Witkowskiego od pierwszej drużyny.
Majewski/Płatek? Fakt, oni może najlepszymi trenerami nie są ale jakoś Kamil dostał szanse na pokazanie się i poza paroma sytuacjami nic nie zrobił. A skoro Ci byli tacy słabi, to czemu nie odszedł do innego klubu?
Lenczyk? Faktycznie, walczył z GKS o mistrza, ma więcej doświadczenia związanego z piłką nożną niż większość osób w Polsce, a jednak mimo tego ten "pseudoekspert" nie dostrzegł Witkowskiego, biedny Kamil przyjechał do Bełchatowa na testy i jakoś kiepsko wypadł, ale to wina trenerów że mu nie pomagali i go nie szkolili.
A może pseudoekspertami są wszyscy poza Tobą Santo? Ty jedyny fachowiec dostrzegłeś talent Witkowskiego i zauważyłeś że to wszystko wina innych, ale on jest w porządku. A nie uważasz że możesz się mylić? Witkowski dostawał już dużo szans na pokazanie się i zawsze po swoim jednym dobrym występie miał od razu słabe mecze, nie chciało mu się biegać i snuł się po boisku. Zawsze osiadał na laurach i nic z sobą nie robił, i tu nie chodzi o problemy fizyczne, a raczej o jego mentalność, która wątpię że się zmieniła. Mam nadzieje że teraz znów się dobrze pokaże, i albo utrzyma formę i zostanie w Cracovii, albo od razu się zniechęci, będzie oczekiwał powołania do kadry i zaproszenia do zachodniego klubu z najwyższej piłki. I jeśli tak się stanie, mam nadzieje że odsprzedamy go jak najwyżej się da, nie ważne gdzie, ważne żeby choć trochę na tym zyskać.
I nie chcę żeby brzmiało to tak jakbym nie lubił Kamila, bo na prawdę był jednym z moich ulubionych zawodników w Cracovii, jeśli nie ulubionym, dalej życzę mu wspaniałego rozwoju i tego aby grał na najwyższym poziomie, ale wiem z drugiej strony że jest leniwy i ciężko mu to zmienić. Oczywiście jestem też pseudoekspertem, więc co tam moje zdanie...
Tak jeszcze dodam że z wielką przyjemnością cofnę wszystkie te słowa, jeśli Kamil w 3 meczach z rzędu dobrze zagra i będzie nadal utrzymywał wysoką formę:)
1. Kibice na forum. I owszem. Na forum jest zwyczaj robienia z najlepszych zawodnikwo kozłów ofiarnych. Kibice najpierw jaraja sie pilkarzem, wołajac o wystepy w reprezentacjiu by potem go zgnoic. Giza, Bojarski, Kulig, Polczak, Witkowski to pierwsze z brzegu przyklady, pilkarzy noszonych na rekach a nastepnie zgnojonych. Ludzie zmanipulowani robieniem sobie alibi poszczegolnych trenerow, ulegali temu. Jednak z czasie sie okazywalo ze Ci trenerzy sa gowno warci.
tak niektorzy(moze wiekszosc?) forumowicze to pseudoeskeperci
2. Majewski/Płatek. Jest chodzi o Witkowskiego to z tego co kojarze to Sztefan akurat na Witka stawiał tylko przesladowaly go kontuzje. Platek od razu go odrzucil bo potrzebowal walczakow. Sciagnal sobie Slusarskiego a i tak dalej nic nie strzelalismy. Platek strzelil sobie w kolano i spadl z ekstraklasy. Oznacza to ze jego wybory nie byly sluszne. Doktor jest pseudotrenerem z innych wzgledow.
tak Majewski/Platek to pseudoeksperci
3. Lenczyk. I owszem. Podejzewam jak wygladala umowa Oresta z Matusiakiem. Orest dzwoni i mowi: Radek przyjdz do Cracovii bo zostalem jej trener; Radek: eeee no nie wiem powalcze chyba w Widzewie, nie chce mi sie grac w spadkowiczu; Orest: przyjdz. jak przyjdziesz to zapewniam Ci staly plac bez wzgledu na wszystko. odbudujesz sie.
inaczej tego sobie wytlumaczyc nie potrafie. od razu zdyskredytowal wszystkich napastnikow, robiac sobie alibi i miejsce dla synusia. jak pokazal czas synus jest bez formy. jesli trenerowi wypada w jegomniemaniu "jedyny sluszny" napastnik to i tak szuka rozwiązania a nie gra bez napastnika. takie decyzje sprawiają ze moge napisac
tak Orest to pseudoekspert.
Licze ze Orest pokaze ze ma jaja i ze nie musi sie lubic z pilkarzem by ten mogl u niego grac i ze jutro da szasne Witkowi a ten udowodni kto mial racje
[quote=Santo]
Podejzewam jak wygladala umowa Oresta z Matusiakiem. Orest dzwoni i mowi: Radek przyjdz do Cracovii bo zostalem jej trener; Radek: eeee no nie wiem powalcze chyba w Widzewie, nie chce mi sie grac w spadkowiczu; Orest: przyjdz. jak przyjdziesz to zapewniam Ci staly plac bez wzgledu na wszystko. odbudujesz sie.
[/quote]
wiekszej bzdury nie czytalem !!
Witkowski rusz wkoncu dupe i zacznij harowac na boisku !!!
to juz nie pierwszy trener widzi ze cos znim jest nie tak i to znaczy ze to nie jest przypadek !!
Witkowski robi sobie jaja z Cracovii .
1 Kibice na forum(zapewne z małymi wyjątkami) to pseudoeksperci. Tego nie kwestionuje.
2 Majewski powoływał Witkowskiego, ale miał kontuzje, a później jakoś go nie powoływał z tego co pamiętam, dlatego że Kamil się lenił, coś było z brudną koszulką, brudnymi spodenkami etc.
Płatek go nie powoływał zapewne z podobnych względów. Ale uznajmy ich pseudoekspertami. Ale dalej nie widzę dlaczego nie odszedł do innego klubu, a jak był w Łęcznej to go Stawowy nie dawał do podstawowej jedenastki zawsze, może z powyższych względów?
3 Lenczyk to jednak jest ekspert, może być uparty, popełnia swoje błędy, ale "zjadł zęby" na piłce i to przemawia na jego wielką korzyść. Nie powołuje go, co znaczy że albo nie pracuje(Grzegorzewski w końcu przebił się do składu, wątpię że zrobił to siedząc na tyłku i leniąc się), albo nie ma talentu(w co wątpie, Kaszuba też ma problemy ze znalezieniem się w podstawowym składzie a bramki zdobywa jak na zawołanie w ME). Innych powodów nie znajduję.
Jak już powiedziałem, mam nadzieje że wszystko będę musiał cofnąć a Kamil mnie mile zaskoczy. Gdybym był trenerem raczej stawiałbym na Kaszubę, a Witkowskiego dawałbym w 60/65 minucie meczu(w zależności oczywiście od wyniku, warunków i różnych zdarzeń losowych np. kontuzji).
Co do Matusiaka, wątpię żeby takie coś miało miejsce, ostatnio jak grał widziałem już efekty jego rozwoju, pare meczy i będzie w formie.
gdy wyniki w pierwszych meczach broniły Oresta to powiedziałem, że moge ogladac taka Cracovie nawet bez Witkowskiego i ze mam pelne zaufanie. Wypadl mu Slusarski, niech bedzie ze to powod slabszych wynikow. Ale czemu nie wyciaga wnioskow? Szlo nam dobrze z dwoma napadziorami, to czemu jak wypadl mu Slusarski to nie skorzystal z innych dostepnych w klubie?
to jest wg mnie wielbłąd ktory burzy moj obraz Oresta-fachowca
Jak już kiedyś napisałem, Kamil to dla mnie taki baranek z komiksu o przygodach Kajko i Kokosz pt. Wielki Turniej. Większość życia sobie buja w obłoczkach, po łące za motylkami lata, ale od czasu do czasu przychodzi taki moment, kiedy się zmienia w prawdziwego wojownika. Mam nadzieję ,że jeżeli Kamil wystąpi w meczu z Polonia to będzie to ten właśnie moment i jeden z ulubieńców SaNto poprowadzi nas w tym meczu do zwycięstwa. Jest tylko jeden mały problem, baranek z komiksu po chwilowej przemianie, niestety znowu wracał do swojego poprzedniego stanu ducha..................
A tak na poważnie to Kamil na chwilę obecną powinien dostać szansę, bo pomysł z Sachą w ataku jest delikatnie mówiąc chybiony. Natomiast pozostali napastnicy albo leczą kontuzje, albo są w dyspozycji dalekiej od optymalnej.
Ślusarski nie był po prostu napastnikiem którego można zastąpić. Brał na siebie 3 obrońców przeciwnika potrafiąc się zastawić i do tego dawał świetne podanie w tej samej chwili. Działał jak bunkier wśród linii wroga. Nie ma u nas drugiego takiego napastnika, niewielu jest w całej polskiej lidze.
Ale o co właściwie chodzi
Oby Witkowski dostał szansę i oby ja wykorzystał
Chyba wszyscy by sie ucieszyli
Raf, oczywiście że tak. Gdyby zapewnił nam zwycięstwo w tym, i kolejnych meczach cieszyłbym się bardzo, myślę że wszyscy by się cieszyli.
Teraz ruch należy do Kamila ma szanse i zobaczymy jak to wykożysta!!!
Oby zagrał , bo wtedy juz szans następnych nie dostanie, jestem przekonany, że znów się nie spoci :)
OGROMNY TALENT - NAJWIĘKSZY LEŃ W DRUŻYNIE!
No ale dobrze , powodzenia trzymamy kciuki Kamil.
ja jestem jak najbardziej za Kamilem. cos czuje, ze mecz z Polonia to bedzie jego mecz ;)
OT: Santo, juz niedlugo jubileuszowy 10.000 post ;) ciekawe ile z nich zmarnowane na wychwalanie czelsi ;) :P BEZ NAPINKI! :D
mknacylopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jedynego prawdziwego zawodnika to oddaliśmy do
> sokoła pniewy :)
Ale właśnie wrócił :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)